Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En basit yolu ışık modu ile çekmek, Uzun pozlama yaparakta benzer görüntüler yakalanabilir
  • Arkadaşlar, P9'un küresel modelinin adı ne? Belli bir ülke için çıkmış versiyonu değil de küresel (global) sürümünü alacağım. Ülkede kapalı kutu, jelatini üzerinde P9 yok :) Yurt dışından sipariş vereceğim. Birkaç model gördüm, kafam karıştı.

Bilgili arkadaşlar P10'un da küresel model kodunu söylerse çok makbule geçer.

Biliyorum, çok geç kaldım ama tasarımını beğendiğim yegane modeller bunlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Arkadaşlar, P9'un küresel modelinin adı ne? Belli bir ülke için çıkmış versiyonu değil de küresel (global) sürümünü alacağım. Ülkede kapalı kutu, jelatini üzerinde P9 yok :) Yurt dışından sipariş vereceğim. Birkaç model gördüm, kafam karıştı.

Bilgili arkadaşlar P10'un da küresel model kodunu söylerse çok makbule geçer.

Biliyorum, çok geç kaldım ama tasarımını beğendiğim yegane modeller bunlar :)
    Tek hat olan Eva-L09
    Çift hat olan Eva-L19

• Size ilginç bir soru soracağım, cok araştırdım ancak bulamadım p30 yada p30 pro un neden çift sim kartlı modeli yok? Şu an sadece lite modellerinde var, ben p9 dual kullanıyorum ki telefon hala yağ gibi akıyor ve leica kamera da cabası ve telefonu hb üzerinden ithalatçı garantili almıştım, şimdi bakıyorum artık lite olmayan modellerde çift sim kimse getirmiyor ya da acaba üretimi mi yok? Yaklaşık 3 gün aralıksız araştırdım hiçbir yerde bu sorunun cevabını bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    P10 Tek Sim VTR L09
    P10 Çift Sim VTR L29

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    P30 ve P30 Pro modellerinin her ikisi de çift simlidir.
    Sim çekmecesi iki nano sim kart ile çift simli veya tek nano sim kart + nano memory card ile tek simli kullanılacak şekilde tasarlanmış.

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler, hb de baktım Huawei Türkiye garantili hicbir modelde çift sim yazmiyordu, p30 da sanırım kulaklık giriside var, peki her Huawei modelinde çift sim özelliği var mı acaba

• Bu arada çift simli ve 128gb dahili hafızalı ayrıca kamerası da p9 û aratmayacak başka bir huawei modeli önerirseniz sevinirim

• Arkadaşlar merhaba. Ekranın camı kırıldı telefoncunun birine sordum orijinali yok ama a kalite bir ekran takarım diyor da ne dersiniz sıkıntı yaşar mıyım ilerde? 250 tl fiyat çıkardı cam için.

• Konuyu canlandıralım biraz
    P9 eva l19 dual sim kullaniyorum güncel sürüm emui 5.0.3 ve android 7.0
    Uzm zamandır da güncelleme gelmedi, hicare üzerinden bölge değiştirdim ancak olmadı, acaba sizlerinde güncel sürümleri bunlar mi? Cihaz .8.0 almayacak mi, yoksa huawei bizi unuttu mu, zira kirin 955 oldukça sağlam bir işlemci hatta son huawei orta modellerde bile bundan daha düşük işlemci kullanıyor, bunun sebebi sizce nedir ??

