Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimki 1 günde shipped oldu .ama sanal kartla ödedim. paypal da kaynbolmada parayı kesin kurtarabiliyormuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

benimki 1 günde shipped oldu .ama sanal kartla ödedim. paypal da kaynbolmada parayı kesin kurtarabiliyormuyuz

Paypal'de bildiğim kadarıyla para iadesi yok, Paypal hesabında duruyor başka alışverişe kullanabiliyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

benimki 1 günde shipped oldu .ama sanal kartla ödedim. paypal da kaynbolmada parayı kesin kurtarabiliyormuyuz

Paypal'de bildiğim kadarıyla para iadesi yok, Paypal hesabında duruyor başka alışverişe kullanabiliyosun.

o da iyiymiş aslında bundan sonra pypal la almak lazım en azından para kurtarılabiliyor nesye şu parfüm bi geslinde ondansonra artık paypal la alırız
  • Ben Brut'ü sipariş verdikten 45dk. sonra "Ürününüz paketlendi, postalanıyor" mesajı geldi.
  • bende sipariş vercem ama bayram tatilinde gelirse diye korkuyom ewde kimseyi bulamayınca geri gider birdahada gelmez herhalde
  • Ürün en az 12 günde gelir,, zaten şimdi sipariş versen bayramı çoktan geçer
    quote:

Orjinalden alıntı: fenersel

bende sipariş vercem ama bayram tatilinde gelirse diye korkuyom ewde kimseyi bulamayınca geri gider birdahada gelmez herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALGOS

Ürün en az 12 günde gelir,, zaten şimdi sipariş versen bayramı çoktan geçer
    quote:

Orjinalden alıntı: fenersel

bende sipariş vercem ama bayram tatilinde gelirse diye korkuyom ewde kimseyi bulamayınca geri gider birdahada gelmez herhalde

verdim gitti bakalım hadi hayırlısı inş dediğin gibi olur hem zamanın nasıl geçtiğini anlamam. pafümüde hallettik bide güzel bi kol saati bulabilsem yine böyle hesaplı.
  • ben de sanal kart ile brut deodorant siparişi verdim 7dolara. önce stoklarında olup olmadığını sordum ve birkaç saat sonra cevap verip var dediler, ne kadar doğru bilmiyorum...aslında eskiden "brut instinct" olanını çok kullanırdım ama o yoktu nedense, olsa ondan alıcaktım ama olsun. bakalım nasıl çıkacak fragrancex, inşallah ulaşır elimize :)
  • Dispute açtığında kazanırsan kartına iade oluyor diye hatırlıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

• up!
  • sanırım bizim siparişler bayram tatili nedeni ile en kötü bir hafta geçikir, bnmksi 18inde kargolanmıştı
  • evet bayramda postalar çalışmıyor sanırım ama bayramdn sonra postada kaybolmazss kesin ürünlernz gelir.
  • bizim postalar çalışmıyor da yabancılarınki çalışır bayram bitiminde Türkiyeye girse tam süper olur yani
  • ben de sipariş verdim fragrancex.com dan.. joop tr piyasasında 125ml'liği 110-150YTL civarındayken, aynı boy testerını 36YTLye almış oldum. (3te1 fiyatına) + 2x50ml Shower Gel + 2x50 ml After Shave Balm'la birlikte toplamda sadece 60YTLye maloldu. Yani bu haliyle bile yarı fiyatına.. Umarım kargoda sorun yaşamayız da ucuzundan sahip olabiliriz parfümlerimize arkadaşlar. gelişmeleri yazarım buraya.

lütfen arkadaşlar konu güncel kalsın da, birbirimizin durumundan haberdar olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanihba -- 28 Eylül 2008; 0:47:50 >
  • ısyerınde ozellıkle bayan arkadaslar cok sık strewberry den alıs verıs yapıyorlar.HAtta bır defasında aldıkları bır parfumle ılgılı "kalıcı degıl" dıye e-maıl gonderdıler strawberrıye,sıkayette bulundular, paraları kredı kartına ıade edıldı, parfumu de gerı ıstemedıler.
    Musterı memnunıyetıne onem verıyorlar.
  • Arkadaşlar 212 almak istiyorum?En uygun fiyatı ne kadar?Ve de bana bu konuda yardımcı olacak var mı acaba?Şahsen hemen arkadaşın hesabına havale yapabilirim?Lütfen arkadaşlar yardımcı olun teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATASEN5

ısyerınde ozellıkle bayan arkadaslar cok sık strewberry den alıs verıs yapıyorlar.HAtta bır defasında aldıkları bır parfumle ılgılı "kalıcı degıl" dıye e-maıl gonderdıler strawberrıye,sıkayette bulundular, paraları kredı kartına ıade edıldı, parfumu de gerı ıstemedıler.
    Musterı memnunıyetıne onem verıyorlar.

strawberry nin o iğrenç sitesinden snra fragrance iyi geldi ya,
    straw daki o dağınık yapı, karışıklık falan filan yok fr.de,
    şahsen siparişlerim elime ulaşırsa sürekli alışveriş yaparım gibi

bir de aklıma bir fikir geldi
    bu ücretsiz ptt kargo olayından çok korkuyorsak,
    3-4 kişi birleşip parlı kargoyu seçelim, böylece takip numarası ile gelir ve de adam başına düşen kargo ücreti de düşük olur

• quote:

Orjinalden alıntı: bilal47

Arkadaşlar 212 almak istiyorum?En uygun fiyatı ne kadar?Ve de bana bu konuda yardımcı olacak var mı acaba?Şahsen hemen arkadaşın hesabına havale yapabilirim?Lütfen arkadaşlar yardımcı olun teşekkürler

Arkadaşım Türkiye satışı 120-130YTL civarında. fragrancex.com'da kargo bedava 70YTL, strawberrynet.com'da 75YTL+%10 kargo=82,5YTL.. Linkleri aşağıda. Bu iki mağazadan birini tercih edebilirsin almak için. Kargo şüphesi olmasın diyorsan 2. siteden al..

1. Site: fragrancex.com
    2. Site: strawberrynet.com

• arkadaslar ben no 69 yerin no 60 yazmisim siparisim kargoya verildikten sonra farkettim. sizce sorun olurmu?
  • bencen olur, zaten kargo takibi yok,
    senin yerine 60 nolu daireye gider,
    kimlik olmadığı için teslimat yapmazlar, sonrası ne olur onu bilemem sonuçta ptt bu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.