Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

fragrancex denm alan arkadaşlar ödemeyi nasıl yaptınız. pay pal la mı yoksa direk kredi kartıyla mı

,
    ben paypal filan kullanmadım,
    direk sanal krdi kartından aldım,
    şu paypalı birisi bize bir öğretse,
    bilmemek değil öğrenmemek ayıp
  • ben bi arkadaşa sordum pay pal i o kullanıyor. şöyle açıkladı. alışveriş yaparken kullanılan bir aracı kurum. alışveriş yapandan birşey almıyor. satandan yüzde alıyor. ayrıca para transferi içni de kullanılıyor. alışverişte güvenlik açısından tercih ediliyor. yani bir site pay pal le alışveriş yaptırıyorsa güvenilebilir denebilir. pay pal bir sorun çıktığında misal adamlar ürün göndermediğinde itiraz halinde parayı geri veriyor. sanırım parayı bi nevi bloke ediyor. arkadaş sanal kartını pay palla kullanımış. yani bir nevi kredi kartınızla aracı bir kurum üzerinde alışveriş yapıyorsunuz. sanırım avantajı şu bir sorun olduğunda bankanızla uğraşmanıza gerek kalmıyor direk pay pal la muhatap oluyorsunuz. misal banka ben ne bileyim nerden alışveriş yaptığını diyebilir bunlar demiyor anladığım kadarıyla. arkadaşın anlattığı kadarıyla böyle bişi.
  • Arkadaslar 4 saat once verdigim siparisin az once kargoya verildigine dair bir email aldim fragrancex ten.
    Bu kdar hizli olduklarini tamin etmiyordum.
    Bakalim ne zamana gelecek
  • quote:

ben bi arkadaşa sordum pay pal i o kullanıyor. şöyle açıkladı. alışveriş yaparken kullanılan bir aracı kurum. alışveriş yapandan birşey almıyor. satandan yüzde alıyor. ayrıca para transferi içni de kullanılıyor. alışverişte güvenlik açısından tercih ediliyor. yani bir site pay pal le alışveriş yaptırıyorsa güvenilebilir denebilir. pay pal bir sorun çıktığında misal adamlar ürün göndermediğinde itiraz halinde parayı geri veriyor. sanırım parayı bi nevi bloke ediyor. arkadaş sanal kartını pay palla kullanımış. yani bir nevi kredi kartınızla aracı bir kurum üzerinde alışveriş yapıyorsunuz. sanırım avantajı şu bir sorun olduğunda bankanızla uğraşmanıza gerek kalmıyor direk pay pal la muhatap oluyorsunuz. misal banka ben ne bileyim nerden alışveriş yaptığını diyebilir bunlar demiyor anladığım kadarıyla. arkadaşın anlattığı kadarıyla böyle bişi.

Çoğunlukla doğru söylemiş arkadaşın ama paypal parayı bloke etmiyor anında veriyor satana yoksa paypal'ı tercih etmezler bekleyeceklerinden. Paypal sadece güvendiği şirketleri üyesi yaptığı için pek sorun yaşamıyor gönderme konusunda. Sorun çıkınca da parayı size iade ediyor diğer şirketin peşinden kendisi koşturuyor. Ve bu tür olaylar çok olursa o şirketle bağını koparıyor. Ve Amerikada bir şirket Paypal'la işlem yapmıyorsa o şirket bitmiş demektir neredeyse. Kimse alışveriş yapmaz Amerikada

• Bende şu an sipariş verdim toplam 96$ tuttu siparişlerim,,, çoğunluğu kullandığım parfümler yani kokularını kesinlikle ayırt edebilirim. Bakalım gelince tekrar yorumlarımı yazarım parfümler hakkında.

Bu aradawww.fragrancex.com dan sipariş ettim , bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum. Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler. Ayrıca sanal kredi kartı kullanmadım limit yoktu, Normal visa ile aldım. Umarım sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALGOS -- 19 Eylül 2008; 19:34:50 >
  • Bende calvin klein euphoria seti var 51 $ a ondan sipariş vermeyi düşünüyordum,ancak siteyle ilgili biraz araştırma yaptım site tamam orjinal ürünler gönderiyor ancak bazı arkadaşlar takip kodu olmadan sipariş verdikleri için(bedava gönderimle) ürünler postada kaybolmuş,tabi bu siteden kaynaklı değil,büyük ihtimal bizim ptt den kaynaklanıyor,ürünü eline geçmeyen arkadaşlar karşılarında muhattap bulamıyormuş ne fragrancex ne de ptt sorumluluk almıyormuş o yüzden biraz cekindim açıkcası ancak ürünü eline geçenler çok memnunlar Benim sorum şu olucak bu pay pal sistemini anlatmışşınız ancak nasıl kullanılıyor bu sistem bizim alacağımız kredi kartının bankası filan önemlimi yani nasıl kullanıyoruz bu sistemi tam olarak?Birde bu sistemi kullanrak alışveriş yaparsak postada kaybolma durumunda muhattap bulabilirmiyiz?

