Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımızın uyarısını buraya ekliyorum. Ben uzun zamandır uzak olduğum için yeni kanun çıkmış sanırım. Yurtdışından kozmetik tarzı ürünlerin getirilmesinin yasaklanmasına dair. Bunların içerisinde parfümler de var tabiki. İyi inceleyip öyle almanızı öneririm. Sanırım gümrükte takılmalar gerçekleşiyormuş.

Diğer arkadaşlardan gelen yorumlar sonucu parfümleri yurtdışından getirtmenin daha iyi olduğu konusunda fikirbirliği oluştu..
    Şuanki durumda bilmeyenler için; üç site ön plana çıkmakta..

www.cheapsmells.com

www.fragrancez.com

www.strawberrynet.com

Aşağıdaki linkte CHEAPSMELLS den alışveriş nasıl yapılır hakkında bir arkadaşımızın hazırladığı detaylı anlatım mevcut.. Bu linkte aklınızdaki birçok soru hakkında cevap bulabilirsiniz.. Kesinlikle bakmalısınız..
    http://forum.donanimhaber.com/m_32210075/mpage_1/key_/tm.htm

Üç site de çok kullanışlı.. Ayrıca kampanyaları da mevcut.. Ilerleyen yorumlarda nasıl satın alabileceğinize yönelik ya da kargonun teslimiyat süresi gibi açıklamalar mevcut.. Ama konu acayip derecede karıştığı için ve sık sık aynı sorular sorulduğu için son sayfalardan okumaya başlamanız daha yararlı olacaktır.. Herkese iyi alışverişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 22 Nisan 2012; 14:13:02 >

• Bende ilk defa duydum. Yorumlayan olursa iyi olur.
  • Bana hiç güvenilir gelmedi.

Yapsınlar kapıdan ödeme sistemi O zaman düşünürüm.
  • fiatlar baya bi iddalı karta taksit falan varmı acaba?
  • evet ya bu site nerden çıktı baya baya satış sözleşmesi filanda var benim bildiğim parfüm konusunda en ucuz site strawberrynet tir ama bu sitenin çoğu ürünü ondanda ucuz epeydir parfüm araştırıyorum strawberry den bakıyodum hep fiyatlara burayı görünce kafam karıştı kullanan birisi var mı acaba?
  • arkadaşlar birşeyle karşılaştım dikkatim sayesinde:) gucci II pour home parfümünü araştırmıştım daha önce hepsiburada.com dan yorumlara bakmıştım bu sitede aynı parfüm için yorumların bazıları oradakilerle aynı buna ne dersiniz??
  • Diğer parfüm yorumlarınada bakarsanız aynı kalemden çıkmış olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf alacaklar için öneriler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet aynen öyle hatta bazılarına eklentiler bile var banada sakat geldi ama bu kadar cesaretli olunabilir mi yaf sahte olsa adam site açmış resmen
  • Dostum bu ne ki.

Sahte olarak açılan hepsiburada tarzı sitelerde vardı.

Amaç vurabildiğini vurmak..gerisi bahane
  • arfum6.com olarak tecrübemizi ve sizlerden gelen istekleri değerlendirerek günümüz şartlarında "kaliteli ama ucuza parfümü nereden bulurum?" sorusuna cevap aradık... ve sonunda cevabı bulabildiğimizi düşünüyoruz.

İthalat ya da yurtdışından ülkemize girerken taşıma esnasında ince çiziklere maruz kalmış, zaman zaman kutuları dahi ezilebilen; ya da orjinalliğini yitirmediği halde vitrine çıkartarak insanlara tamamiyle pırıl pırıl ürünlerle aynı fiyata satmaya vicdanımızın elvermediği parfümleri bir çatı altında toplayarak; orjinal ama kesenize dokunmayacak parfüm gamını oluşturduk ve günden güne de bu çeşitliliği artırmak için elimizden geleni yapmaktayız.

Büyük mağazalarda vitrine koyamadığımız ama burada da sizlere sunamayacağımız pek çok ürünümüzü birbirinden ayırarak bu çeşitliliği ve kaliteyi sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Yaptığı alışverişten memnun müşterilerimizi çevrenizde görüyor ve sürekli olarak duyuyorsunuz: İşte bu, sürekli genişlemekte olan müşteri portföyümüzün temel kaynağıdır.

