Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aliexpressten aşağıdaki pili sipariş ettim. Orijinal diyor. Henüz gelmedi ama gelince yine yazarım yorumumu.

TRY 52.88 12%OFF | Original Replacement Phone Battery For Huawei P9 PLUS VIE-AL10 VIE-L09 VIE-L29 HB376883ECW Authenic Rechargeable Battery 3400mAh
    aliexpress.com
    US $8.9 10% OFF|Original Replacement Phone Battery For Huawei P9 PLUS VIE AL10 VIE L09 VIE L29 HB376883ECW Authenic Rechargeable Battery 3400mAh-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/b8QXidk4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu yaz telefon alacağım. sizce alınır mı? bütçem 1500-2000 lira arası. anlamam telefondan. telefondan oyun oynamam. sadece kamerası iyi olsun ve 4-5 sene kullanayım yeter.
  • Fixsmart servislerde L19 (yani paralel ithalat cihazların) ücreti mukabilinde batarya değişimi sağlanıyor mu, yoksa sadece kendi cihazlarına mı bakıyorlar?

Birde değişim sırasında kenarda köşede işçilik montaj bozukluğu ekrana kaçan toz vb sorunlar yaşayan oldu mu? Daha önce Htc One X cihazımda aynı sorunları yaşayıp Kvk ile kavgalı olmuştum. Nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda?
  • bu saatten sonra alınmaz bence.. daha güncel modellere bak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

bu saatten sonra alınmaz bence.. daha güncel modellere bak hocam
    Katiliyorum 3gb ram artik yetersizligini hissettirmeye basladi bende

• Geçen gece çalşırken çekmiştim hoşuma gitti :)
    P9 Uv by Tayfn, on Flickr

• Bizim telefonum piyasasi me durumda bilen var mi? 700 tl ye satmaya calisiyorum ikincinelden ekranin alti da catlak yuzeyden. p10 yada mate 9 alacagim galiba. Ekrani tunalida biyere yaptirdim adamlar cerceveyi yerlestiremedi 5 dakkada patladi ekran pazaryesi yenisinintakalim dediler büyük ihtimalle yine cortlayacak ve 300 tl elimde patladi :D

• Huawei P9 + Snapseed

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P9 garantisi haziranda bitiyor.. telefon pili %30 lara gelince kendi kendine kapanıyor..garantiye versem bi sonuç alabilir miyim?

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    En kotu pil değiştirirler benim pil de değişmeden önce benzer şeyi yapiyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun rami şişiyor boşta temizlikten sonra 1gb rami zor görüyorum sebebi nedir?

• P9 Plus telefonum 2,5 yılının sonunda artık bana yeni bir pil gerekiyor demeye başladı.
    Pil değiştirme tecrübelerinizi okumak isterim.
    İstanbul'da bu değişimi yapıp, işlemi yapan mekândan çok memnun olan varsa tavsiyeleri beni sevindirir.

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    GSM iletişim Kadıköy gönül rahatlığıyla değiştirebilirsin 4 ay önce değiştirdim çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar, yaklasık 2 yıldır huawei p9 dual sim kullanıyorum. SAR değerleri ile alakalı bir yazı okurken çift sim li telefonlarda bu değerin tavan yaptığı söylenmiş, p9 dual içinde araştırdım ancak SAR değerini bulamadım, acaba biliyormusunuz bu telefonun SAR değerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

arkadaşlar, yaklasık 2 yıldır huawei p9 dual sim kullanıyorum. SAR değerleri ile alakalı bir yazı okurken çift sim li telefonlarda bu değerin tavan yaptığı söylenmiş, p9 dual içinde araştırdım ancak SAR değerini bulamadım, acaba biliyormusunuz bu telefonun SAR değerini
    EVA L19 çift hatlı modelde kafa için 1,40 W/kg vücut için 1,53 W/kg
    EVA L09 tek hatlı modelde kafa için 1,40 W/kg vücut için 1,50 W/kg

Kaynak: Kullanım kılavuzu

https://usermanual.wiki/Huawei/HUAWEIP9EVAL09L19MobilePhoneQuickStartGuideV100R00102DanskNEUNormalSILpdf.815829689.pdf

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkürler, bu değerler biraz yüksek gibi geldi bana sanki, gerçi iPhone 8 bile sanırım bu değerler de, siz ne düşünürsünüz

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    Üstad aynı kılavuzda kabul edilebilir üst sınırın 2.0 W/kg olduğu bilgisi var.
    Dolayısıyla bu değerler üst sınırın altında olması bakımından kabul edilebilir kategoride.
    Elbette daha düşük olması tercih sebebidir haliyle ama, ben şahsen telefondan fazlasıyla memnun olduğumdan bu yüksekliği sineye çekiyorum.
    2,5 yıldır kullandığım P9 Plus VIE L29 bana hiçbir konuda eksiklik hissettirmediği gibi hâlâ da yeni bir telefona ihtiyaç duyurmamaya devam ediyor...

• Benden başka fotoğraf ekleyen kalmadı artık sanırım
    P9 lightning by Tayfn, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Benden başka fotoğraf ekleyen kalmadı artık sanırım
    P9 lightning by Tayfn, on Flickr
    Nasıl yakaladınız

• Bulut hizmetini çalıştırmak istediğimde ülke seçimim Türkiye olduğu halde sonuç alamıyorum.
    P9 veya P9 Plus ile bulut hizmetini başlatan oldu mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.