• Paypal'e üye olup kredi kartınızı kaydetmeniz gerekmekte,sanal kardınız olursa daha iyi olur,şahsen ben öyle yapıyorum.
    Sonra Paypal ile ödeme imkanı sunan sitelerde Paypal ikonuna tıkladığınızda sizi Paypal'in sayfasına yönlendirip login olmanızı istiyor.
    Login olduktan sonra tanımladığınız kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz,o gün kur ne ise onun üzerinden YTL'ye çeviriyor.
    Daha sonra tekrar alışveriş yaptığınız siteye yönleniyorsunuz.
    Şimdiye kadar rapid üyeliklerimi Paypal üzerinden yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

fragrancex denm alan arkadaşlar ödemeyi nasıl yaptınız. pay pal la mı yoksa direk kredi kartıyla mı

,
    ben paypal filan kullanmadım,
    direk sanal krdi kartından aldım,
    şu paypalı birisi bize bir öğretse,
    bilmemek değil öğrenmemek ayıp

• quote:

Orjinalden alıntı: barmer

Paypal'e üye olup kredi kartınızı kaydetmeniz gerekmekte,sanal kardınız olursa daha iyi olur,şahsen ben öyle yapıyorum.
    Sonra Paypal ile ödeme imkanı sunan sitelerde Paypal ikonuna tıkladığınızda sizi Paypal'in sayfasına yönlendirip login olmanızı istiyor.
    Login olduktan sonra tanımladığınız kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz,o gün kur ne ise onun üzerinden YTL'ye çeviriyor.
    Şimdiye kadar rapid üyeliklerimi Paypal üzerinden yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

sanırım bu işlem için paypal a kimlik fotokopisi mi ne fakslıyorduk benim aklımda öyle kalmış bir yerden duydum sanki
    yoksa normal işlem ile halledilebiliyor mu acaba?

• Normal işlemle halledilebiliyor. Yalnız onay için küçük bi tutar çekiyor bu çekilen tutarı kredi kartı dönemiçi hareketlerinden paypal ın yanında 4 haneli bir kod gözüküyor onu paypala yazıp onaylatıyorsun.Başka türlü kabul etmiyor kartı.Dolayısıyla internet bankacılığı açık bir kredi kartı kullanmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatlisi -- 20 Eylül 2008; 15:41:45 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: barmer

Paypal'e üye olup kredi kartınızı kaydetmeniz gerekmekte,sanal kardınız olursa daha iyi olur,şahsen ben öyle yapıyorum.

sanırım bu işlem için paypal a kimlik fotokopisi mi ne fakslıyorduk benim aklımda öyle kalmış bir yerden duydum sanki
    yoksa normal işlem ile halledilebiliyor mu acaba?

yok hayir kimlik fotokoposi falan faxlanmiyor size tek gereken bir adet kredi karti ve saglam bir mail adresi aslinda paypala tanimladiginiz mail adresiniz sizin hesap numaraniz gibi bir sey oluyor butun islemler mail adresiniz uzerinden yapiliyor bu yuzden o mail adresini secerken cok dikkatli olmaniz gerekli paypal disinda hicbiryerde kullanmayacaginiz bir mail adresi almanizi tavsiye ederim.

kredi kartinizi tanimlarken 1.95 $ hesabinizdan cekiliyor ama hesabiniz aktif olduktan sonra parayi geri oduyorlar.

• eksi sözlük te o çekilen paranın geri yatmadığını yaszanlar vardı öyle bişi var mı
  • Geri yatırılmıyor sonraki alışverişinden düşüyor 10 dolarlık birşey alıysan 8.05 çekiliyor kredi kartından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madman

Geri yatırılmıyor sonraki alışverişinden düşüyor 10 dolarlık birşey alıysan 8.05 çekiliyor kredi kartından

Ben paypala 2 sene once uye oldum kredi karti extreme baktigimda +1.95 $ cikip giris yapilmisti. su an degistirdilerse bilemiyorum ama pekde onemi yok zaten cok kucuk bir miktar.
  • site gerçekten harika.ama ben istediğimi bulamadım ne yazıkki,bilen arkadaşlar varsa

Calvin Klein - Euphoria Intense onun gibi uygun başka bir site önerebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alcame

site gerçekten harika.ama ben istediğimi bulamadım ne yazıkki,bilen arkadaşlar varsa

http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=77546&goChar=C#DETAIL

• quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orjinalden alıntı: alcame

site gerçekten harika.ama ben istediğimi bulamadım ne yazıkki,bilen arkadaşlar varsa

http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=77546&goChar=C#DETAIL

burayı bılıyordum ama yınede sagolasın heralde fragrancex.com gibisini bulamıcaz

• quote:

sitede dediğine göre sadece kutusu yokmuş, eğer öyleyse kutusu için o kadar fark vermeye değmez,

kutusu olmayan ürün çakma üründür beyler..

istanbulda bunlarda birdolu var yok kutusu zarar görmüş ,yok tester vs gibi kandırmacalar ile orjinal şişeye dolum yapılıyor..

kutusuz parfüm almayın kısaca..doldurmak kolay ama kutu yapmak zor ;)
  • daha once strawberry den burberrynin setini almistim sorunsuz ve ucuz bir alisveris oldu, 10 gun icinde elime gecti, urunler kesinlikle orijinal supheniz olmasin. bu kez siparisi fragrancex den yaptim daha uygun fiyatlari bakalim nasil olacak. Alisverislerimde paypal kullaniyorum, en azindan her alisverite kredi karti girmekten kurtuldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saruman

quote:

sitede dediğine göre sadece kutusu yokmuş, eğer öyleyse kutusu için o kadar fark vermeye değmez,

kutusu olmayan ürün çakma üründür beyler..

istanbulda bunlarda birdolu var yok kutusu zarar görmüş ,yok tester vs gibi kandırmacalar ile orjinal şişeye dolum yapılıyor..

kutusuz parfüm almayın kısaca..doldurmak kolay ama kutu yapmak zor ;)

sokak malı aldın diyorsun yani öyle mi

• Arkadaşlar calvin klein europhia ve europhia intense arasında fark varmı acaba?

kullananlar acıklayabilirlermi?

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.