Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakkahya95

Öğrenciyim kendi paramla telefon alcam daha önce sony z1 kullanıyordum bozuldu.Kendi paramla alcağım için karar veremiyorum galiba.Şuanda LG G4 (İTHALATCI GARANTİLİ) , TÜRK TELEKOM HONOR 7 , LG G FLEX 2 16 GB (İTHALATÇI GARANTİ) , SAMSUNG GALAXY A7 (SAMSUNG GARANTİLİ) , HUAWEİ G8 arasında kaldım hangisi nedenide yazarsanız sevinirim yarın telefon alacağım.

Parmak izi hızı kasa kalitesi 5.2kompakt boyut honor 7 daha iyi kamerası çok başarılı. Yakından incele tercihini yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar samsung a5 2016 mı satıp cihazı aldım. çok sık telefon değiştiren bir kişi olarak 3 ay önce yine huavei p8 lite alıp ilk defa huavei deneyimi yaşamıştım. o cihazıda beğenmiştim. ondan yola çıkarak cihazı almaya karar verdim 2. el 1050 tl ye aldım. apple hariç aşağı yukarı her cihazı kullandım bu yüzden iphone hariç kıyaslama yapacak olursam gerçekten huaveinin yazılım alanında htc samsung lg gibi markalardan üstün olduğunu düşünen bir kullanıcıyım. deneyimlerim kullanıcıyı üzmeyecek performanslı metal tasarımı ile ilgi çekici. kamerasının çıkıntılı olması sevmiyorum ama her güzein bir kusuru var işte. parmak okuyucusu sorunsuz. ekranı başarılı. sayfa başında belirtilen avrupa roomunuda yükledim radyo özelliğide geldi çift hat kullanmadığım için onu kontrol etmedim.
    çin menşei olarak beğendğim tek marka huavei. tt175 de zte üretimi ama kamera ses olayı gereçekten çok kötüydü. huavei yazılımsal alanda bence kendine özgü gelişmeleri olan firma. bu cihazı gerçekten beğendim ve tereddütleri olan kişilerede tavsiye ederim.
    Not: avrua roomunu yüklediğimiz için garanti dışı kaldımı bilgisi olan varmı? sorun olduğu zaman tt roomu yüklemek gerekiyor mu? (inşallah gerekmez o işleri hiç beceremiyorum)

• Arkadaşlar kamera ayarlarında bakmadığım için ön 6 ana15 mp çekilmiştir sonra 8 mp 21 mp ayarlarında çekeceğim
    https://yadi.sk/i/5flzkueFqtnTd gündüz ön kamera 6 mp 16:9
    https://yadi.sk/i/rY1XoU8iqtnUA gece 6 mp 16:9 ön kamera
    https://yadi.sk/i/LmqsND2fqtzMq
    https://yadi.sk/i/3Az-SNh3qtnV5 gündüz yakın çekim 15 mp 16:9 ana kamera
    https://yadi.sk/i/F6e2QSedqtnUk
    https://yadi.sk/i/X4pw_XMcqtnWJ gündüz ana kamera 15 mp 16:9
    https://yadi.sk/i/uPbIvruoqtnVj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muko1676 -- 11 Nisan 2016; 14:07:04 >

• srdlgrr S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Samsung A5 2016 cihazınızı satıp bu cihazı aldığınızı yazmışsınız, acaba değiştirme nedeniniz nedir? Honor 7 ile artıları eksileri konusunda bizleri bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

• Merhaba arkadaslar yeni cihaz alicam.. Iki cihaz arasinda kaldim.. Kamera ve ekran cok onemli benim icin.. Honor 7 yada g4 bakiyorum.. Bir kac arkadas resim yollamis.. Cekilen resimlerde buyuttukce bariz kumlanma olmus honor 7 de kamera ayarlarinda mi sorun var yada lensi kaliteli degil mi? G4 un kamera bariz bundan daha iyi gibi.. Cihazda ois var mi? Birde ekrani nasil ? Ic cerceve varmis sanirim yani ekran cerceve birazdaha kalinmis gorundugunden estetik olarak cok mu kotu duruyor ve siz olsaniz g4 mu tercih ederdiniz ?

