Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pınarbaşı mahallesi varmış da acaba acıbadem sokak o mahallede mi :)
    zaten telefon olayını tespit etmiş herkes bahçelievler santraline bağlı olması gereken bir numara ki bahçelievler civarında pınarbaşı mahallesi yok bildiğim kadarıyla

sonuçta uzak durmak lazım
  • Freeshopla aynı paraya satan yere ben fırsat diyemem kendi adıma. Birde çizik çarık vuruk kutusu bilmemne ise hele de. :) Sitede strawberry çakması olmuş zaten :) .
  • Bence ilk alan bir ya da bir kaç kişi sorun yaşamaz kesinlikle. Buraya görüş yazacakları için!
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

Arkadaş tezekten parfüm yapmış heralde millete kakalamaya çalışıyor eminönündede beni hergün çeviriyorlar eleman 5 liraya kenzo çakmaya çalışıyor bana

Uyanın arkadaşlar, çakma parfüm bunlar
  • www.strawberrynet.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

www.strawberrynet.com

kardeşim sen buradan aldın mı? nasıl gönderiyorlar?
  • Tezekten parfüm
  • yurt dışı posta ile gelyr en gç 10 15 gün içinde gelyr ürünler. Takip kodu da veryrlr . birdewww.fragrancez.com var.Burdan daha geçen aldm 13 gün içinde geldi.Yalnız takip kodu yok.Şuan kampanya var yurt dışı ücretsiz kargo 30 eylül son.Bi kaç arkdaş aldı benlen beraber sorunsuz geldi.Ücretsiz kargo için alırken cupon code yazan yere FREE yazın.Satılan parfümler %100 orjinal ve faturalı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlisi

yurt dışı posta ile gelyr en gç 10 15 gün içinde gelyr ürünler. Takip kodu da veryrlr . birdewww.fragrancez.com var.Burdan daha geçen aldm 13 gün içinde geldi.Yalnız takip kodu yok.Şuan kampanya var yurt dışı ücretsiz kargo 30 eylül son.Bi kaç arkdaş aldı benlen beraber sorunsuz geldi.Ücretsiz kargo için alırken cupon code yazan yere FREE yazın.Satılan parfümler %100 orjinal ve faturalı .

who.is sonucuna bakacak olursak Amerika kaynaklı ama yinede pekte güven olmaz...Hem madem Türk şiketisin neden Türk Hosting almazsınki...Dengesizlik burada başlıyor aslında...

Ayrıca tatlisi arkadaş...o dediğin yerden aldığın ürünlerin orijinalliğini nasıl anlıyorsun bu konuda bizi bilgilendirebilirmsn???

• quote:

Orjinalden alıntı: denizinpiri

quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

www.strawberrynet.com

kardeşim sen buradan aldın mı? nasıl gönderiyorlar?

Ben burdan 5 6 defa aldım en ufak bir sorun yaşamadım. Kargosu 10günde geliyor. Çok sağlam bir kutu içerisinde gönderiyorlar parfümü yolda bişe olması söz konusu değil. Ayrıca gümrükten sonra dağıtımını üstlenen ptt kimliğe bakıyor ve imza attırıp öyle teslim ediyor.

Gümrükte sorun yaşamamak için 1 seferde max 2 parfüm alın. Fiyatı da 200ytlnin altında tutmaya bakın. Aksi taktirde gümrükte sorun yaşanabilir. Profilimdeki mail adresini sipariş sırasında girerseniz %5lik indirim alırsınız yalnız forumda %10 indirimi hakkı olanlar da var ama şuan için hatırlamıyorum kim olduklarını. Forumda arama yap strawberrynet.com hakkında mutlaka o konulardan bu kişileri bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 16 Eylül 2008; 21:21:25 >

• Bunun dışında ebay den şansınızı deneyebilirsiniz.
  • orjinalliğini 1. şişesine bkrk kullandğm mağaza parfümü ile karşılaştırıyrm. 2. kalıcı kokusu ve aynı koku olması. 3. seri numaraları ve içindeki küçk kğtcğı kutusu fln herşey aynı böyle orjinal olduğunu anlıyorum.
  • "Kutusu deforme olmuş, şişesi çizik" mavalını İzmir hediyelik fuarına gelen çakma parfümcüler söylüyordu.
    Bu sitelerden uzak durun, aman aman fiyatları yok zaten, ya strawberry (ben en az 8-10 kez getirttim) ya da ikinci elde parfüm satan güvenilir arkadaşlar var onlardan alın.
  • quote:

yurt dışı posta ile gelyr en gç 10 15 gün içinde gelyr ürünler. Takip kodu da veryrlr . birdewww.fragrancez.com var.Burdan daha geçen aldm 13 gün içinde geldi.Yalnız takip kodu yok.Şuan kampanya var yurt dışı ücretsiz kargo 30 eylül son.Bi kaç arkdaş aldı benlen beraber sorunsuz geldi.Ücretsiz kargo için alırken cupon code yazan yere FREE yazın.Satılan parfümler %100 orjinal ve faturalı .

pardon ama ürünler e-bay üstünde satılıyor galiba ben mi yanlış görüyorum?

• strawberrynet teki parfumler 2.sınıf olarak nitelendiriliyor ve sahte sınıfına girmiyor, yani koku kalitesi orjinale en yakın parfumler
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

pardon ama ürünler e-bay üstünde satılıyor galiba ben mi yanlış görüyorum?

Site ismi yanlış yazılmış galiba doğrusu bu şekilde olacak.
    http://www.fragrancex.com/

• Konu başka bir tarafa gidiyor ama buradada yukarıda verilen alışveriş sitesiyle ilgili yorumlar var. İlgilenenlere.

forum.happymiss.com
    404 Not Found
    http://forum.happymiss.com/viewtopic.php?t=3916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasalhague -- 17 Eylül 2008; 3:03:58 >
  • bende pınarbaşın mahallesinde oturuyorum sanırım bu adresteki yer osmanlı pazarında bir yer. Çünkü sınav dershanesi ile osmanlı pazarı aynı yerde eğer müsait olursam bir gün uğrar bakarım ayrıca 3-4 senedir burda oturuyorum daha osmanlı pazarından tek bir iğne dahi almadım gerisini siz düşünün

yer burası

• 125ml davidoff cool water + 100ml givenchy insense ultramarine 97ytl ye geldi,
    kargo ücreti de yok,
    daha ne isterim yahu hemen kaptım,
    konuyu açarak vesile olan ve asıl olarak üstte fragrancex in adresini veren arkadaşa teşekkürler
  • Comiser Ürünler eline Geçince Yine burda belirtirsen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.