Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tam tersini düşünüyorum ama zevk meselesi ben Huawei'den memnun kaldım 2,5 senedir sorunsuz kullanıyorum. Önceki telefonum 6S'ten daha verimli ve işlevsel buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagram'dan DM gelince bildirim sesi gelmiyor ayarlardan ses ayarları falan açık ne yapmam lazım. DM için ayrı bir uygulama kullanıyorum Direct adlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 13 Şubat 2019; 17:21:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

Arkadaşlar bu telefonu ilk çok hevesle almıştım sonra performasından memnum kalmayıp daha önceden alınmış 5s vardı elimde ona geçmiştim şuan 5s dönemim teknolojisinin el verdiği yönden bazı eksikleri olsa bile p9 göre daha fazla verim ve zevk aldım burada fanatiklik yapmayacağım konuda ilk aldığım zaman ki yorumlarda var ama tek diyeceğim. ios gerçekten farklıymış ve kendini belli ediyor.
    Fanatik demez kimse kolay kolay ama böyle bir yorum yapıyorsanızda biraz detay verseniz daha iyi olur, Mesela ne yönlerden daha fazla verim aldın kullanım zevki kişiden kişiye değişir o ayrı ama verim almak ibaresi önemli burada, Oyunmu, Menüler arasında gezmekmi, Sosyal medya hesaplarındaki hızmı vb vb...
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hız olarak p9 daha hızlı ama stabillik bakımından 5s daha iyi p9 donmalar yaşıyordum ama 5s konusunda böyle bir şeye denk gelmedim p9 güncelleme konusunda herkesi üzdü 5s güncelleme hala alıyor. 5s daha evrensel aksesuar bulmak daha kolay oldu ve uygulama çeşitliliği daha fazla p9 kamera olarak ve hız olarak daha üstün tabi pil olarak pek fark yok ve 5s ekran boyutu eksi olarak görüyorum sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P9 zaten hız olarak 2019 telefonları ile bile yarışabilir ama stabilite konusunda dediklerinize katılmıyorum bahsettiğiniz donmalar bende ayda bir oluyor en fazla sık karşılaşılan bir durum değil. Pil konusunda ise çok sıkıntıyım ama dile kolay 2,5 seneyi geçti bir değişim gerekiyor pili değiştirerek bu cihazı bir yıl daha kullanabilirim.

• Merhaba arkadaşlar, P9 telefonum için batarya ihtiyacım var. Mevcut batarya kamera açıldığında aniden donuyor ve telefon kapanıyor. Orjinal veya kaliteli yan sanayi de olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Hız olarak p9 daha hızlı ama stabillik bakımından 5s daha iyi p9 donmalar yaşıyordum ama 5s konusunda böyle bir şeye denk gelmedim p9 güncelleme konusunda herkesi üzdü 5s güncelleme hala alıyor. 5s daha evrensel aksesuar bulmak daha kolay oldu ve uygulama çeşitliliği daha fazla p9 kamera olarak ve hız olarak daha üstün tabi pil olarak pek fark yok ve 5s ekran boyutu eksi olarak görüyorum sadece
    Donmalar derken nasıl yani hangi uygulama veya işlemlerde oluyor bunlar? Benim iki seneyi geçti kullanmaya başlayalı telefonu çok ender olarak instgramda olursa oluyor donma onun dışında hiçbir uygulama veya günlük kullanımda en ufak bir kasma donma olmadı bende, Güncelleme konusu kullanıcı odaklı kişisel bir görüş benim için sıkıntı değil güncelleme alıp performans düşürmesinden iyi bence güncelleme almaması, Uygulama konusunda birşey diyemem sonuçta kendi ekosistemi var android gibi çeşitli markalarda kullanılmıyor o yüzden uygulamalar daha düzgün çalışıyor birebir uyumlu olduğu için cihazlar, Aksesuar konusu'da kişisel bir durum bence android olarak daha fazladır diye düşünüyorum birde fiyat bakımından çok daha ucuza bulunabilirlik konusu var...