• baileys2002 B kullanıcısına yanıt
    özel bi sebebi yok dediğim gibi çok sık telefon değiştiririm. Aslında çok bir fark yok aşağı yukarı aynı özellik olarak da çok yakınlar
    kameralar aynı
    pil performansları da aynı gibi
    samsung daha şık kaliteli görünüyor. Radyosu daha net çekiyor huaveide sanki biraz zayıf
    huaveinin işlemcisi biraz daha güçlü tv kumanda vs kumanda özelliği var (sanırım kızılötesi ile), ön kamerası 8mp samsung 5 mp fark var mı bilemem ama huavei de önde flash var. parmak okuyucusu ekranı direkt açıyor samsungda ekranı uyandırdığınız zaman parmak okuyucu devreye girip kilidi açıyor bu açıdan huavei bir adım önde bence.
    ses çıkışıda huavei bir tık daha iyi gibi. daha denemedim ama huaveide sesli uyandırma gibi bir özellik var.
    birde samsunda nfc var huaveinin de wifi indirme performansı daha iyi
    onun dışında merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
  • Arkadaşım yorumların için sağol abşcim telefonun müzik sesi ve ekran kalitesi vede pili hakkında yorumlarını öğrenebilirmiyim birde daha önce htc m8 kullandım sesi ondan çok mu kötü olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Merhaba arkadaslar yeni cihaz alicam.. Iki cihaz arasinda kaldim.. Kamera ve ekran cok onemli benim icin.. Honor 7 yada g4 bakiyorum.. Bir kac arkadas resim yollamis.. Cekilen resimlerde buyuttukce bariz kumlanma olmus honor 7 de kamera ayarlarinda mi sorun var yada lensi kaliteli degil mi? G4 un kamera bariz bundan daha iyi gibi.. Cihazda ois var mi? Birde ekrani nasil ? Ic cerceve varmis sanirim yani ekran cerceve birazdaha kalinmis gorundugunden estetik olarak cok mu kotu duruyor ve siz olsaniz g4 mu tercih ederdiniz ?

G4 arkadaşım aldı kamera görüntüleri hemen hemen aynı farkı ayırt etmen çok zor. Honor 7 almadığına pişman oldu nedenmi.?

1. dizayn çünkü G4 masada kevgir gibi duruyor.
    2. kasa kalitesi çünkü biri plastik diğeri alüminyum yekpare kasa
    3.6s den bile daha hızlı parmak izi okuyucu çünkü G4de parmakizi yok.
    4.honor7 hızlı şarj 30dk %50 doluyor
    5. 5.5 ve 2k ekran ile birlikte ani pil tüketimi

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    M8 kullandı isen şarjı aynı seviyede . ekranı güzel pişman etmez bence. ses olayı tabi htc m8 de farklı yani onunla kıyas olmaz ama konuşma sesleri güzel ama müzik sesinde 10 üzerinde düşünürse htc m8 10 huavei 7 yada 7,5 puna bana göre
  • M8 dada önce kullandığım bir telefondu ama hoparlör delikleri sürekli tıkanıyordu ve biraz yıpranmıştı peki performans olarak kasma varmı kararsızım hala tipi güzel ama yinede biraz kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: 23;59

quote:

Merhaba arkadaslar yeni cihaz alicam.. Iki cihaz arasinda kaldim.. Kamera ve ekran cok onemli benim icin.. Honor 7 yada g4 bakiyorum.. Bir kac arkadas resim yollamis.. Cekilen resimlerde buyuttukce bariz kumlanma olmus honor 7 de kamera ayarlarinda mi sorun var yada lensi kaliteli degil mi? G4 un kamera bariz bundan daha iyi gibi.. Cihazda ois var mi? Birde ekrani nasil ? Ic cerceve varmis sanirim yani ekran cerceve birazdaha kalinmis gorundugunden estetik olarak cok mu kotu duruyor ve siz olsaniz g4 mu tercih ederdiniz ?

G4 arkadaşım aldı kamera görüntüleri hemen hemen aynı farkı ayırt etmen çok zor. Honor 7 almadığına pişman oldu nedenmi.?

