Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknik servis pili size vermiyor kendi değiştiriyor bir sürü modeldede pilin ekranla bitişik olduğunu iddaa ederek ekran değişimide yapıyor e haliyle fiyat uçuyor tabi yinede bir görüşmek lazım fiyat alınabilir öteki taraftan eğer servis ile anlaşma sağlayamazsanız

İstanbulda gsm iletişim var yorumlar çok olumlu işlerini sağlam ve temiz yapıyorlar ora ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Kadıköy gsm iletişim tavsiye ederim 3 ay önce degistirdim 4-5 saat ekran süresi alıyorum fiyat olarakta uygun işlerini güzel yapiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dexter342 kullanıcısına yanıt
    3400 civarı oneplus 6t var. Garantili değil ama memnunum pili harika hele

• quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

Kadıköy gsm iletişim tavsiye ederim 3 ay önce degistirdim 4-5 saat ekran süresi alıyorum fiyat olarakta uygun işlerini güzel yapiyorlar
    Ne kadara değiştirmiştiniz hocam? Bir de orjinal pil mi takıyorlar?
    90yada 100 olması lazim evet orjinal

• quote:

90yada 100 olması lazim evet orjinal
    Teknik servisi aradım bugün. İşçilik ve KDV dahil 176 TL dedi. Sadece pili de satın alamıyormuşuz.
    Sitesinde 120 yazıyor bence adam sizi yanlış anlamış olabilir bence

• quote:

Sitesinde 120 yazıyor bence adam sizi yanlış anlamış olabilir bence
    Hicare uygulamasında 72 TL görünüyor. Ancak o fiyat işçilik ve kdv hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminönünde Yıldız işhanın bir yere sordum orjinal batarya 60 TL dediler, bir alt katta sordum oda 40 TL dedi. Bir tane aldım kendim takmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

Eminönünde Yıldız işhanın bir yere sordum orjinal batarya 60 TL dediler, bir alt katta sordum oda 40 TL dedi. Bir tane aldım kendim takmayı deneyeceğim.
    Sonucu yazarsanız sevinirim. Ancak o fiyata orjinal olacağını kesinlikle sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfsız bir gun kulkandim arka cepte yamuldu hemen. Ekran yanlardan portladi. P9

• quote:

Orijinalden alıntı: focusone

Kılıfsız bir gun kulkandim arka cepte yamuldu hemen. Ekran yanlardan portladi. P9
    Arka cebe koyarsanız yamulur tabi. Ben nerdeyse 2 yıldır kılıfsız kullanıyorum. Çok şükür hiç bişeyi yok.
    Dogrudur hocam hataliyim. Ben karalamak icin yazmadim uzuldum ve uyari yaptim. Bu arada ekran o r jinal degil. Kendim degistirdim çatlamadan dolayi. Orjinal degil.

• Pili kendisi değiştiren oldu mu? Orjinal pil bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

Pili kendisi değiştiren oldu mu? Orjinal pil bulabilir miyim?
    Bulursanız bana da haber verin hocam.
  • Ben dün değiştirmeye kalktım. Pili başarılı bir şekilde değiştirdim fakat sökerken biraz dikkatsiz olduğum için dokunmatik filmine zarar verdim şimdi telefonun dokunmatiği çalışmıyor bakalım ne masraf çıkacak.

• Pil değiştikten sonra telefon kullanımı daha uzadı. Kelimelik harici telefonda oyun oynayan biri değilim.

Tavsiyem 2,5 seneyi doldurduysanız pili değiştirin.

• Arkadaşlar cihazın ekranı bugün 2.kez kırıldı.Yeter artık adam akıllı bir ekran koruyucu önerir misiniz lütfen.

• Telefonun kutusundan cikan kilif gibi ince seffaf kilif nerden bulabilirim. 2 yil gecti artik kutusundan cikan kilif telef oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: annieste

Telefonun kutusundan cikan kilif gibi ince seffaf kilif nerden bulabilirim. 2 yil gecti artik kutusundan cikan kilif telef oldu
    aliexpress sitesinde incelemeni tavsiye ederim. Orada aradığın her şeyi bulabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.