Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

125ml davidoff cool water + 100ml givenchy insense ultramarine 97ytl ye geldi,
    kargo ücreti de yok,
    daha ne isterim yahu hemen kaptım,
    konuyu açarak vesile olan ve asıl olarak üstte fragrancex in adresini veren arkadaşa teşekkürler

shipping i standart mı premium mu sectiniz acaba
  • bir kaç sorum olacak size
    1 gümrük vb sorun çıkabiliyor mu miktar fazlalığı durumunda.
    2 bildiğimiz ptt ile mi geliyor.
    3 eve direk mi getiriyolar yoksa kağıt falan mı bırakıyolar.
    4 paketlemesi nasıl
    5 orda yazan fiyatlara vergi vb şeyler ekleniyor mu

teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: tatlisi

yurt dışı posta ile gelyr en gç 10 15 gün içinde gelyr ürünler. Takip kodu da veryrlr . birdewww.fragrancez.com var.Burdan daha geçen aldm 13 gün içinde geldi.Yalnız takip kodu yok.Şuan kampanya var yurt dışı ücretsiz kargo 30 eylül son.Bi kaç arkdaş aldı benlen beraber sorunsuz geldi.Ücretsiz kargo için alırken cupon code yazan yere FREE yazın.Satılan parfümler %100 orjinal ve faturalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Eylül 2008; 11:00:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: borges

quote:

kargo ücreti de yok,
    konuyu açarak vesile olan ve asıl olarak üstte fragrancex in adresini veren arkadaşa teşekkürler

shipping i standart mı premium mu sectiniz acaba

ücretsiz olanı seçtim diğer halde 24avro istedi gelince buradan görüş bildirirm

• quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bir kaç sorum olacak size
    1 gümrük vb sorun çıkabiliyor mu miktar fazlalığı durumunda.
    2 bildiğimiz ptt ile mi geliyor.
    3 eve direk mi getiriyolar yoksa kağıt falan mı bırakıyolar.
    4 paketlemesi nasıl
    5 orda yazan fiyatlara vergi vb şeyler ekleniyor mu

1. gümrük sorun çıkarmıyor tek tek almak daha iyi . Ne alırsanız gift ve 20$ fln yazıyorlar.Bu yüzden sorun çıkacağını zannetmiyorum.
    2.ptt ile geliyor
    3.EVe direk bırakıyorlar evde yoksan ptt den sorgulysn.
    4.köpüklü kutunun içinde geliyor.
    5.ordaki fiyat neyse aynı. ayrıca kutu içinde bana 5$ dolarlk indirim kuponu da geldi.

Bu ücretsiz kargo olayında takip numarası vermiyorlar ama sorun çıkmıyor arkdaşlar.10-15 gn içnde kesin geliyor.Takip numaralı istynce o kargo şekli biraz daha pahalı.Ürünler ebayda satılmıyor benim bildiğim.Bu arada benim aldığım parfüm Bvlgari Aqva Pour Homme 100 ml mağazalarda 170 fln ben 60 ytl ye aldım ve parfümden gayet memnunum. Ücretsiz kargo olayı 30 Eylül son arkdaşlar ona göre bana gelen mailde öyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatlisi -- 17 Eylül 2008; 12:34:53 >

• çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
  • rica ederim.Birde ödemelerini paypal ile yaparsanız herhangi bi sorunla karşılaştığınız zaman dıspute açarak paypal tarafından gerekli incelemeler yapılarak paranız iade edilebiliyor.
  • Orda tester olanlarda var onnları alsak nolur sonuçta aynı parfüm değilmi sadece kutusu yok?
  • Benim testerlar hakkında fazla bir bilgim yok.Ama aynı pparfüm olduğu için sorun çıkacağını zannetmiyorum
  • duty free ve yurtsışında da bu kadar ucuz değil. sizce neden bu kadar ucuz arkadaşlar. 2. kalite deniyor bazı gittigidyorda parfüm satanlarda. bu tarz bişi mi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: selsah

strawberrynet teki parfumler 2.sınıf olarak nitelendiriliyor ve sahte sınıfına girmiyor, yani koku kalitesi orjinale en yakın parfumler

senelerdir orjinal parfum kullanan bir insan olarak, size kesinlikle katilmadigimi belirtmek isterim. hayatimda gidip dunyanin parasini verip orjinal parfumlerden aliyordum, son bi kac senedir strawberry'i kesfedip tum urunlerimi ordan aliyorum. urunlerin orjinalliginden zerre kadar suphem yok, adamlar orjinal urun satiyorlar.

