İndirimsiz fiyat 14000tl. Vatan bilgisayardan aldım huawei kendi sitesinden değil. Geceye özel indirim vardı ama bitmiş şimdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI TABLETLER İÇİN SICAK FIRSAT (2. sayfa)
-
-
64 gblık ipad 10. nesile 15 bin tl vermek daha büyük pişmanlıktır
-
en azından 5 sene takılmadan götürüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen oyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
honor x9 pad alın geçin bu kadar para vermeye gerek yok
-
Hocam ekran kalitesi, hoparlör ve islemci konusunda net matepad alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+ kalem desteği ve tablete tam uyumlu klavye var. Bu ikisi kullanılacaksa en ucuz tabletler bunlar. Honor pad 8, x9 vs bunların kalem desteği yok ancak universal tablet kalemiyle kullanılıyor o da iyi değil. Google servisleri önemliyse bir tık pahalıya s9 fe alınabilir klavyeye ekstra para verilerek. Onda da görüntüyü aktaramazsın ve işlemci kötü.
daha önce matepad aldım. google uygulamalı evet bir şekilde çözülüyor ama sağda solda çıkan reklamlar insanı çileden de çıkarıyor. 1 ay kullanmadan sattım tableti. alacak kişiler bu konuya dikkat etsin
-
n11'den Huawei MatePad 11 8 GB 128 GB 11" Tablet + Klavye seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/huawei-matepad-11-8-gb-128-gb-11-tablet-klavye-44540165?magaza=n11
N11 kupon ile 9600 tl
Bu reklam işi can sıkıcı. Bir çözümü var mı?
Reklam dediğiniz nedir. Matepad air kullaniyorum 3 gündür
-
Google servislerini açarken kullandığınız program
Ayarlar > diğer bağlantı ayarları > gizli dns > dns.adguard.com
Bunu deneyebilirsiniz genel olarak reklamları engellemek için. Telefonda da tablette de sıfırlıyor reklamları tarayıcılar uygulamalar dahil.
-
Oldu teşekkürler. Güvenilir dimi. Pek anlamamda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X