Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rueta

benimde o kısımda shipping 0 dı sonradan gelen mailde shipiing $15.94 olmuş yav ödedik zaten onuda öyle

iyi de siz daha sonradan ikinci bir seçenek var kargo için sanırım orayı seçtiniz,
    ben de alışveriş yaparken,i usa içi seçenekler ile, 2 tane worldwide seçenek vardı,
    ww ın birisi ücretsiz ama süre uzun, diğeri ücretli ama süre kısa,
    zaten ona tıkladığınızda hemen kısa bir hesap yapıp ücret yansıtıyor,
    bence mail atıp durumu bildir ve normal kargo iste

• Konuyu açan mutu07 arkadaşımıza çok teşekkürler. Her ne kadar konu aslından uzaklaşmış gibi görünsede asıl amaç olan " sıcak fırsat " konumuna devam ediyor. Neticede uygun fiyata orjinal parfüm ve bakım ürünleri temin etmek isteyen arkadaşlar Amerikadan da olsa amaçlarına ulaşmış oluyor gördüğüm kadarıyla. Tatlısı arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim ki bu sitelerden bizleri haberdar ettiği için.

Bu strawberrynet sitesi türkçe hizmet vermesi opsiyonu açısından da büyük kolaylık sağlamakta ayrıca. Bir de bir arkadaşımız 2. kalite muhabbeti yapmış ki bunu pek inandırıcı bulmadım. Bu tarz imitasyon ürünler memleketimizde zaten bol. Hatta 2. el bölümünde Mersin gümrüğünden mal çekiyorum denilerek bu tarz ürünleri satmaya çıkan bir arkadaşımızla tatlısı arkadaşımızın bir alış verişi de olmuş ayrıca. ( Böyle kötü tecrübeler forumumuzdan uzak olsun dilerim )

Yeri değil ama ben de topiğe bakan arkadaşlarımızın çok alış veriş yaptıklarını düşünerek buna benzer bir yardım istiyorum.Bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler.

Bu yurtdışından vitamin getirtebileceğimiz denenmiş ,( fiyat, ödeme şekli, kargo vs.) sorunsuz siteler varsa paylaşım için PMden veya genelden bilgi verirseniz sevinirim.

• strawberry den bir bayan arkadaşıma bakım malzemeleri filan almıştık ki,
    aldığı ürünlerin tek kalemei 60-70lira ilen, 3 kalem ürün 90a mı ne gelmişti,
    ürünlerin orjinalliği konusunda da bir sıkıntı söylemedi bana,
    yıllardır aldığı şeyleri daha ucuza almış oldu böylece,
    ilgilenenlerin dikkatine, 10.gün mü ne gelmişti ürün
  • bazı parfümlerin fiyatları normal civarlardayken bazılarında anormal ucuz fiyatlar var. ve de uzun süredir bulamadığım parfümleri de gördüm.
  • ben davidoff tester 125ml sipariş ettim bakalım memnun kalırsam bndan snra tester 100-125ml sipariş ederim,
    sitede dediğine göre sadece kutusu yokmuş, eğer öyleyse kutusu için o kadar fark vermeye değmez,

bu arada siparişim kargoya verilmiş bakalım, umarım en kısa sürede elimde olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

ben davidoff tester 125ml sipariş ettim bakalım memnun kalırsam bndan snra tester 100-125ml sipariş ederim,
    sitede dediğine göre sadece kutusu yokmuş, eğer öyleyse kutusu için o kadar fark vermeye değmez,

aynen benimkide verilmiş..

ve ben shipped bedeli için mail atmadım.. sanırım benmki daha kısa sürede gelecek öyle değil mi ?

bakalım armızda kaç gün farkedecek
  • quote:

ben davidoff tester 125ml sipariş ettim bakalım memnun kalırsam bndan snra tester 100-125ml sipariş ederim,

Alışverişi hangi siteden yaptınız acaba? strawberry mi yoksa fragrance mı?
  • @Razorback,
    fragrancex denen siteden verdim,
    strawberyyden 15lira daha ucuza geldi givenchy insense ultramarine,
    ayrıca yanında 125ml davidoff 35lira olunca dayanamadım,
    bakalım sabırla bekliyorum...

