Şimdi Ara

Huawei, Sony, LG (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mücahit_

Farkındayım ama aynı zamanda Pc de alacağım için tel bütçemi kısma kararı aldım.

Bence en iyisini yaptınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Telefonuma kavuşunca yine buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit_

Teşekkür ederim. Telefonuma kavuşunca yine buraya yazarım.

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_night T kullanıcısına yanıt
    Biliyorum size saçma gelecek ama kuzenimde Htc 820 desire var, Allah için güzel telefon ama onda Htc olduğu için almadım. Neden Samsung ve İ Phone düşünmediğimi anlamışsınızdır herhalde :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar uzun süren araştırmalarım ve yaşadığım git geller sonucunda Huawei P9 Lite'ta karar kıldım. Mate S, Xz, Z5, LG vs baktıktan sonra elbette kolay bir karar olmadı. Telefon 4 gündür bende. Kutusundan üzerinde jelatin kaplı olarak ve plastik kılıfıyla beraber çıktı. Cihaz VNS L31 yani 3GB RAM ve tek hat olan modeli, siyah renk ve Huawei Türkiye garantili. Bu 4 günlük süreçte telefonun pil ömründen memnun kaldığımı söyleyebilirim. Gün boyunca yoğun Wattsap ve Facebook kullanımına rağmen şu an %31 ile yazıyorum .Parmak izi sensörü çok akıcı ve fonksiyonel çalışıyor. Mesajlara, messenger'a ve diğer tüm uygulamalara parmak iziyle şifreleme atayabiliyorsunuz. Sensörün arkada konumlandırılması çok sırıtmıyor ancak yine de dokunmatik ekrana alınmış home tuşunun altında olsa fena olmazdı bence. Huawei bu özelliği Samsung'tan ayrışmak adına böyle tasarlamış diye düşünüyorum. Home tuşunun dokunmatik ekranda olması yine daha önce Samsung modelleri kullanmış kullanıcıların alışmasını güçleştirebilir ancak Samsung geçmişim olmadığı için hiç yadırgamadım diyebilirim. Ancak mesaj yazarken birkaç defa boşluk kısmına basmak isteyip home tuşuna basarak messenger'den çıktığım oldu, bunu da bir kenara yazayım. Telefonun bana göre iki önemli ofsaytı var, birincisi Gorilla Glass ekran olmaması. Bu fiyat seviyesinde bir telefonda olmaması bana göre Huawei'nin bir ayıbıdır. İkincisi de sadece 16 gb hafıza seçeneğinin olması. Bunların dışında 2.0 ghz kırın 650 işlemcisi gerek pil ömrü gerekse performans açısından beklentileri aşıyor bence. Ben oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bu arada kutusundan beyaz renk İ Phonelarınkine benzeyen kulaklık çıktı. Telefon hoparlörünün sesi orta karar bence ve bu konuda bir HTC olmadığını düşünüyorum. Ama kulaklıklar bu konuda çok daha iyi bir ses deneyimi sunuyor. Kulağa yeteri kadar iyi bas veriyor ve tiz ayarı da güzel. Aklıma gelenler şimdilik bunlar, katkıda bulunduysam ne mutlu, herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman_Begins -- 22 Aralık 2016; 18:06:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.