Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
29
Favori
33.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar neden nova 13 pro tutulmadı. Fiyat olatakta pura 70 serisinden daha uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncel olarak sorunu var mı? alınır mı? Pura 80 mi beklenmeli

• bloodrap kullanıcısına yanıt

Pura 80 pro teknik detayları henüz tam netlesmedi diye biliyorum ama daha iyi olabilir fiyatı daha yüksek olacaktır. Next yazılımı ile gelecek . 70 modelide next alacak . Onun dışında ben kendi kullandığım 70 pro dan memnunum. 80 pro duz ekran olarak gelecek yaziyordu öyle ise daha hoş olur bence . Ekran koruyucu bulmak zor kavisli ekran için

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

banka ve sosyal medya uygulamalarında sorun yaşadınız mı?

• bloodrap kullanıcısına yanıt

ygulamalarda sorun yok. Ben gbox kullanmıyorum Google kurmadım yani. İki defa Facebook uygulamasinda videolarda yavaşlama yaşadım onuda manuel guncelleyince sorun düzeldi . Başka bir sorun olmadı

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

huawei hala android alt yapısını kullanıyor sanırım. yeni işletim sistemi olsa uygulamalar sıfırdan yazılır sıfır versiyondan başlar. markete bakıyorsun telegram v11.8.2 burada milleti kandıran huawei. hala androidden arındık desin kendisi

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Evet şuan Android tabanlı çalışıyor. Next Android'den bağımsız olacakmış . Uygulamalarda sıkıntılar olacaktır . Çünkü firmalar extra bir bütçe ayırmak zorunda bu yeni işletim sistemine uygun uygulama yapmak için . Zamanla otururmu bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.