Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kitty

www.strawberrynet.com dan aldıgım parfüm hepsiburada dan aldıgım aynı marka parfümle alakası yoktu.. HB den aldıgım çok kesikin orjinal bir kokuya sahip olmasına ragmen çilekten aldım inanılmaz hafifiti.. Orjinalliğinden kesinlikle şüpheliyim..

Bu kadar insan orjinalliğinden eminken bu yorum çok düşündürücü... Bu parfüm üreticileri bu orjinallik durumuna bir çare üretmeliler...
  • o kadar yorumdan sonra olumsuz bir yorum kitty arkadaştan...hayırdır inşallah...
  • strawberrynet sitesine güvenebilirsiniz arkadaşlar ben bir çok kez parfüm aldım bu siteden ilk başlarda bende tereddütlerim vardı ama en muhaliflerin cirit attığı ekşi sözlükte bile site öve öve bitirilemiyor parfümlerin orjinalliği konusundada herhangi bir sıkıntınız olmasın kesinlikle orjinaldir test edilmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

www.strawberrynet.com dan aldıgım parfüm hepsiburada dan aldıgım aynı marka parfümle alakası yoktu.. HB den aldıgım çok kesikin orjinal bir kokuya sahip olmasına ragmen çilekten aldım inanılmaz hafifiti.. Orjinalliğinden kesinlikle şüpheliyim..

Aynı kokunun "Eau de Toilet" ve "Eau de Parfum" tipleri olabilir mi kokunun farklılığının nedeni?
  • Fragrancex.com dan dün akşam verdiğim sipariş "Shipped" durumuna geçmiş. Bakalım kaç günde gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

htfragrancex.com bilgisi için teşekkürler. Ben de eşime Kenzo flower alacaktım ama freeshop fiyatları Türkiye fiyatlarına çok yakın olduğu almamıştım.
    Bu sitede çok uygun fiyatı.
    Yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşayım, Toilet daha az kalıcıymış, Parfum daha kalıcıymış. Zaten fiyatlardan da anlaşılıyor. Parfum'üm küçük boyuyla Toile'in büyük boyu neredeyse aynı fiyat.
    Paypal da çalışma olduğu için şu an ödeme ekranında kredi kartı bilgilerimi onaylamamı istiyor ama işlemi gerçekleştiremiyor.
    Yarın sabah ilk iş siparişi vereceğim.
    Tekrardan teşekkürler.

BU sitede erkek parfume var mı ? hep toilet ve diğerleri..ben mi bulamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

var tabii markalara tıklayınca women ve de men diye iki kısım açılıyor zaten,
    men yani erkek parfümleri altta kalıyor, tekrar bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

var tabii markalara tıklayınca women ve de men diye iki kısım açılıyor zaten,
    men yani erkek parfümleri altta kalıyor, tekrar bak istersen

erkek parfume derken parfume var mı demek istedim..hani toilette den daha yoğun kokan varya , onu diyorum..yani türkçe deki gibi tüm kokulara parfüm diyoruz ama öyle değil ... üstteki alperturgay' ın dediğini soruyorum...women kısmında parfume var ama "men" de yok.

• Sanırım arkadaşlar edp ve edt ayrımından bahsetmişşiniz bende bakıyorum ancak erkek parfümleri genelde edt şeklinde ,bi kaç tane edp erkek parfümü var o da boucheron,edp olan parfümler hep bayan parfümleri
  • ebay.com da çok daha ucuz parfümler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yastikci

ebay.com da çok daha ucuz parfümler.

Ebayda gerçek veya sahte olduğunu anlamak bir hayli zor ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: komik41

Sanırım arkadaşlar edp ve edt ayrımından bahsetmişşiniz bende bakıyorum ancak erkek parfümleri genelde edt şeklinde ,bi kaç tane edp erkek parfümü var o da boucheron,edp olan parfümler hep bayan parfümleri

hepsiburada.com'da satılan da edt olarak geçiyor ?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=334319&productid=sgck040#tablnk

• fragrancex denm alan arkadaşlar ödemeyi nasıl yaptınız. pay pal la mı yoksa direk kredi kartıyla mı
  • 1) bu baslıgın artık degismesi gerekiyor, Komiser goreve :)
    2) Davidoff Cool Water(tester) ve Joop! Home Classic(Tester) almayı dusunuyorum fragrancex ten. Bu parfumler hakkında yorumları alalım :)
    Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 19 Eylül 2008; 14:24:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

fragrancex denm alan arkadaşlar ödemeyi nasıl yaptınız. pay pal la mı yoksa direk kredi kartıyla mı

Ödemeyi garanti bankasının sanal kartı ile yaptım Tavsiyem sanal kart ile alışveriş yapılmasıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr
    2) Davidoff Cool Water(tester) ve Joop! Home Classic(Tester) almayı dusunuyorum fragrancex ten. Bu parfumler hakkında yorumları alalım :)
    Simdiden tesekkurler

Joop home classic in sahtesinide orjinalinide kullanmış biri olarak; parfümler arasında bulabileceğin en kalıcısı diyebilirim,şöyle bir örnek vermem gerekirse bu parfümü tester ını bir mağzada bileklerime sıkmıştım daha sonra akşam duşa girdim banyodan çıktığımda hala kokusu geçmemişti,ancak kokunun biraz ağır ve baharatlı oldugunu söylemeliyim öyle herkes begenmiyor,çevremdeki çoğu kişi ağır buluyo parfümü.
  • Konu güncellenmiştir herkese iyi alışverişler..
  • bu pay pal e sanal kart ta tanımlanabiliyormuş diye duydum. sanırım pay pal la alışveerişte bi sorun çıkınca parayı geri alma şansı oluyormuş diye duydum. malum site yabancı pay pal da uluslararası bir kuruluş. pay pal da da galiba ynı işlemler oluyor kredi kartından çekiliyor aynı normal işlem yapar gibi ama arada kuruluş olarak paypal oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

quote:

fragrancex denm alan arkadaşlar ödemeyi nasıl yaptınız. pay pal la mı yoksa direk kredi kartıyla mı

Ödemeyi garanti bankasının sanal kartı ile yaptım Tavsiyem sanal kart ile alışveriş yapılmasıdır...

• Garantideki sanal kartımı paypalda kullanıyorum

quote:

bu pay pal e sanal kart ta tanımlanabiliyormuş diye duydum. sanırım pay pal la alışveerişte bi sorun çıkınca parayı geri alma şansı oluyormuş diye duydum. malum site yabancı pay pal da uluslararası bir kuruluş. pay pal da da galiba ynı işlemler oluyor kredi kartından çekiliyor aynı normal işlem yapar gibi ama arada kuruluş olarak paypal oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

quote:

• Alisverisi gerceklestirdim.
    Eh fiyatlar bu kadar uygun olunca, kargo ucreti de olmayınca elim biraz bol davrandı

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

bakalım ne zaman geçecek elime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 19 Eylül 2008; 17:31:15 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.