Şimdi Ara

Kutu Oyunları Oldukça Sıcak Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.negerek.com/Aile-Oyunlari,LA_3033-2.html#labels=3033-2

http://www.n11.com/yetiskinler-hobi-ve-oyun-kutu-oyunlari-C634

Yılbaşı için kutu oyunları kategorisinde N11'in en iyi fiyatlarını araştırırken negerek diye bir site keşfettim. Oldukça profesyonel duran bir site ve çoğu oyunda fiyat n11'den de uygun. Bir inceleyin derim. N11'de de fiyatlar oldukça iyi, en iyi fiyat garantisi yazanlarda.

• çoğu tükenmiş zaten oyunların :-))
  • tabu xl almistim n11 den 62 tlye baska bir yerde 39,90 di bakalim cek gelirse yazarim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

tabu xl almistim n11 den 62 tlye baska bir yerde 39,90 di bakalim cek gelirse yazarim :)

nerede hocam söyle oradan alalim

• Bursa ozdilekte 39.90

• ayakkabı kutusu sandım heyecanla geldim...
  • bu kutu oyunları anlamıyorum nasıl bu fiyata satıyorlar?? (kimi yerde 60 kimi yerde 20)
    trivial pursuit + risk oyununu yine oyuncak marketten bu yaz 20 tl ye aldım.
    şu an kocaeli outlet migros ta tabu 25 tl yaklaşık 20 kutu vardı monopoly versyonları vardı ama dikkat etmedim kırmızı kutuluydu ama birkaç oyun daha vardı. ( migrosun sonundaki sezon sonu diye bir oda daha var orada) ben10 oyuncakları falan figür ve araçlar gibi bir çok seçenek yine 25 tl idi. kreo lego setleri keza öyle.
    yıl başı için çocuk sevindirmek isteyenlere veya arkadaşları ile oyun oynamayı sevenlere epey ürün vardı.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif KUZU -- 22 Aralık 2013; 1:15:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

bu kutu oyunları anlamıyorum nasıl bu fiyata satıyorlar?? (kimi yerde 60 kimi yerde 20)
    şu an kocaeli outlet migros ta tabu 25 tl yaklaşık 20 kutu vardı monopoly versyonları vardı ama dikkat etmedim kırmızı kutuluydu ama birkaç oyun daha vardı. ( migrosun sonundaki sezon sonu diye bir oda daha var orada) ben10 oyuncakları falan figür ve araçlar gibi bir çok seçenek yine 25 tl idi. kreo lego setleri keza öyle.
    yıl başı için çocuk sevindirmek isteyenlere veya arkadaşları ile oyun oynamayı sevenlere epey ürün vardı.

Trivial pursuiti netten mi aldiniz hocam link verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rasheedwallacerasheed

quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

bu kutu oyunları anlamıyorum nasıl bu fiyata satıyorlar?? (kimi yerde 60 kimi yerde 20)

Trivial pursuiti netten mi aldiniz hocam link verir misiniz

aynen hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

ayakkabı kutusu sandım heyecanla geldim...

aynen öyle.

bakan çocuklarına özel ibaresi olanlara bakıcaz sanırım.

komplo diye ağlamasın ama bazıları

Hocam kutudan başka bişey çıkmasın sonra

• scrabble alsam mı ki bakışıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

scrabble alsam mı ki bakışıyoruz

Haftaya bime geliyor hocam 25 tl.

• İyi oldu bu başlık yılbaşı için jenga boom almayı düşünüyordum en ucuz 40 TL ye buldum kipa da.. Daha uygun fırsat denk gelir umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustam yaz ayında tekira alışveriş merkezindeki toyzshoptan aldım 2li paketleri oluyor bazen trivial ile risk i paketli aldım. (kocaeli migrosta gördüm mü emin değilim?) ama çok efektif bi oyun değildi :) oynayan herkesin biraz etrafında olan bitene meraklı olması gerekiyor. yoksa aşırı kasıyor.

rasheedwallacerasheed arkadaş pm atmıştı ilk onu gördüm :). aynı cevabı buradan da yazayım dedim. online olarak değil mağazadan aldım. tabi hatrı sayılır zaman geçti bilmiyorum nedir ne değildir. ama izmitteki outlet migrosa bakın kutu oyunlar için.
  • Cranium 40 tl
    https://www.negerek.com/Cranium,PR-30027.html

Her yerde 60 tl en az.. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım bak

Edit: n11'de ücretsiz kargolu 46 tl
    http://www.n11.com/hasbro-cranium-P17283283
    ne gerek'te kargo ücreti ne kadar bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPAxA -- 22 Aralık 2013; 11:42:27 >

• Jenga boom dün boynerde 39.90 dı burada 32 TL imiş

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

scrabble alsam mı ki bakışıyoruz

Haftaya bime geliyor hocam 25 tl.

Sagolasın hocam haber verdigin icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.