Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada iş bize düşüyor arkadaşlar.E-mail yağmuruna tutup yurtdışı için bunun sürekli hale getirilmesini isteriz.Bununla ilgili İngilizce bir metin hazırlanması yeterli...Zaten ben bunun sürekli hale geleceğinden eminim.Adamlar bitiyor yetişin psikolojisi yapmışlar sadece...
  • zaten bi kaç kere uzatmışlar başka bi forumdan okuduğum kadarıyla
  • Evet uzatıldı.Niye uzatmasınlarki? Sonuçta para kazanıyorlar. $15 kargo ödenirse kimse alışveriş yapmaz oradan.
  • Evet, ben de uzatılması taraftarıyım.

Mâlum tek çekim olarak ödeme yapıyoruz ve dönem borcunu ödedikten sonra tekrar almak daha mantıklı.

10'unda bitecek kampanya diye fazlaca ürün almaya gerek yok, illa ki uzatacaklarını düşünüyorum.
  • Valla uzatılmazsa sadece bu kızların takıldığı siteden 500 e-mail gider :D
  • arkadaşlar tamamını okuma fırsatım olmadı ama sipariş veripte alan yada sorun yaşayan oldu mu acaba..
  • okudugum dıger forumlarda sıparıs verip de ürününü alamayan olmamıs ama takıp numarası olmaması PTT sag salım getirsin diye dua etmemizi gerektiriyor
  • Hello , Hope you're having a great day! Thanks for ordering from FragranceX.com, The World's Largest Fragrance Outlet! We wanted to let you know that we've just finished picking and packing your order . Your order shipped today 9/29/2008 with Global Mail Air Service to the following address: In order to provide you with the lowest cost shipping to your country your order was shipped by air, but without a tracking number. We appreciate your patience as your package leaves the USA by air, clears customs in your country, and is delivered to your address. Thank you for your patience as we have no way to track your package once it leaves our warehouse. We hope you enjoy your purchase and look forward to serving you again soon. Instead of spending a lot of money on marketing, we are continuously working on improving your customer experience at FragranceX.com.(Offering the largest selection and lowest prices, Optimizing our warehouse, providing great customer support, etc.), and we rely on repeat customers and word of mouth to grow our business instead. So if you enjoyed your experience with us, please be sure to tell your friends and family about FragranceX.com! Weare constantly striving to improve our service. If there is anything that we can do to help improve your experience, please don't hesitate to let us know. Thank you for all of your support -- we really appreciate it! If you have any questions or concerns, please feel free to contact us. We can be reached by the following ways: E-mail: support@fragranceX.comPhone: Toll-free 1-888-55-PERFUME (1-888-557-3738Outside the USA call: 001-718-482-6970 Sincerely, The FragranceX.com Team Browse over 14,000 authentic brand name fragrances, skincare and cosmetics athttp://www.fragranceX.com

• hayırlı olsun. tez elden ulasır urunlerınız ınsallah
  • Sağolasın adamlar hemen yolladılar. 10 numara sistemleri var... PTT işini de siz takip edeceksiniz.Hangi şubeye geleceği belli 7 günden itibaren arayın sorun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Sağolasın adamlar hemen yolladılar. 10 numara sistemleri var... PTT işini de siz takip edeceksiniz.Hangi şubeye geleceği belli 7 günden itibaren arayın sorun...

Adresimizdeki şubeye mi soracağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Comiser arkadaşımız ayın 17sinde sipariş vermişti... Ama şuan cezalı oldugundan giremiyor siteye.. Onun parfümler ne oldu çok merak ediyorum...

bende merak ediyorum eline ulaşan varsa yorum yaparsa iyi olur.

alım için bekleyen vardır benim gibi illaki
  • 17 sinde verilen siparişin bayram sonuna sarktıgına eminim...

quote:

Orjinalden alıntı: reyta

quote:

Comiser arkadaşımız ayın 17sinde sipariş vermişti... Ama şuan cezalı oldugundan giremiyor siteye.. Onun parfümler ne oldu çok merak ediyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: SeLPaK

17 sinde verilen siparişin bayram sonuna sarktıgına eminim...

quote:

Orjinalden alıntı: reyta

quote:

evet daha gelmedi bayram sonuna sarkacağını bilerek sipariş vermiştim zaten,
    selpak senin ürün de o adrese gelir posta kodu varsa
    ayrıca ben ankarada atış cd yazıyorum iilçe yazmasam da geliyor bilgine,
    ptt de eşşek değil bilir adresleri

• PARFÜMLER GELİRSE HABERİMİZ OLSUN. BAKALIM NASIL KALİTE FALAN?

BEKLİYORUZ CEVAPLARINIZI...
  • ödeme seçeneklerindeki PAYPAL ile öde yapan yada yolu bilen varmı acaba?
    benim paypal hesabımda yeteri kadar param var fakat illaki kredi kartı istiyor.

yada

kredi kartı belirtmeden Paypalda daki paralarla bişeyler alabiliyormuyum desem daha güzel olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyta -- 30 Eylül 2008; 13:04:45 >
  • Comiser icimizde en erken sipariş veren sensin. Guzel haberlerini bekliyoruz :)
  • valla inşallah bayramdan sonra gelir ben de size güzel haberler veririm arkadaşlar,
    bu arada bayram nedeni ile kimsenin ürünü gümrükte takılmaz korkmayın,
    bayramdan bir ay önce ve bir ay sonra 300euroya kadar gümrükde sorun çıkmıyor bilginize
  • Bu arada farklı bi konuya açıklık getirmek istiyorum.Calvin Klein Euphoria ile Euphoria İntense bitakım magazalarda ve internet sitelerinde aynı parfum gibi lanse edılıyor.Intense için "daha yogun ve kalıcı-onun haricinde koku aynı" deniliyor.Alakası yok arkadaslar.Ephoria Intense , euphoria ya parfümüne 3 yeni nota eklenerek yaratılmış bir parfum,bunlardan en belirgini paçuli ve euphoria dan bariz farklı kokuyorlar.Bilgilerinize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLPaK -- 30 Eylül 2008; 14:55:02 >
  • tek bir harfin problem cıkaracagını sanmıyorum arkadasım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.