Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keles1234

avea da çalışıyor vodafone de olmuyor ne kadar saçma
    Himm şimdi şoyke birsey var 4g yayin band tipleri telefonunkiyle uyusmayabilir. Bu yuzden vodefonen yayinladigi 4gbandini p9+ telefonunuz yakalayamayabilir. Buna yapilabilcek birsey yok telefon uretildiginde o bandlardan birkaçi secilerek uretiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annieste

Himm şimdi şoyke birsey var 4g yayin band tipleri telefonunkiyle uyusmayabilir. Bu yuzden vodefonen yayinladigi 4gbandini p9+ telefonunuz yakalayamayabilir. Buna yapilabilcek birsey yok telefon uretildiginde o bandlardan birkaçi secilerek uretiliyor.

Alıntıları Göster
    hocam merhaba ben yaklasık 1 yıldır huawei p9 kullanıyorum benım sorunum kamerada akşamları karanlıkta hic iyi cekmıyor gündüzleride fena degil yani bilmiyorum tavsiye edebilecegınız camera programı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE

hocam merhaba ben yaklasık 1 yıldır huawei p9 kullanıyorum benım sorunum kamerada akşamları karanlıkta hic iyi cekmıyor gündüzleride fena degil yani bilmiyorum tavsiye edebilecegınız camera programı varmı ?

Alıntıları Göster
    Ben tatmin edici sonuclar alabiliyorum cok karanlik ortam degilse. Unutmamk gerekir ki telefon camera diysframi f2.2 simdikiler gibi f1.6 filan degil yanilmamak lazim

• Merhaba arkadaşlar
    Huawei p9 telefonumun ekranını degistirdikten sonra dokunmatik hassasiyeti azaldı hızlıca kaydırma yapamıyorum sadece yavaşça yaptığım hareketleri algılıyor
    Geliştirici seçeneklerden dokunmalari gösteri açtım dokunmalari gösteriyor fakat işlem yapmıyor
    Mesela ana ekrandayim hızla sağa kaydırmak istediğimde dokunmayi gösteriyor fakat ekran kaymiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Trust.Me

Merhaba arkadaşlar
    Huawei p9 telefonumun ekranını degistirdikten sonra dokunmatik hassasiyeti azaldı hızlıca kaydırma yapamıyorum sadece yavaşça yaptığım hareketleri algılıyor
    Geliştirici seçeneklerden dokunmalari gösteri açtım dokunmalari gösteriyor fakat işlem yapmıyor
    Mesela ana ekrandayim hızla sağa kaydırmak istediğimde dokunmayi gösteriyor fakat ekran kaymiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    Nerede yaptırdın değişimi?
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Kendim taktım hocam

• quote:

Merhaba arkadaşlar
    Ekrani aliexpress ten aldiysan normal. Yani birebir orjinal degilse. Bende plus kullaniyorum. Kendim aliexpressten aldim taktim Genelde takilmalar oluyor. Renk farkida var ayrica. Ama idare ediyor kullanima cok engeli yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezadem

Ekrani aliexpress ten aldiysan normal. Yani birebir orjinal degilse. Bende plus kullaniyorum. Kendim aliexpressten aldim taktim Genelde takilmalar oluyor. Renk farkida var ayrica. Ama idare ediyor kullanima cok engeli yok.

Alıntıları Göster
    N11 den İstanbul bilişimden aldım hocam
    Marka Çin olduğu için çakma parçası da çok oluyor sanırım

• quote:

N11 den İstanbul bilişimden aldım hocam
    Marka Çin olduğu için çakma parçası da çok oluyor sanırım

Alıntıları Göster
    Muhtemelen oyle olmus.

• telefonu huawei fixsmart servise gönderdim bugun tamiri gerçekleşti peki kaç güne geri döner bilen var mı?
  • P9 umun Pilini degistirdim gsm iletişimde kadıköy de özlediğim ekran süresine geri döndüm hatta telefonu ilk aldiğimda bu kadar pil süresi almamıştım 😂😂😂 5saat 30 dk ekran süresi çift hat kullanımda genellikle wi-fi kullanım 1.5 saati mobil özlemişim telefonumu pili değiştirmeden önce 55 dk falan almaya başlamıştım resmen çıldırmak üzereydim boşunaymış bunca çile 😊😊😊 Nazar değmesin Maşallah :)

• P9 umun Pilini degistirdim gsm iletişimde kadıköy de özlediğim ekran süresine geri döndüm hatta telefonu ilk aldiğimda bu kadar pil süresi almamıştım 😂😂😂 5saat 30 dk ekran süresi çift hat kullanımda genellikle wi-fi kullanım 1.5 saati mobil özlemişim telefonumu pili değiştirmeden önce 55 dk falan almaya başlamıştım resmen çıldırmak üzereydim boşunaymış bunca çile 😊😊😊 Nazar değmesin Maşallah :)

• sezadem S kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığın ekranda 3D touch ve knuckle gesture özellikleri sorunsuz çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Hocam aldığın ekranda 3D touch ve knuckle gesture özellikleri sorunsuz çalışıyor mu?
    Malesef hicbir ozelligi yok. Sadec kuru bir ekran en ufak dusme vs. Hemen kiriliyor. Bu ikinci ekranim. Telefona kiyamadigim icin kullaniyorum. Aman dikkat etsin plus model kullanan arkadaslar.

• Arkadaşlar, 900-1100 arası bütçem var. Sorunsuz P9 satan varsa almak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monokrom kameram odaklanmiyor ve ekranim da sokmeye calisirken catlattim. Servisinde ikisine ne kadar fiyat bicerler bilen var mi? Guvenilir alabilecegim biyer tavsiyesi alabilirsem sevinirim ek olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veinglory

Monokrom kameram odaklanmiyor ve ekranim da sokmeye calisirken catlattim. Servisinde ikisine ne kadar fiyat bicerler bilen var mi? Guvenilir alabilecegim biyer tavsiyesi alabilirsem sevinirim ek olarak.
    Burdan öğrenebilirsin. Yetkili sevis fiyatlarıdır.

https://consumer.huawei.com/tr/support/sparepart-price/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

Burdan öğrenebilirsin. Yetkili sevis fiyatlarıdır.

https://consumer.huawei.com/tr/support/sparepart-price/

Alıntıları Göster
    Merak ettigim bir konu var. P9 cihazin ön kamerasi p9 plus cihazima uyarmi uyarsada calisirmi acaba. Malum plus modelin hicbir parcasi yok. Kamerada ozellik olarak tek fark diyafram acikligi ama teknik ve yazilimsal olarak sikinti yasarmiyim. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

• Benim telefon servisten geldi kulaklik girişi okumuyordu tozunu almışlar artık okuyor pili de değişti büyük bir pil farkı hissediyorum.

• Arkadaşlar bu telefonu ilk çok hevesle almıştım sonra performasından memnum kalmayıp daha önceden alınmış 5s vardı elimde ona geçmiştim şuan 5s dönemim teknolojisinin el verdiği yönden bazı eksikleri olsa bile p9 göre daha fazla verim ve zevk aldım burada fanatiklik yapmayacağım konuda ilk aldığım zaman ki yorumlarda var ama tek diyeceğim. ios gerçekten farklıymış ve kendini belli ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.