< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (28. sayfa)

-
-
Pro modeli işinizi görür tatmin eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pro mideli ile düz pura 70 arasında kamera olarak çok fark var mı özellikle selfi
-
Kağıt üzerinde var yanyana testlerde bakmak lazım tam anlamak görmek için mağazadan test edebilirsiniz .tasarim ikiside güzel ama extra + lar pro modelinde daha fazla kamerada oyle
versus
Huawei Pura 70 vs Huawei Pura 70 Pro : Aralarındaki fark nedir?https://versus.com/tr/huawei-pura-70-vs-huawei-pura-70-pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reddit
From the Huawei community on Reddit: OHOS explosion projection - The norm, post-Android globallyhttps://www.reddit.com/r/Huawei/comments/1issgao/ohos_explosion_projection_the_norm_postandroidşuradaki habere göre, pura 70 bu sene içerisinde harmony 5.0 nexte güncellenecekmiş. açıkcası çok iyi olur. ama aurostore ile android uygulamaları da çalışacakmış. öyle bir haber okumuştum. pura80 de global olarak harmony 5.0 ile çıkacak deniliyor.
-
Hayirli aksamlar arkadaslar kismet olursa bu hafta almayi dusunuyorum pura 70 duz olan model ama cihazda kullanim açısından sıkıntı ve ozellikle whatsapp ve banka uygulamarinda problem oluyor mu tesekkurler
-
Huawei marka hiçbir tlf da banka uygulamalarında sorun olmuyor . Bildirimler geliyor . Yıllardır 5 tane farklı modelini kullandım banka uygulamalarında hiç sorun yaşamadım . Şuan gbox kullanmadan telefonu kullanıyorum yine sorun yok.
Tesekkurler gbox kullanicilari sarj konusunda sıkıntı vs bir seyler diyorlar aldigimda acikcasi bende kullanmak istemem uygulamallarim belli face-instagram-ziraat-garanti-akbank-isbankasi-whatsapp-turkcell-paycell-edevlet-bitaksi-yandex ve cocuk saati icinde setracker bunlarda problem olmaz ise alicam kismet olursa 2 cihaz arasinda kaldim s23 ve huawei
-
Microg diye bir uygulama var pura serisinde içinde gömülü geliyor 30 saniyelik bir ayar yapıyorsunuz sonra sorunsuz kullanıyorsunuz gbox microg kuramayan önceki nesiller de kullanılıyor evet şarja cihaza olumsuz etkisi olabiliyor ama microg mis 😊
Selamlar forumu bastan sona okudum bir kac youtube videosu izledim ama cok celiskili sonuclar var malum fiyatlar cok pahali alacagim cihaz bozulmadigi surece gidebildigi yere kadar kullanicam o yuzden cihaz hakkinda saglikli tam bilgi verebilecek arkadaslar varsa sevinirim ( banka telefon mesajlasmalar whatsapp telegram ) kisaca al veya alma deyin
-
Almayın.
-
Merhaba banka WhatsApp telegram vs sorunsuz çalışıyor cihaz üzerinde microg yazılımı ile geliyor ama ben aktif etmeden normal kurdum app galery den sadece letgoda güncelleme gelince sorun yaşıyorum . Microg gbox kullanmadığım için . İlk zaman biraz karışık gelebilir Google play Store'dan sonrası sizin için alışınca sorun olmaz. Gereksiz google uygulamaları Herzaman tlf kasar. Almayın diyenlere bakmayın. Ama almışken mate 70 pro ya bakın derim . Yada pura 80 mi gelir artık . Ben pura 70 pro kullanıyorum. İki defa Facebook güncellemesi de sorun yaşadım onuda elle kurdum düzeldi . Onun haricinde birsuru banka ve uygulamalar kullanıyorum bir sorun yok. Şarj kullanımıma göre iki gün gidiyor ortalama en kötü 1.5 gün gidiyor . Isınma sorunu henüz yaşamadım. Şarj 15 dk da fulleniyor . Sterio ses harika ayrıca kulaklık performansınida iyi yönde etkiliyor sterio olmasi. Kamerası zaten çok iyi mikroskop gibi çekim yapıyor neredeyse . Bende çok tlf değiştiren biri değilim ilk kavisli ekran çok dusundurmustu beni ama bu cihazda kavis oldukca yumuşak . Aliexpress den iyi bir kılıf aldim . Ekran koruyucuda aldım fakat iyi çıkmadı başka bir tane sipariş verdim. Lens korumada aldım . Genel anlamda tlf güzel . Acelem olmasaydi mate 70 pro yu yakından görmek isterdim gelirse Türkiye'ye onu satın alırdım belki . Ayrıca magic 7 pro yada magic 6 pro da inceleyin belki hoşunuza gidebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 4 Mart 2025; 22:45:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle alin.. Memnun kalırsınız..
