Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende pheroxy aldım afrodizyak etkisi varmıs sonucları pozitif olursa size de bildirirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssolar

bende pheroxy aldım afrodizyak etkisi varmıs sonucları pozitif olursa size de bildirirm

Karşı cins üzerinde mi, yoksa kullanan üzerindemiymiş bu etkisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elisa38

quote:

bende pheroxy aldım afrodizyak etkisi varmıs sonucları pozitif olursa size de bildirirm

Karşı cins üzerinde mi, yoksa kullanan üzerindemiymiş bu etkisi?

karsı cins uzerinde tabi bildigin parfum
    senin dedigin kendı gazozuna ilaç koymak gibi bişey olurdu

• Brut güzel bi kokumu acaba??
  • quote:

o " Pheromone " olmasın sakın
  • hurafe bunlar

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: alcame

bişe sorucam
    beni fragrancex.com dan aradılar ingilizcem iyidir ama pek anlaşamadık

açıkçası.dedim en sonunda bana mail atın.mail gelmedi hala.sorun ne ola,

tahmin edebilen var mı ?

bu arada hala sanal karttan para çekilmemiş.

sorun kartla ilgiliymiş.mail yoluyla hallettik şükür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

o " Pheromone " olmasın sakın

evet genel adı o hatta denizin buz gibi sularndn gelen pheromone

sen bu isi biliyon sahin abi

• Arkadaşlar benim 19.09.2008 de verdiğim sipariş hala ordered durumunda,, 5 gün oldu shipping olmadı. sipariş sayfamda şöyle yazıyor.

Thank you for your order
    We hope you enjoyed shopping with us. A receipt has been emailed to you. Another email will be sent when your order ships. Thanks again for shopping at FragranceX.com, we truly appreciate your business.

Bunların gönderecekleri yok,, acaba sipariş sayfasından,, siparişlerimi işaretleyerek,, REORDER yapsam iptal olurmu siparişler,, Anlamadım bu işden bişey ben,, çoğunun siparişleri 3 5 saat sonra yola çıktı bizim ki 5 gün oldu hala beklemede,, yani bir sorun var falanda yazmıyor, sadece processing durumunda kaldı,, bu arada para kredi kartından çekilmiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALGOS -- 24 Eylül 2008; 13:31:53 >
  • world wide standart shipping i seçince kargo ücreti çıkıyo ücretsiz kargo için ne yapmalıyız.
  • Problemmi var kardeşim neden göndermiyosunuz benim siparişleri diye mail gönderdim siteye hemen cevap geldi.

Thanks for your email, your order has been verified and an email will be
    sent when your order ships. There is no problem. We appreciate your
    patience and hope you enjoy your order.

Sincerely,

Shelly
    FragranceX.com

iyide ne zaman göndereceklerini yazmamışlar,, hala bana diyor siparişlerin gönderildiği zaman mail göndereceğiz sabrınız için beklediğiniz için teşekkür ederiz gibi. problem yok diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenersel

world wide standart shipping i seçince kargo ücreti çıkıyo ücretsiz kargo için ne yapmalıyız.

soldaki kutucuğa free yazıp enter a basın
  • ben de ayın 20sinde sipariş verdim benim siparişim de hala processing . Senin gibi mail attım nedir bir sorun var mı diye siparişiniz işleme alındı en kısa sürde gönderilecektir gibi bir mail attılar. Bekleyelim bakalım ne olacak. Strawberry kesinlikle çok daha hızlı, ikinci gün kargoya vermişlerdi siparişi, ucuz etin yahnisi olmaz umarım.

quote:

Orjinalden alıntı: ALGOS

Problemmi var kardeşim neden göndermiyosunuz benim siparişleri diye mail gönderdim siteye hemen cevap geldi.

Thanks for your email, your order has been verified and an email will be
    sent when your order ships. There is no problem. We appreciate your
    patience and hope you enjoy your order.

Sincerely,

Shelly
    FragranceX.com

iyide ne zaman göndereceklerini yazmamışlar,, hala bana diyor siparişlerin gönderildiği zaman mail göndereceğiz sabrınız için beklediğiniz için teşekkür ederiz gibi. problem yok diyor.

• Comiser arkadaşımız ayın 17sinde sipariş vermişti... Ama şuan cezalı oldugundan giremiyor siteye.. Onun parfümler ne oldu çok merak ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Comiser arkadaşımız ayın 17sinde sipariş vermişti... Ama şuan cezalı oldugundan giremiyor siteye.. Onun parfümler ne oldu çok merak ediyorum...

Bende ayın 17 sinde verdim siparişi, halen ulaşmadı. Sitede "Shipped" olarak görünüyor. Ulaşınca buradan haber vericem.
  • Bende bi tane Lagerfeld çaktım...27$ a maloldu...Paypal ile ödedim, kaybolursa dispute açarız
  • Brut çoçukluğumuzun kokusu, o zamanlar çok popülerdi. Hatta şişelerin üzerinde Brut yazan metal plakalar vardı, şişenin boynuna asılı olurdu, "tırnak makası zinciri" ile
    Sipariş edeyim bir tane nostalji olur .
    Sipariş verenlerden gelen olursa ve orijinalliği onaylanırsa satış patlaması olacak bence sitede
  • Benimkide shipped durumunda olsa sorun yok,, demekki göndermişler yolda diyecez,, ama 6 gün olmasına rağmen hala ordered,, yani siparişim kargoya dahi verilmemiş,, beklemede
    quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Comiser arkadaşımız ayın 17sinde sipariş vermişti... Ama şuan cezalı oldugundan giremiyor siteye.. Onun parfümler ne oldu çok merak ediyorum...

Bende ayın 17 sinde verdim siparişi, halen ulaşmadı. Sitede "Shipped" olarak görünüyor. Ulaşınca buradan haber vericem.

• siparisin gonderildigine dair mail atmislar, bayramdan sonra gelir heralde
  •  Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

2gün sonra

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

tabi ürün artık bizim sorumluluğumuzda değil demişler.Allah a emanet geliyo yani...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.