Bizler de bir gün bu ülkede ışıl ışıl ürünlerin cebimizi yakmayan fiyatları ile pazarlanabileceği umudu içerisindeyiz.

Nice güzel ve keyifli günlerde siz değerli müşterilerimizle çalışabilmek dileğiyle,

parfum6.com bir Zinde Kozmetik Ltd. Şti. iştirakidir.

Adresimiz:

Pınarbaşı Mah.
    Acıbadem Sok. No: 8/C
    ANKARA

Bize Pazartesi'den Cumartesi'ye her gün 09:00 - 18:30 saatleri arasında aşağıdaki telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

Telefonlarımız:

0 312 222 555 2

e-posta:

destek@parfum6.com

Ayrıca bize haftanın 7 günü 24 saat e-posta ile de ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz her türlü soru ve isteklerinizi yanıtlamak için siz değerli müşterilerimizi bekliyor olacaklar.

Dilerseniz Müşteri Hizmetleri bölümümüzden de bizimle irtibata geçebilirsiniz.

DEMİŞLER ANKARADAN ARKADAŞLAR YERİNDE GÖREBİLİRLERMİ ÇOK FÜZEL FİYATLAR

• insan ucuz görünce inanmak istiyo işte ama yinede tam hüküm vermeyelim alışveriş yapmış birileri çıkar belki
  • Alışveriş yapan birileri varsa elbette denemek amacıyla alınabilir. Ama ilk önce alışveriş yapan birisinin yorumunu duymam gerek güvenebilmem için.. Çünkü fiyatlar gerçekten uygun görünmekte..

Ayrıca kutularda ya da ürünlerde ufak tefek çizikler var deniliyor.. Ama neresinde ya da nasıl çizikler ya da ürünü kullanmaya engel teşkil edebilecek bir hasar mı belirtilmemiş.. Kısacası alan deneyen bir insandan hatta birkaç kişiden yorum duymak iyi olurdu.

Birşey daha yorumlara bakmadım ama hepsiburadaki yorumlar aynen koplayala yapıştır yapıldıysa bu gerçekten kendisini ciddi tanıtan bir site için küçük düşürücü bir hareket..
  • o adres yanlış arkadaşlar oyle bir yer yok ankarada
  • Arkadaş tezekten parfüm yapmış heralde millete kakalamaya çalışıyor eminönündede beni hergün çeviriyorlar eleman 5 liraya kenzo çakmaya çalışıyor bana
  • parfum konusunda, orjinalin disinda baska bir yerden almaya hic gerek yok. kenarinda cizik var diye satilan urunlerin inanin bana hepsi orjinal olmayan, cok iyi ya da iyi taklitler. parfum konusunda lutfen orjinal urun satan, orjinal siteleri tercih edin. ha illa ucuza almak istiorum diyorsaniz, strawberry'den alin, 10 gunde geliyor ama daha ucuza aldiginizi da unutmamamiz lazim.

selamlar.
  • arayıp yerini sormak lazım çünkü bende öyle bi adres duymadım. 222 li numara bahçeli emek maltepe civarına verilen bi numara pınarbaşı neresi ki acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

Arkadaş tezekten parfüm yapmış heralde millete kakalamaya çalışıyor eminönündede beni hergün çeviriyorlar eleman 5 liraya kenzo çakmaya çalışıyor bana

Keçiören/Gazino'da oturanlar kontrol edebilir? Yazmamışlar ama orda gözüküyor.
  • Evet 222li numaralar Bahçeli civarı..

7. Cad. Pizza Hut 222 00 02

Ben 2. Caddede oturuorm numaram 223 XXXX

O adrese yakın şu adresi buldum:

KEÇİÖREN SINAV DERSHANESİ
    Pınarbaşı Mah.Acıbadem Sk.No:33 Gazino Keçiören / ANKARA
    Tel: (312) 356 60 90

Numara pek bir alakasız..

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

arayıp yerini sormak lazım çünkü bende öyle bi adres duymadım. 222 li numara bahçeli emek maltepe civarına verilen bi numara pınarbaşı neresi ki acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 16 Eylül 2008; 13:49:34 >
  • evet pınarbaşı keçiören de öyle bir sokak ta var gerçekten ama oranın teli 222 yle başlaması alakasız yani o bölge hep 3 le başlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.