< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (30. sayfa)

-
-
Arkadaşlar güncel olarak sorunu var mı? alınır mı? Pura 80 mi beklenmeli
-
Pura 80 pro teknik detayları henüz tam netlesmedi diye biliyorum ama daha iyi olabilir fiyatı daha yüksek olacaktır. Next yazılımı ile gelecek . 70 modelide next alacak . Onun dışında ben kendi kullandığım 70 pro dan memnunum. 80 pro duz ekran olarak gelecek yaziyordu öyle ise daha hoş olur bence . Ekran koruyucu bulmak zor kavisli ekran için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banka ve sosyal medya uygulamalarında sorun yaşadınız mı?
-
ygulamalarda sorun yok. Ben gbox kullanmıyorum Google kurmadım yani. İki defa Facebook uygulamasinda videolarda yavaşlama yaşadım onuda manuel guncelleyince sorun düzeldi . Başka bir sorun olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
huawei hala android alt yapısını kullanıyor sanırım. yeni işletim sistemi olsa uygulamalar sıfırdan yazılır sıfır versiyondan başlar. markete bakıyorsun telegram v11.8.2 burada milleti kandıran huawei. hala androidden arındık desin kendisi
-
Evet şuan Android tabanlı çalışıyor. Next Android'den bağımsız olacakmış . Uygulamalarda sıkıntılar olacaktır . Çünkü firmalar extra bir bütçe ayırmak zorunda bu yeni işletim sistemine uygun uygulama yapmak için . Zamanla otururmu bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X