HUAWEI MatePad 11 2023 + Klavye – 8+128GB – Grafit SiyahıHUAWEI MatePad 11.5 + Klavye - 8+128GB - Uzay Grisiconsumer.huawei.com HUAWEI MatePad 11.5 inch 2023 | Şimdi Satın Al https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5/buy/İŞ BANKASINDAN 7500 TL 250 TL İNDİRİM EKSTRA 800 TL KUPON FİYATI İYİ GİBİ |
HUAWEI TABLETLER İÇİN SICAK FIRSAT
-
-
Valla güzel ürünler ama şu google olayı çok yorucu. İkinci parti uygulamalarla uğraşmak gerekiyor. Bazende uyumsuzluk yapıyor. Yoksa alınabilecek ürünlerin başında gelir.
800 kupon nedir hocam, göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 12 Şubat 2024; 22:17:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DİREK KENDİ SİTESİNDE VERİYOR HOCAM. BİR DE AKAKÇE115800 KODUYLA IDNRIIM YAPIYOR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 12 Şubat 2024; 22:32:7 > -
800 değil galiba hocam. Yada ben göremedim sanırım
AMP11800 koduyla yapıyor 2023 olana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonları da aynı. Şu Google a orijinal olarak çözüm bulsalar başka telefon almam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle. Google olayına kadar huawei kullanırdım hep. Sonra mecbur değiştirdik. Ama şu tabletleri aklımı çok çeliyor. Ama işte vazgeçiyoruz mecbur
Media Markt Huawei temsilcisi tableti satın aldıktan sonra kendi marketinden G Box uygulaması kurup onunla tüm Google servislerinin kurulumunu yapıp verdi. Yalnız yine de stabil çalışmıyor. Orijinal gibi olmuyor yani. Chrome arada hata veriyor vs.
-
yeni güncellemelerle bu problemleri atlattığı yazılmış çoğu yerde.
lightroom kullanılabiliniyor mu bilen var mı
-
Matepad 11 2023 8gb modelini tavsiye ederim harika cihaz Google olayı tamamen ne kullanacağınıza bağlı telefonumda Huawei Google yok ufak tefek sorunlar harici sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.vatanbilgisayar.comHuawei Matepad Air 8Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Air Tablet en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matepad-air-8gb-128gb-11-5inch-emui-tablet.html
Matepad air 12880tl'ye geliyor. Fiyat iyi gibi. Ben aldım bir tane.
Klavye ve kalem hediyesi yok galiba hocam
Huawei resmen kendi ayağına sıktı. Google ile anlaşma sonlandırmak nedir yahu. Google kadar büyük şirket mi var ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klavyesi var gibi de kalemi yok
Huawei anlaşma sonlandırmadı hocam, bizzat Amerikan hükümeti tarafından ambargo uygulandı kendilerine. Hatta sahibinin kızıyla şirketin CFO'sunu tutukladı ABD.
-
Aynen klavye var ama kalemi yok. ihtiyaç olursa alırım sonradan. Kalemsiz fiyat iyi bence.
hangi kuponları kullanabildiniz? 15450'den o fiyata nasıl düştü?
-
android tablet pişmanlıktır
Bazı akşamlar vatan yüzde 8-10 (değişiyor) indirim yapıyor tablette bilgisayarlarda vs. Gene yapar takipte olun.
Benzer içerikler
- msi shout out
- phanteks t30
- ofis koltuğu önerisi
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X