İhtiyacım olan hiç bir uygulama da sorun yaşamadım.
Kamera sizin için önemli ise kısaca "Efsane" ekran koruması / kaplaması (Kunlun Glass) çok başarılı yaklaşık (p60 pro) 1 senedir ekran koruyucu olmadan kullanıyorum tek bir kılcal çizik dahi yok. Bir aksilik olmaz ise bende kısa bir süre sonra pura 70 Ultra ya geçiş yapacağım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 5 Mart 2025; 0:30:55 >
Huawei p60 pro var, 70 pro ile arasında ciddi fark var mı almaya değer mi, sanki çok fark yok gibi duruyor
Şahsi fikrim p60 pro ile pura 70 pro arasında fark yok.
Pura 70 Ultra ile de az bir fark var. Değiştirmeye değer mi bilmem ancak nova 13 pro alacaktım eşime, hafir bir pazarlık ile p60 pro yu eşime verip ben 70 Ultra alacağım... (pazarlıkta ödün verildi tabii ki)
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/858968-934802/huawei-p60-pro_huawei-pura-70-ultra/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 5 Mart 2025; 15:44:1 >
Pura 70 Pro mu Honor Magic 7 Pro mu diye soruldu mu bilmiyorum ama, bu karşılaştırma için görüşlerinizi almak isterim.
Eski Mate 20 Pro kullanıcısı ve sağlam bir Huawei'ci olarak sene başında istemeye istemeye Honor Magic 6 Pro'ya geçiş yaptım, şimdi de eşimin P 30 Pro'dan Magic 7 Pro'ya geçmesi projesini düşünmeye başladık.
Honor'dan yana şikayet yok, Huawei'ye kıyasla hissedilen ufak tefek eksikleri var sadece, mesela alışkın olduğumuz Huawei Cloud'u app yardımıyla kullanamama gibi.
Konuyla ilgili yorumlarınızı okumaktan memnun olurum...👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 5 Mart 2025; 14:57:52 >
Kağıt üstünde bakarsak (özellikle işlemci ve test sonuçları) tartışmasız honor magic 7 pro denir.
Ancak kullanım alışkanlıkları akıcılık kurumsal kimlik eko sistem vs dersek ben tartışmasız pura derim.
Ancak sizin içinse sanırım honor daha doğru tercih olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStarMerhaba banka WhatsApp telegram vs sorunsuz çalışıyor cihaz üzerinde microg yazılımı ile geliyor ama ben aktif etmeden normal kurdum app galery den sadece letgoda güncelleme gelince sorun yaşıyorum . Microg gbox kullanmadığım için . İlk zaman biraz karışık gelebilir Google play Store'dan sonrası sizin için alışınca sorun olmaz. Gereksiz google uygulamaları Herzaman tlf kasar. Almayın diyenlere bakmayın. Ama almışken mate 70 pro ya bakın derim . Yada pura 80 mi gelir artık . Ben pura 70 pro kullanıyorum. İki defa Facebook güncellemesi de sorun yaşadım onuda elle kurdum düzeldi . Onun haricinde birsuru banka ve uygulamalar kullanıyorum bir sorun yok. Şarj kullanımıma göre iki gün gidiyor ortalama en kötü 1.5 gün gidiyor . Isınma sorunu henüz yaşamadım. Şarj 15 dk da fulleniyor . Sterio ses harika ayrıca kulaklık performansınida iyi yönde etkiliyor sterio olmasi. Kamerası zaten çok iyi mikroskop gibi çekim yapıyor neredeyse . Bende çok tlf değiştiren biri değilim ilk kavisli ekran çok dusundurmustu beni ama bu cihazda kavis oldukca yumuşak . Aliexpress den iyi bir kılıf aldim . Ekran koruyucuda aldım fakat iyi çıkmadı başka bir tane sipariş verdim. Lens korumada aldım . Genel anlamda tlf güzel . Acelem olmasaydi mate 70 pro yu yakından görmek isterdim gelirse Türkiye'ye onu satın alırdım belki . Ayrıca magic 7 pro yada magic 6 pro da inceleyin belki hoşunuza gidebilir.
Niyetim pro serisi ama 3 cihaz arasinda kaldim hafta sonuna kadar kismet olursa bunlardan birini alicam
1 ) pura 70 pro
2 ) s23 ultra 12/512
3 ) s25 +
-
Bu gün pura 70 ile nova 13 pro selfie kamerasını karşılaştırdım. Nova 13 pro daha iyi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X