Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

fragrancex denm alan arkadaşlar ödemeyi nasıl yaptınız. pay pal la mı yoksa direk kredi kartıyla mı

,
    ben paypal filan kullanmadım,
    direk sanal krdi kartından aldım,
    şu paypalı birisi bize bir öğretse,
    bilmemek değil öğrenmemek ayıp

Hocam biraz alakasız olabilir ama sanal kredi kartından aldığını söylemişsin hangi bankaya ait bu ?
    Bende garantiden sanal kredi kartı oluşturdum kredi kart no falan verdi bana hesap kesim tarihleri falan var bize normal kredi kartındaki gibi fatura bilgisi geliyor mu ? Veya ben taksitle alabiliyor muyum ? Taksitle alabiliyorsam şuan sipariş vereceğim de

• Sanal kartı gerçek kart gibi kullanabilirsin tamamen..tek farkı asıl kartına bağlı çalışması ve limitini kendin belirlemen..
  • benimki de garanti. sanal karttaki harcamalar en son hesap ekstrene ekenip geliyor. o yüzden güvenle kullanabilirsin. ayrı bi ödemesi hespa kesimi yok. arkadaşın da dediği gibi limit belirliyorsun o büyük avantaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Sanal kartı gerçek kart gibi kullanabilirsin tamamen..tek farkı asıl kartına bağlı çalışması ve limitini kendin belirlemen..

quote:

benimki de garanti. sanal karttaki harcamalar en son hesap ekstrene ekenip geliyor. o yüzden güvenle kullanabilirsin. ayrı bi ödemesi hespa kesimi yok. arkadaşın da dediği gibi limit belirliyorsun o büyük avantaj

Peki ben şimdi bu sanal kart ile atıyorum 120 ytl olan bir ürünü peşin fiyatına 6 taksit seçerek aldım diyelim. Sanal kart hesabında ilk taksit olan 20 ytl var ve bunu ilk ay olarak aldı. Daha sonraki aylarda benim sanal kart hesabıma 20 ytl mi yatırmam lazım ? Yoksa sanal kart olmadığında vadesiz hesapta para varsa kendiliğinden çekebilir mi ?

Hesap ekstresi mi geliyor eve

• quote:

Orjinalden alıntı: karamsar1İ

arkadaslar ben no 69 yerin no 60 yazmisim siparisim kargoya verildikten sonra farkettim. sizce sorun olurmu?

bence git 60 numarada oturana söyle böyle böyle diye haberi olsun
  • Yeni bir site buldum tek sorun 20 $ lık kargo fiyatları eğer kargo halolursa gerçekten çok uygun ürünler var;
    www.cosmeticamerica.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Sanal kartı gerçek kart gibi kullanabilirsin tamamen..tek farkı asıl kartına bağlı çalışması ve limitini kendin belirlemen..

quote:

benimki de garanti. sanal karttaki harcamalar en son hesap ekstrene ekenip geliyor. o yüzden güvenle kullanabilirsin. ayrı bi ödemesi hespa kesimi yok. arkadaşın da dediği gibi limit belirliyorsun o büyük avantaj

Peki ben şimdi bu sanal kart ile atıyorum 120 ytl olan bir ürünü peşin fiyatına 6 taksit seçerek aldım diyelim. Sanal kart hesabında ilk taksit olan 20 ytl var ve bunu ilk ay olarak aldı. Daha sonraki aylarda benim sanal kart hesabıma 20 ytl mi yatırmam lazım ? Yoksa sanal kart olmadığında vadesiz hesapta para varsa kendiliğinden çekebilir mi ?

bildiğin kredi kartıyla aynı işlemler sanal kart sadece alışveriş esnasında devreye giriyor ay soun normal esktrene geçer ordaki borcun

• Ya arkadaşlar;adamlar ta hongkong dan amerikadan urunu gonderıyolar.4 gunde turkıyeye gelıyo.Sonra ptt işin içine girince herşey berbat oluyo.Ne kadar acı bişey ya bizim ptt gibi kurumlarımızdaki bu vurdumduymazlık falan.Ben bide web sayfasını inceledim(www.ptt.org) nasıl allayıp pullamışlar kargo hizmetlerini falan.Bu atalet bizim kurumlarımızın üzerinden ne zaman idecek anlamıyorum.Strawberry deki siparişim 1 aydır elime ulaşmadı.Telefon ediyorum strawberry istanbul ofisine telefona çıkan kadıncağız hiçbir açıklama yapamıyo.Ptt de kargo girişeri hala yapılmadı diyo.Konteynerlar 15 gündür beklerılıyomus.Eğer bu durum devam ederse bi maille "ürünü tekrar postalamamızı mı isterseniz-yoksa paranızı geri iade mi edelim?" diye soracaklarmış.Bayramdan sonra ptt karoları çıkarır artık diye umuyolar.Ptt ye mail yollayıp konuyu soruşturdum ilgilenen kimse olmadı.Zaten beklemıyodum da açıkcası...
    Neyse ya ben strawberry e güvenıyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