• Arkadaşlar burada P9 Plus B520 Android 8.0 Oreo EMUI 8.0 güncellemesi mevcut, bunu indirip telefonu güncelleyemez miyiz acaba?

https://huaweiadvices.com/download-huawei-p9-plus-b520-android-8-0-oreo-emui-8-0-firmware-vie-al10-8-0-0-520/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious47 -- 11 Temmuz 2019; 1:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Arkadaşlar burada P9 Plus B520 Android 8.0 Oreo EMUI 8.0 güncellemesi mevcut, bunu indirip telefonu güncelleyemez miyiz acaba?

https://huaweiadvices.com/download-huawei-p9-plus-b520-android-8-0-oreo-emui-8-0-firmware-vie-al10-8-0-0-520/
    Evet bunu yapan ve başarılı olan varsa söyleyebilir mi, anlamadığım olay işlemci kaldırabilir ancak güncelleme verilmiyor, bana çok saçma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

Konuyu canlandıralım biraz
    P9 eva l19 dual sim kullaniyorum güncel sürüm emui 5.0.3 ve android 7.0
    Uzm zamandır da güncelleme gelmedi, hicare üzerinden bölge değiştirdim ancak olmadı, acaba sizlerinde güncel sürümleri bunlar mi? Cihaz .8.0 almayacak mi, yoksa huawei bizi unuttu mu, zira kirin 955 oldukça sağlam bir işlemci hatta son huawei orta modellerde bile bundan daha düşük işlemci kullanıyor, bunun sebebi sizce nedir ??
    İslemcinin clock cyclei guzel ne kadar guzel olsa da cpusu o kadar kotu, oyun oynarken(cok oynamam) beni aglatiyor desem yeridir kasmalar.
    8.0a çok takmayın derim. Planlıeskitme olayı var. Suanki 7.1 son surumu her ihtiyacı karşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: annieste

İslemcinin clock cyclei guzel ne kadar guzel olsa da cpusu o kadar kotu, oyun oynarken(cok oynamam) beni aglatiyor desem yeridir kasmalar.
    8.0a çok takmayın derim. Planlıeskitme olayı var. Suanki 7.1 son surumu her ihtiyacı karşılıyor.

Alıntıları Göster
    peki hocam son cıkan orta segment huawei telefonlar kirin 710 vs. yanı bundan daha eski nesil işlemci, bu nasıl oluyor, yani p9 da üst seviye kirin yeni modeller de daha düşük, bunu tam anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

peki hocam son cıkan orta segment huawei telefonlar kirin 710 vs. yanı bundan daha eski nesil işlemci, bu nasıl oluyor, yani p9 da üst seviye kirin yeni modeller de daha düşük, bunu tam anlayamıyorum.

Alıntıları Göster
    Telefonun rami 3gb hafiften arada şişme yapiyor. Clasik android cunku. Buna android q filan yukleseler telefon 100liralık kasan telefonlardan farkı kalmaz. Stabil halde şuan çalışıyor android 7.1 versioynu bence ideali. Telefon android 6.0da arayuzu cok kullanissizdi ben bu halini daha begeniyorum

• p9un pilini değiştiren arkadaşlar halen şarjı %50 civarı iken fotoğraf çekildiğinde olan kapanma sorunu devam ediyor mu, pili mi değiştireyim cihazı mı karar veremedim. İstanbul avrupa yakasında orijinal pil değişimi yapan bildiğiniz yer var mıdır, teşekkürler
  • sarampol S kullanıcısına yanıt
    Pilini değiştirince kapanma sorunu kalmadı . Ben izmir de 100 tl değiştirdim
  • sarampol S kullanıcısına yanıt
    Değiştirdikten sonra hic bir problem kalmadı yaklaşık 6-7 ay önce pili degistirdim ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum mobil veri ağırlıklı kadıköy evlendirme dairesi karşısında gsm iletişimde degistirdim çok memnunum değiştirmeden önce sizin gibi düşünüyordum ancak şuanda boyle bir cihaza sahip olabilmek için min 3000 tl cepten çıkması gerekiyor kamera vb. Performanslar açısından tabiki karar sizin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkürler, pil biraz sakat iş orijinal olmazsa patlar v.s. başımıza iş almayalım diye çekiniyorum =) pil hariç memnunum telefondan, değiştirecek iyi bir yer bulursam devam edeceğim sanırım
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.