@rueta,
    evet dostum aynı gün sipariş vermiş olduk, bakalım kaç gün fark edecek, aynı şehirde olduğumuz için kıyas yapmak kolay
  • Fiyatlar gerçekten inanılmaz:

FRAGRANCEX
    CK Euphoria For Men 100ml 51,67usd= 66YTL
    http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_E-am-pid_60582M__products.html

HEPSİBURADA
    CK Euphoria For Men 100ml 162,2YTL
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=334319&productid=sgck040#tablnk

Kargoyuda eklersek arada 100YTL fark var

• 35 ytl olan acaba hangisi davidoff un çok iyi bi fiyatmış. bende davidoff silver shadowu almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar 100 $ ın üzerinde siparişte sorun çıkıyormu kargoda yada gümrükte, fragrancex. com dan benim sipariş 103 $ mı ne tutuyor nedersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Arkadaşlar 100 $ ın üzerinde siparişte sorun çıkıyormu kargoda yada gümrükte, fragrancex. com dan benim sipariş 103 $ mı ne tutuyor nedersiniz ?

eğer bir parçadan fazla ise alacağınız ürün, 2 parça halinde alın ne olcak nasılsa kargo ücretsiz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Arkadaşlar 100 $ ın üzerinde siparişte sorun çıkıyormu kargoda yada gümrükte, fragrancex. com dan benim sipariş 103 $ mı ne tutuyor nedersiniz ?

eğer bir parçadan fazla ise alacağınız ürün, 2 parça halinde alın ne olcak nasılsa kargo ücretsiz

Haklısın 2 parça olarak vericem siparişi.

• htfragrancex.com bilgisi için teşekkürler. Ben de eşime Kenzo flower alacaktım ama freeshop fiyatları Türkiye fiyatlarına çok yakın olduğu almamıştım.
    Bu sitede çok uygun fiyatı.
    Yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşayım, Toilet daha az kalıcıymış, Parfum daha kalıcıymış. Zaten fiyatlardan da anlaşılıyor. Parfum'üm küçük boyuyla Toile'in büyük boyu neredeyse aynı fiyat.
    Paypal da çalışma olduğu için şu an ödeme ekranında kredi kartı bilgilerimi onaylamamı istiyor ama işlemi gerçekleştiremiyor.
    Yarın sabah ilk iş siparişi vereceğim.
    Tekrardan teşekkürler.
  • 1 tane Givenchy (purple Box) siparişi geçtim bende, siparişten sonra 10$ kazandınız falan diye biryere yönlendim, ama nedir tam anlamadım bunu. Bu 10$ için başka bişey yapmaya gerek varmı acaba ?
  • Parfüm almanın en iyi yolu özel günlerdir. Babalar günü bilmemneler günü falan bu günlerde Sevil , tekinacar gibi mağazalar güzel indirim yapıyorlar. İşin dahada güzeli bazı markalar özel olarak 200ml lik ürünler üretiyorlar. Son babalar gününde kendime 200ml Jean Paul Gaultier aldım fiyatı 114YTL.
  • Konuyu açandan allah razı olsun :) Bi bakındım özelliklehttp://www.fragrancex.com de uygun ürünler var bazı ürünlerin TR fiyatından farkı yok ama uygun ürünlerde var e bide kargo bedava olunca bayağı avantajlı oluyor.www.strawberrynet.com pek güven vermedi bana en azından sitesi çok daha iyi olabilirmiş ama onunda iyi fiyatları var onuda denemek lazım. Bu alışverişlerde sanırım sanal kart kullanmak mantıklı olur paypal im olmadığına göre szler nasıl verdiniz siparişi?

• Arkadaşlar,
    2 Gündür strawberry den sipariş giremiyorum bilgisi olan varmı?
    Sepetten ödeme ekranına geçmiyor ve
    Service Unavailable - DNS failure
    The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
    Reference #11.955e6cc1.1221720907.ed007a

hatası veriyor.

Konu hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Konuyu açandan allah razı olsun :) Bi bakındım özelliklehttp://www.fragrancex.com de uygun ürünler var bazı ürünlerin TR fiyatından farkı yok ama uygun ürünlerde var e bide kargo bedava olunca bayağı avantajlı oluyor.www.strawberrynet.com pek güven vermedi bana en azından sitesi çok daha iyi olabilirmiş ama onunda iyi fiyatları var onuda denemek lazım. Bu alışverişlerde sanırım sanal kart kullanmak mantıklı olur paypal im olmadığına göre szler nasıl verdiniz siparişi?

www.fragrancex.com sitesini ilk defa duydum amawww.strawberrynet.com gayet güvenli ve güzel bir site. Şuana kadar şikayetçi olanı
    duymadım. Parfüm ile sıkı bağları olan çoğu kişi bu siteyi bilir ve sipariş verir.

• www.strawberrynet.com dan aldıgım parfüm hepsiburada dan aldıgım aynı marka parfümle alakası yoktu.. HB den aldıgım çok kesikin orjinal bir kokuya sahip olmasına ragmen çilekten aldım inanılmaz hafifiti.. Orjinalliğinden kesinlikle şüpheliyim..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.