urunlerin TR piyasasindan ucuz olmasinin da nedenini hemen aciklayayim: hongkong bazli bir firma oldugu icin, serbest ticaret bolgesi yasalarina gore bir cok urun vergiden muaf ya da cok dusuk rakamlarda vergilendiriliyor. malum hongkong cin'in serbest ticaret yaptigi (guyya onlardan ayri, farkli bir isleyisi olan bir ulke) arka bahcesi.

kullandigim parfumun orjinal 100 ml.sini Turkiye'de 150 YTL'ye alirken, strawberry'den 200 ml'sini bu fiyata aliyorum. hemde gumruge takilmiyor, takilsa da (kotu niyetli olmamak kosuluyla), vergi icin odediginiz paranin makbuzunu bu adamlara gonderiosunuz, o parayi size geri oduyorlar.

ayni urune daha ucuza sahip olmak varken, gidip sacma sapan ve dunyanin hicbir yerinde olmayan extra abartilmis vergiler icin burdan parfum almami kimse beklemesin artik.

• Tatlisi arkadaşım çok sağol ya burası strawberry dende uygun inşllh onlar gibide güvenlidir
  • Benlen beraber alan kişilerin parfümleri geldi ve memnunlar.Dediğim gibi daha güvenilir olmasını istiyorsanız paypal ile ödeme yapın bi sorunla karşılaşırsanz dispute açarsınız. Ama satılan parfümler kesinlikle %100 orjinal dir parfüm konusunda şüpheniz olmasın stawberry siteside güvenilir bir sitedir.
  • fragrancex.com da shipping olayını cözemedim bedava değil baya ücret alıyolar add to cart dedikten sonra subtotal kısmına worldwide standart shipping yapmıycaz mı? 15$ istiyo bi parfümün gönderimine yukarda free shipping anywhere in the world use coupon code diyor ama o kodu nerden alcaz??
  • quote:

kargo ücreti de yok,

bende oradan bunun siparişini verdim ama shipping ücreti de çıktı yav ücretsiz seçmiştim sanırım ben mi yanlış yaptım acaba.. şu şekilde mail geldi bana..

Armani Code by Giorgio Armani 2.5 oz Eau De Toilette Spray for Men
    ADGBC75TSW
    1
    $60.58

Subtotal:
    $60.58

Shipping:
    $15.94

Tax:
    $0.00

Total:
    $76.52

• kod şu = free alışveriş yaparken bölge seçtikten sonra çıkıyor
  • evet ödeme ekranına vs geçmeden önce solda code yazan kısma FREE yazın ve APPLY deyiniz, zatn ondan sonra shipping kalkıyor,
    bakalım 15-20güne benim parfümler bir gelsin ben buradan detayları paylaşırım
  • resimdeki gibi olmsı lazım world wide eçtikten sonra kodu yazıp apply e basacaksınız

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!
  • tamamdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Ben burdan 5 6 defa aldım en ufak bir sorun yaşamadım. Kargosu 10günde geliyor. Çok sağlam bir kutu içerisinde gönderiyorlar parfümü yolda bişe olması söz konusu değil. Ayrıca gümrükten sonra dağıtımını üstlenen ptt kimliğe bakıyor ve imza attırıp öyle teslim ediyor.

Gümrükte sorun yaşamamak için 1 seferde max 2 parfüm alın. Fiyatı da 200ytlnin altında tutmaya bakın. Aksi taktirde gümrükte sorun yaşanabilir. Profilimdeki mail adresini sipariş sırasında girerseniz %5lik indirim alırsınız yalnız forumda %10 indirimi hakkı olanlar da var ama şuan için hatırlamıyorum kim olduklarını. Forumda arama yap strawberrynet.com hakkında mutlaka o konulardan bu kişileri bulursun

sağolasın ayrıntılı bilgi vermişsin...

• benimde o kısımda shipping 0 dı sonradan gelen mailde shipiing $15.94 olmuş yav ödedik zaten onuda öyle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.