Şimdi Ara

Huawei, Sony, LG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir akıllı telefon bakmaktayım. Samsung ve İ phone ikilisi dışında güzel ve kaliteli bir cihaz edinme niyetim var. Bunun için aklımda üç model var; LG G5, Sony Xperia Z5 veya XA ve Huawei Mate S. Açıkçası şimdiye kadar LG hakkında pek iyi yorumlar almadım. Sony de güzel geldi ama nedense gönlüm Huawei'ye kaymış durumda. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei mate s e niye gönlün kaydı ki görünüme aldanma o ekranda o pilin şarjı su gibi gider alınmaz bu z5 e bak onda stamina modu var şarjı daha geç biter mate s e göre. Ayroca z5 in kamera ve ekran çözünürlüğü de daha iyi. Ön kamerada mate s daha iyi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g serisi ürünlerde çuvalladı. O nedenle imaj değiştirip V serisi üretmeye başladı. G5 te modüler parçanın sorun çıkardığı söyleniyor.
    Z5 kaliteli bir cihaz. Ancak kullandığı işlemci A57 tabanlı. Isınmaya ve pil tüketimine meyilli. Stamina modu açıldığı zaman A53 çekirdekleri kullanıyor. O zaman da tam performans alamıyorsun.
    Huawei mate s güzel ürün. Ancak huawei cihazlarda hep bir taraf eksik kalıyor. Mate s de grafik işlemci kötü. Pil ömrü vasat.
    Isınma sorun değil derseniz Z5 tercih edebilirsiniz. Çok oyun oynamayacaksanız Mate S tercih edebilirsiniz. Ayrıca Zte axon 7 inceleyebilirsiniz.

• Sen en iyisi mate8 yada axon7 ye bak.

• Mate S ilk çıktığı zamanlar fiyatı 2 bin tl üzeriydi. Şimdi netten bakıyorum 1500-1700 tl arasında değişiyor fiyatları. Mate S'e 2 bin tl üzeri tabiki vermem ama fiyatlar bu seviyelere gelince aklıma yatmadı değil. 2700 mah pil kapasitesi varmış. 3 Ram, 8 çekirdekli ve özellikli bir telefona göre sanki 3000 mah olabilirmiş gibi geliyor. Pil ömrünün fazla olmayacağı konusunda benim de şüphelerim var elbette. Xperia XA ultra'yı inceledim her şey güzel ama o 6 inçlik ekran beni ondan soğuttu. Bu kadar büyük ekranlı bir telefon almam şahsen, kullanışlı olmuyor, alışamam. Sürekli telefonu koyacak bir yer aramaktan nefret ederim. Xperia XA ona nazaran daha kabul edilebilir bir ölçüye sahip. Alırsam onu alacam.
  • Xperia Xa veya ultra alma 16gb dahili hafıza çok sıkıntı yaşatır parayı çöpe atmış gibi olursun asla tavsiye etmiyorum.
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Arttırılabiliyor diye biliyorum ama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    12 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy SmartTag2
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit_

Arttırılabilir ama alınca görürsün bir süre sonra telefon kasmaya donmaya başladı şarjı hemen bitiyor tarzı konular açmaya başlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Arttırılabilir ama alınca görürsün bir süre sonra telefon kasmaya donmaya başladı şarjı hemen bitiyor tarzı konular açmaya başlarsın

Peki 16 GB ile kullansam? Yada sd kart ile +8 gb ile yetinsem yine kasar mı?

• Zamanla kasar 32 gb altı alma telefon.

• Huawei P9 Lite pil gücü açısından daha iyi ve uygun görünüyor.
  • quote:

Huawei P9 Lite pil gücü açısından daha iyi ve uygun görünüyor.

O telefon da 16 gb ha onu almışsın ha xa ultra almışsın ne fark eder ikisi de alınmaz bu z5 i almayacaksan niye listene ekledin onu da anlamadım

• Sony Xperia Z5
  • Bende sizin gibi araştırma içerisindeyim xperia z3 compact kullanıcısı olarak Sony'den çok dilim yandı şu an için en iyi alternatif Samsung gibi duruyor ama bir türlü ısınamadım bu markaya Huawei kamera konusunda pek başarılı değil diye okumuştum Htc'yi neden düşünmüyorsunuz ?
  • Samsung galaxy c7 ye bak istersen.

• z5
  • P9 Lite 3 gb siyah renk sipariş ettim haftaya elimde olur.
  • quote:

P9 Lite 3 gb siyah renk sipariş ettim haftaya elimde olur.

Dediğiniz telefonlar ile lite ın arasında dağlar kadar fark var.

Ama kar için alınabilir tabi...

• Farkındayım ama aynı zamanda Pc de alacağım için tel bütçemi kısma kararı aldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.