Şimdi Ara

Huawei p8 Türkiyede ne zaman satışa çıkıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk kez üst düzey android telefon alıcam bu modeli düşünüyorum bir türlü gelemedi gitti ne zaman türkiyede satışa cıkıcak bir an önce çıksada fiyatına performansına baksakda alsak

• facebook sayfasından sordum onlarda bilmiyor...
  • arkadaşlar ben dh nin yaptığı mobilite programını izledim. orada p8 ve p8max tr ye gelmeyecek diyorlardı. belki p8'in lite versiyonu gelebilirmiş.
  • madem bu telefonları getirtmeyecekler nie türkiye pazarın girmişler ama sanmıyorum gelır p7 geldıyse bunlarda gelır ama ne zaman kimbilir bu belırsızlık can sıkıcı
  • Başka ülkelerde çıktı mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    avrupada çıktı diye biliyorum
  • Çin de yok satti 2 günde stokları bitirdiler. Bende merak ediyorum fiyatını ve çıkış tarihini görünümü herzamanki gibi çok şık. Döviz kuruna ve yurt dışı fiyatını bakınca 1600 altında olmaz sanırım o fiyattan da pek satmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanya mediamarkt a baktım. P8 modeli de var, lite modeli de var hepsi var. P8 499 euro.

Yani burdan da anlıyoruz ki her zaman olduğu gibi yine 3 ncü dünya ülkesi olduğumuz tescillendi

Ulan biz dünya lideriyiz bu heriflerin bundan haberi yok mu?

Göndersenize telefonu. Huawei telefon almak istiyoruz, telefon yok arkadaş. Bu konularda samsung ve lg bir numara. Adamların telefonu tanıtmasıyla piyasaya çıkarmaları arasında 1 ay yok.

• Bence fiyattan dolayı ülkemize gelmesi zor gibi en azından şimdilik.
  • Hocam arkadasinda dedigi gibi malum huawei gün gectikce çıtayı ve kaliteyi arttırıyor simdi p8 i 2000tl den getirse adam akıllı satis yapamiyacak çünkü forum dahil çogu kisi buna bu parqyi verecegime gider samsung lg sony veya htc alırım dicek firmada zararina satmak yerine hiç getirmiyor belki ileride gelir

• honor 6 gelecek dediler aylardır bekliyorum gelmedi şimdi p8 çıktı onunda geleceği meçhul.adam gibi birtek mate 7 getirdiler oda büyük geldi bana.amiral gemisi telefon getirmemeye yemin etmiş huawei.
    kaldım p6 ile başbaşa artık onada rom atmak falan gelmiyor içimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

honor 6 gelecek dediler aylardır bekliyorum gelmedi şimdi p8 çıktı onunda geleceği meçhul.adam gibi birtek mate 7 getirdiler oda büyük geldi bana.amiral gemisi telefon getirmemeye yemin etmiş huawei.
    kaldım p6 ile başbaşa artık onada rom atmak falan gelmiyor içimden.

Mate 7e geçtim bende p6 çok sıktı ya. Yeni romlar falanda çıkmıyordu. En son emui 3.0 ile yüzümüz güldü ama son dönemlerde oyunlara olan ilgimden dolayıda satmak zorunda kaldım. Mateyi Tavsiye ederim. Büyüklüğe zamanla alisiyorsunuz. Ben alıştım :) Ama ağırlığına alışamadım ya. Kırılmaz cam ve ince slikon kılıf ile 206 gram oluyor. Ve gerçekten ağır. Belki ben çok mesajlastigim için bana öyle geliyordur...

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Hocam huawei alırsam önceliğim p8 olacak sonra Honor 6 artık hangisi gelirse.mate 7 arkadaşımda var tasarım performans falan on numara ama gerçekten çok büyük ve ağır geldi bana.hani mate 7 mini modeli falan olsa çok iyi olurdu.
    ama aklımı çelen başka telefonlarda var.bakalım şimdilik bizim emektar p6 ile devam edeceğim.en son emui 3 yükledim ama şarj baya hızlı gidiyor bu sürümde.

• lionhearts kullanıcısına yanıt
    Huawei Nexus da var onuda unutma Bi bak Honor gelseydi tr ye belki bende onu alabilirdim ama bekleyemedim çünkü net bir şey yoktu ortada. Sadece gelecek diye bir söylenti var. Neyse beklemekte fayda vardır ya aceleye getirmeyin.

• Ben de bekliyorum bu telefonu bakalım.
  • Bir ara huawei mate 7 'de karar kılmıştım bende ama SAR değerini gördükten sonra vazgeçtim. Biraz daha kötü bir telefon olsun sağlık olsun. O SAR değerleri cidden tehlikeli.
  • hala bir gelişme yok...
  • memleket44 kullanıcısına yanıt
    bi gelişme var diyebiliriz eskiden türkiye sitesinde telefonun resmi vardı detaylı özellikleri yoktu şimdi özelliklerınide koymuşlar demekki bu telefon türkiyeye gelecekki koymuşlar lite max yok yanlız onlar gelmeyecek galiba
  • bu telefonun en kotu yanı oyun performansı olacaktır.
    o gpu ile bisey olmaz. ama diger ozellikleri harika
    ses yuksekligi dusuk
    tasarm harika. hızı gayet iyi. bataryası iyi ekranı. iyi. kamerası iyi. sadce oyun performansı kotu

• Hem lite hemde p8 turkiyeye gelecek ama fiyatlar beklediginiz gibi olmayacak arkadaslar. Agustos basi gibi urunler satista olacak diye biliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.