Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar fragrancex ile strawberry arasindaki fiyat farkina ufak bir ornek.
    Kardesime Brut aldim.
    Fragrancex te 4.74 dolar. 6 lira diyelim. Kargo ucretsiz.
    http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_800M-am-cid_Cologne__products.html

Ayni urun strawberry de 26 lira + kargo
    http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38072&region=TUR&src_affiliate=4489

cogu urunde inanilmaz farkliliklar var. Insani killandirmiyor degil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 21 Eylül 2008; 1:38:29 >

• bu siteden alisveris yapan varmi buradada fiyatlar cok uygun gibi

http://www.parfumdeolay.com/default.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Arkadaşlar calvin klein europhia ve europhia intense arasında fark varmı acaba?

kullananlar acıklayabilirlermi?

Teşekkürler..

fiyat farkı pek yok ama koku farkı çok büyük.bugün özellikle calvin klein europhia denemek icin gittim,

eleman europhia intense yi cıkarmaz mı onume , basta bıraz yogun şekerimsi bır koku olmasına ragmen

zamanla kalan orjinal koku ben ve arkadasımı mest ettı.
  • arkadaslar az once calistigim bara bir iskoc musteri geldi. cok sarhostu. konu parfumlere geldi ne kullaniyorsun felan..
    ona istersen internetten uygun fiyata sana alalim birtane dedim. O da sana da alayim demez mi!
    Firsat bu firsat Black XS ve deodoranti ile 212 siparisi yaptim. Umarim sipariste bir problem cikmaz sag salim gelir urunler. Kendisine buradan tesekkur ediyorum :D
  • Fragrancedan ben de sipariş verdim ancak deneme amaçlı 30 dolarlık bir sipariş.. Siteden değil ama maalesef ptt kaynaklı çok sorun oluyor takipsiz kargolarda.. Tamamen pttcilerin insafına kalıyorsunuz.. benim zamanında 2-3 pakedim kayboldum ve genel müdürlüğe kadar şikayet etmeme rağmen takipsizse yapacak bişi yok diye cvp veriyorlar.. o yuzden çok yuksek siparişler vermemenizi tavsiye ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: komik41

Bende calvin klein euphoria seti var 51 $ a ondan sipariş vermeyi düşünüyordum,ancak siteyle ilgili biraz araştırma yaptım site tamam orjinal ürünler gönderiyor ancak bazı arkadaşlar takip kodu olmadan sipariş verdikleri için(bedava gönderimle) ürünler postada kaybolmuş,tabi bu siteden kaynaklı değil,büyük ihtimal bizim ptt den kaynaklanıyor,ürünü eline geçmeyen arkadaşlar karşılarında muhattap bulamıyormuş ne fragrancex ne de ptt sorumluluk almıyormuş o yüzden biraz cekindim açıkcası ancak ürünü eline geçenler çok memnunlar Benim sorum şu olucak bu pay pal sistemini anlatmışşınız ancak nasıl kullanılıyor bu sistem bizim alacağımız kredi kartının bankası filan önemlimi yani nasıl kullanıyoruz bu sistemi tam olarak?Birde bu sistemi kullanrak alışveriş yaparsak postada kaybolma durumunda muhattap bulabilirmiyiz?

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Fragrancedan ben de sipariş verdim ancak deneme amaçlı 30 dolarlık bir sipariş.. Siteden değil ama maalesef ptt kaynaklı çok sorun oluyor takipsiz kargolarda.. Tamamen pttcilerin insafına kalıyorsunuz.. benim zamanında 2-3 pakedim kayboldum ve genel müdürlüğe kadar şikayet etmeme rağmen takipsizse yapacak bişi yok diye cvp veriyorlar.. o yuzden çok yuksek siparişler vermemenizi tavsiye ederim..

Bende o yüzden deneme amaçlı 8$ a micheal kors 1 oz parfümünü sipariş ettim cuma günü ancak hala çıkış olmadı,bayram tatil filanda var gelmesi epey zaman alıcak gibi tabii dedğiniz gibi gelirsee,eğer gelirse bu gelen hat güvenlidir diye bir çıkarımda bulunabiliriz belki...
  •  Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

aldık bakalım hadi hayırlısı...
  • güzel olan europhia intense... fragrancex'te intense yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alcame

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

aldık bakalım hadi hayırlısı...