Son olarak 5S güncelleme alıyor diyorsunuz kusura bakmayın ama bu konuda kesinlikle size katılmamakla birlikte cihazı sevdiğinizden dolayı savunduğunuzu düşünüyorum, Herkes biliyorki o malum marka her yeni telefon çıktıktan sonra eski! Cihazları kasıtlı bir şekilde yavaşlatıyor bilinen bir gerçek bu, Bu yüzden güncelleme alması daha iyi değil daha kötü bir durum bence.

• 5s ve p9 kıyaslanmaz p9'un dengi iPhone 7'dir

• Bence abartmışsınız

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Kamerayı açarken garip şekilde yavaş p9 onun dışında Facebook özellikle çok donma oluyordu tabi sürekli bir donmadan bahsetmiyorum ama bu tip konularda biraz hassasımdır 5s elime aldığımdan beri hiç donmadı

• quote:

Kamerayı açarken garip şekilde yavaş p9 onun dışında Facebook özellikle çok donma oluyordu tabi sürekli bir donmadan bahsetmiyorum ama bu tip konularda biraz hassasımdır 5s elime aldığımdan beri hiç donmadı
    Yazılımsal bir şeyde olabilir, Bende normal açıyor kamerayı bir yavaşlık söz konusu değil, Telefonda face uygulaması yok o yüzden birşey diyemem bu konuda, Ama daha önceden yazdığım gibi apple'ın kendi ekosistemi var yani telefonlar ile uygulamalar birebir uyumlu android gibi değişik özelliklerdeki telefonlara yüklenmediği için daha stabil olması normal bu tarz uygulamaların.
  • quote:

Bence abartmışsınız
    Bence abartan (iPhone'u) sizsiniz.
    P9'dan önce 6S kullanıcısıydım.

• Şarjı azalınca kamera açılınca donup kapanma olayı bende de var bu tamamen pilin ölmesi ile alakalı bir durum. Pili değiştirince sorun kalmayacaktır. birkaç gün içinde bende pili değiştirceğim sürekli şarjda kullanıyorum

• Hocam hadi iphone 7 felan desen bi nebze anlarımda 5s nedir gözünü seveyim..5s ile p9 kıyaslamak p9 a hakaret demektir ..evde iphone 6s varIphone 7 var ve huawei p9 ile samsung s8 var.. En memnun olmadığımız cihaz 6s

• quote:

Orijinalden alıntı: grandeamore

Şarjı azalınca kamera açılınca donup kapanma olayı bende de var bu tamamen pilin ölmesi ile alakalı bir durum. Pili değiştirince sorun kalmayacaktır. birkaç gün içinde bende pili değiştirceğim sürekli şarjda kullanıyorum
    Kesinlikle degistirin p9da 3saat ekran suresinden 5 saat ekran suresine ciktim

• Neyse arkadaşlar dediğim gibi fazla tartışmaya lüzum yok fanboy değilim sonra ki telefonumda yine Android olur büyük ihtimal ama apple sistemini beğendim keşke makul fiyatlar olsa da Apple amiral gemilerini alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: annieste

Kesinlikle degistirin p9da 3saat ekran suresinden 5 saat ekran suresine ciktim

Alıntıları Göster
    benim pilde sizlere ömür değiştirenler nerede değiştirdi ücreti ne tuttu acaba teşekkürler
  • Kadıköy Gsm iletişim 100 tl coook memnunum ortalama 5 saat ekran süresi wi-fi de 6 saati gecebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

Kadıköy Gsm iletişim 100 tl coook memnunum ortalama 5 saat ekran süresi wi-fi de 6 saati gecebiliyor
    Kendi servisinde 70 TL değil mi zaten. Ama orada da işçilik alırlar bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mecidiyeköy deki servisine gittim sadece pil kalmamış huawei p 9 a göre ekran la yapışık pil değiştiriniz 750 tl dediler şuan var midir bilmiyorum 2 ay oldu gideli

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.