quote:

quote:

bildiğin kredi kartıyla aynı işlemler sanal kart sadece alışveriş esnasında devreye giriyor ay soun normal esktrene geçer ordaki borcun

hımm şimdi anladım hocam. Ücreti kesiyor orası sen ödeme yapar gibi kredi kartına ödüyorsun yani. Vay be
    Şimdi 1 ytl geçirdim kart hesabına telefona mesaj geldi hemen xxxx nolu sanal kartiniza 1,00 YTL para aktarimi gerçekleşmiştir diye.

Anlamadığım şuydu hesapta o an 20 ytl vardı aldı ve para yok gelecek ay o 20 ytl yi alıyor ve bizde -20 diye gözüküp biz 20 ytl yi kart hesabına geçirince kapanıyor mu diye sormuştum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbugrapc -- 28 Eylül 2008; 17:04:56 >

• Sipariş verdim sonucunu yazarım buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 28 Eylül 2008; 18:33:10 >
  • Koku paylaşımı içinde bir konu mu açsak ne?

Dior Fahr. düşünüyorum ancak ağır gelir diyorlar. Çıkıp deneme zamanım olmuyor pek.

Armani Acqua di Gio 2-3 sezon kullandım ancak sıkıldım sanırm bu durumda Black Code daha yakın bir seçim olur.
  • Bence burdan devam edelim güzel başlık oldu...

Euphoria by Calvin Klein tercih ettim ben.Sitede komik bir durum oldu. Sadece parfüm $51.67 iken Deodorant Stick ile birlikte alındığında ikisi birden $49.73 gibi bir para yapıyor.Ben de alttaki seti tercih ettim tabiki.Bence çok güzel bir kampanya olmuş.Aynı seti 160-170 ytl den belki daha da fazlasına alabilirken burada 63 ytl gibi komik bir paraya aldım...

http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_E-am-pid_60582M__products.html

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 28 Eylül 2008; 23:58:51 >

• beklemedeyim bakalim :)
    1 tane joop 125 ml 1 tane davidoff coolwater 125 ml 2 tane faberge brut ve de brut deo siparisi yapmistim.
    Umarim ptt bi kelek yapmaz
  • link atsana parfümleri bakayım bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

beklemedeyim bakalim :)
    1 tane joop 125 ml 1 tane davidoff coolwater 125 ml 2 tane faberge brut ve de brut deo siparisi yapmistim.

Kutunuzu açarsalar çok büyük bir ihtimalle gümrüğe takılacaktır.Keşke 3 tane falan alsaydınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

beklemedeyim bakalim :)

Kutunuzu açarsalar çok büyük bir ihtimalle gümrüğe takılacaktır.Keşke 3 tane falan alsaydınız

ama urunlerin toplan degeri 74 dolar tuttu. Faturali hepsi. Nasil takiliyor anlayamadim? 3 ten fazla almis bu, sunu gumruge takalim diyeceklerini sanmiyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

link atsana parfümleri bakayım bi

Brut ve deo
    http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_800M-am-cid_Cologne__products.html
    4.74 olandan aldim 2 tane. saka gibi fiyati vardi. Gayet begendigim bir kokudur ayrica.
    Almisken 1 tane de ter onleyici deo aldim.

Joop 125 ml(tester)
    http://www.fragrancex.com/products/_lid_J-am-pid_583M-am-cid_Cologne__products.html

Davidoff Cool Water 125 ml (tester)
    http://www.fragrancex.com/products/_lid_C-am-pid_127M-am-cid_Cologne__products.html

• İnşallah parfümleriniz gelir..

Sıkıntı olmaz ise bende alacağım bu siteden..
  • 10 ekimde bedava kargo bitiyor eğer uzatmazlarsa o tarihten sonra fiyatların bi esprisi kalmıyor çünkü kargo fiyatı 15 20 dolar civarı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.