Yaklaşık 65 YTL'ye geliyor.
    İkinci elde parfüm satan bir arkadaş da bana aynı fiyatı çekmişti, hem de ulaşma garantili.
  • Bende siparişimi verdim hayırlısı bakalım . Davidoff Echo 100 ml. ve Davidoff Coolwater 125 ml. tester aldım toplam 67.89 $ gibi bir fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 23 Eylül 2008; 3:12:24 >
  • Fırsatio'da Givenchy Pi 100 ml 61 YTL, fiyat oldukça uygun...

http://www.tio.com.tr/Firsatio/Firsatio.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 23 Eylül 2008; 13:42:19 >
  • tio daki fiyat iyi ama orda ürünlerimiz webdenal.com tarafından gönderilmektedir diyor. o sitede ise böyle bir ürün yok bırakın bu ürünü parfüm yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: selsah

strawberrynet teki parfumler 2.sınıf olarak nitelendiriliyor ve sahte sınıfına girmiyor, yani koku kalitesi orjinale en yakın parfumler

Alakası yok.Strawberrynet teki parfumlerın o fiyata olma sebepleri ötv den kurtulmaları.Yurt dışına çıkanlarınız bilir-orda parfumerilerde daha bile ucuz parfum fiyatları.Site karını koyup da yolluyo-ona ragmen yine ucuz.Hediyelik eşya sınıfında giriyo türkiyeye-o yuzden gumruge de takılmıyo.
    Tamamen orjinal o parfumler.1. sınıf-2.sınıf diye bişey yok.Ben defalarca aldım

• fragrancex.com da fiyatlar gayet iyi ama ürün takibi koşulları çok sağlam değil.Strawberrynet de turkiye telefonları bile var-Butun gun karşınızda muattap bi yetkili bulup kargo durumunuzu bire bir takip edebılıyosunuz(internetten takip etme olasılıgınız haricinde).Bu hoşuma gidiyo strawberrynet de ..
    Ama fragrance da da fiyatlar cidden uygun strawberryde 90 ytl olan ürün-fragrance da 62 ytl(aynı ürünün türkiye fiyatı 175 ytl:) )
    Ama takip edilemiyo olması riskli çünkü bazı arkadaslarında yukarıda değindiği gibi PTT vasıtasıyla türkiyede son kullanıcıya ulaştıgı için bu ürünler çok fazla sorun cıkabılıyo.Strawberry de adamlar direk ptt yi arayıp ilgilenıyolar ve 30 iş günü içerisinde urun elinize geçmezse paranızı iade ediyolar.Benim başıma hiç gelmedi ama son siparişim bayram yogunlugu nedenıyle 22 gundur teslim edilemedi...Bekliyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLPaK -- 23 Eylül 2008; 14:34:24 >
  • bu ptt işi can sıkıcı hadi bakalım. bende bi davidoff silver shdow söyledim 44 ytl çekilmiş sanal karttan. artık burda en ucuz 150 ye buldum. iyi fiyat. kaybolursa da naapalım 44 kaadı çöpe atmış oluruz. ama sağlam gelirse bir iki sipariş daha gönderirim
  • bişe sorucam
    beni fragrancex.com dan aradılar ingilizcem iyidir ama pek anlaşamadık

açıkçası.dedim en sonunda bana mail atın.mail gelmedi hala.sorun ne ola,

tahmin edebilen var mı ?

bu arada hala sanal karttan para çekilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcame -- 23 Eylül 2008; 17:53:27 >
  • Benide aramışlar fakat bizimkiler yanlış numara diye kapatmışlar . Sanırım ödemeyle ilgili bir sorun var kartın son kullanma tarihi sitede yer almıyor en son 2016 var . Başka kartla halledicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 23 Eylül 2008; 18:24:35 >
  • parfüm olayında msn den destek verebilecek sotlar var mı?Teşekkürler
  • Para çok demekbunlarda tel ile aradıklarına göre

quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Benide aramışlar fakat bizimkiler yanlış numara diye kapatmışlar . Sanırım ödemeyle ilgili bir sorun var kartın son kullanma tarihi sitede yer almıyor en son 2016 var . Başka kartla halledicez artık.
  • Aslında telefondan falan da destek vermeleri kalitelerini ve ciddiyetlerini gösteriyor.Davidof silvershadow iyi kokudur bu arada...Ama çok da karakterli bi parfum değil.O siteden almanızı tavsiye edeceğim parfum Christian Dior DUNE.
    Girdiğiniz ortamda adınızı söylemeye başlarlar en yakın zamanda:)
    Bu arada benim yukarıda da belırttıgım gibi fragrance deneyimim yok.Strawberry ürünleri kesinlikle orjinal ve gonderımı de cok sorunsuz.Zaten mail ile-telefonla her yoldan(türkçe haberleşerek) sorunuzu çözüyolar.İstanbulda irtibat ofsileri bile var
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.