|
Huawei Pura 70 serisinde bulunan Kirin 9010, Snapdragon 8 Gen 3 ile karşı karşıya
-
-
Böyle testler ile çok ilgilenmiyorum lakin çok iyi iş çıkarmış bence huawei, Daha yolun başında olmasına rağmen telefon ile yapılacak her işe yetecek seviyeye ulaşmış görünüyor, Zamanla daha iyi olacaktır.
-
Samsung un exynos işlemcisi snapdragon un biraz gerisinde kalınca yerden yere vuruluyor ama google ve huawei çöp işlemciler kullandığı halde beğeniyorlar ilginç 😂
Piyasaya daha yeni girmeleri bu kadar geriden gelmelerine bahane olamaz bence sonuçta hepsi koca şirketler ellerinde son teknoloji malzeme,imkan ve iyi mühendis mi yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRONOS48 -- 18 Nisan 2024; 20:12:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne alaka Huawei önünde bi ton engele rağmen başarıyor Samsung un herşey önünde hala düzeltemedi işlemcisini aradaki fark bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar Snapdragon kotu biz daha iyisini cikartacagiz diye devam etmiyorlar! Yasaklardan dolayi mecburi Kirin de kaldilar! Eskiden telefonlarinda Snapdragon vardi ...
Bir de Google Magazalari ve ekosistemi yok ! Her acidan dayatmalarla anca bu kadar oluyor/ Haberdeki de orta seviye islemcilerle anca yarasiyor!
Snapdragon 8 Gen 4 Oryon simdiden ortalig kasip kavuracak . Herkeste biliyor ... Gen 4 cikmasini bekleyin ...
-
Yok maalesef, ambargolardan dolayı bu işlemcileri zor üretti ve bunlar bile ellerinde yeteri kadar olmadığı için az miktarda telefon üretip satıyorlar. Mate 60 serisinin sadece Çin de satılmasının nedenlerinden biri de buydu zaten..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim ellerindeki eski ASML makinelerle çip basıyorlar. Kendi başlarına bir şey yaptıkları yok diye biliyorum.
-
Kirin ve 888 İlk Nesil P40/ P50 Pro hala memnunum. çöp değil kullanamıyorum demen yeterlidir.
-
Testlere göre huawei çok iyi bir gelişim göstermiş aynısının dıdısını şaha kaldırmış kaç senelik işlemciyi nasıl modifiye ettiyseler :))
Şakası bir yana cidden inanılmaz bir iş başarmışlar, tabloya göre rekbet edebilecek bir işlemci var ortada, bun sıkıntıya rağmen gelinen aşama ibretlik, tabi fiyatlandırması çok saçma olmuş burunlar dik durumda, Türkiye'deki vergileri de hesaba katınca incelemesini okuyup geçeceğimiz bir telefon olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne alaka Huawei önünde bi ton engele rağmen başarıyor Samsung un herşey önünde hala düzeltemedi işlemcisini aradaki fark bu. |
Samsung un exynos işlemcisi snapdragon un biraz gerisinde kalınca yerden yere vuruluyor ama google ve huawei çöp işlemciler kullandığı halde beğeniyorlar ilginç 😂
Piyasaya daha yeni girmeleri bu kadar geriden gelmelerine bahane olamaz bence sonuçta hepsi koca şirketler ellerinde son teknoloji malzeme,imkan ve iyi mühendis mi yok? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X