Anladim hocam kasanin plastik yada aliminyum olmasinin benim icin onemi yok.. G7 kullandim 3 ay kadar ve sattim elde tutarken agri yapiodu ellerim cok keskindi hatlari ve yuksek sar degerinden oturu vucutta agri olmustu cihazi sattim ve hic bir sikayetim kalmadi.. Muhim olan zaten 20mp olmasi degil lens kalitesi ve diyafram acikligi.. Burda arkadaslarin cektigi resimlerle g4 ile cekilen resimleri inceledim pc ustunden huawei de detay kaybi coktu ve kumlanma olusmustu asiri derece. O yuzden sordum.. Sizde resim atabilirmisiniz belki arkadaslar ayarlarla oynamistir.. Ekranda ic cerceve olmasi cok rahatsiz ediyormu ? Inceleme yapanlar bundan hep sikayetciydi.. Ekran acinca kucucuk kaliyormus.. G4 te de hizli sarj var uygun bir adaptorle sarj etmek yetio die biliyorum.. G4 ekranimi daha parlak ve canli yoksa honor 7 nin mi? Ona gore alicam.. Tarifeye ek olarak alicam aralarinda 15 tl bir fark oluyor buyuk bir fark degil almisken duzgun birsey alip iki sene kullanmak istiyorum.. Birde g4 batarya degisiyor bildigim kadariyla.. Fiyat olarak degilde donanim ve yazilim olarak sizin tercihiniz ne olurdu acaba ?

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    oyun oynayan brisi değilim o yüzden oyun performansını bilemiyorum ama burada daha önceki yorumlardan oyun performansında kasma yapmadığını yazmışlardı. almayı düşündüğün diğer cihaz yada cihazları söylersen onlarla kıyaslayıp karar vermen lazım.
  • serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    hocam ben düşüncemi açıklayayım.
    g4'ün plastik kasası, parmak izi sensörü olmaması falan önemli değilse g4 alın. Benim önceliğim metal kasa, parmak izi sensörü ve fotoğraftı. 3'ünü bir arada optimum seviyede bu cihaz verdiği için honor 7 aldım.
    Ancak sizin önceliklerinize göre g4 almak daha doğru olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

g4'ün plastik kasası, parmak izi sensörü olmaması falan önemli değilse g4 alın. Benim önceliğim metal kasa, parmak izi sensörü ve fotoğraftı. 3'ünü bir arada optimum seviyede bu cihaz verdiği için honor 7 aldım.

Saolun hocam.. Dedigim gibi onceligim kamera ve ekran iki sene bikmadan kullanabileyim.. G4 gordum canli canli ama honor 7 inceleyemedm o yuzden burda kullanim tecrubelerini etud etmeye calisiom.. G4 ten iyi ise kamera ekran nie g4 alayim.. Parmak izi benim icin buyuk bir sey ifade etmio.. Honor 7 de nfc varmi birde kamerada ois mevcutmu acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 23;59

quote:

Anladim hocam kasanin plastik yada aliminyum olmasinin benim icin onemi yok.. G7 kullandim 3 ay kadar ve sattim elde tutarken agri yapiodu ellerim cok keskindi hatlari ve yuksek sar degerinden oturu vucutta agri olmustu cihazi sattim ve hic bir sikayetim kalmadi.. Muhim olan zaten 20mp olmasi degil lens kalitesi ve diyafram acikligi.. Burda arkadaslarin cektigi resimlerle g4 ile cekilen resimleri inceledim pc ustunden huawei de detay kaybi coktu ve kumlanma olusmustu asiri derece. O yuzden sordum.. Sizde resim atabilirmisiniz belki arkadaslar ayarlarla oynamistir.. Ekranda ic cerceve olmasi cok rahatsiz ediyormu ? Inceleme yapanlar bundan hep sikayetciydi.. Ekran acinca kucucuk kaliyormus.. G4 te de hizli sarj var uygun bir adaptorle sarj etmek yetio die biliyorum.. G4 ekranimi daha parlak ve canli yoksa honor 7 nin mi? Ona gore alicam.. Tarifeye ek olarak alicam aralarinda 15 tl bir fark oluyor buyuk bir fark degil almisken duzgun birsey alip iki sene kullanmak istiyorum.. Birde g4 batarya degisiyor bildigim kadariyla.. Fiyat olarak degilde donanim ve yazilim olarak sizin tercihiniz ne olurdu acaba ?

Kasa kalitesi G7den daha ileride. Ekran çerçeve oranı %73 çok başarılı alt çerçevede göze hitaben sıkıntı yok.ekran G4 biraz daha canlı ama honor 7de sönük değil. Ekran canlandıkça pili sömürüyor buda negatif tarafı. Honor 7 ele ve cebe daha iyi oturuyor. Pili çıkmaması arka kapak açılmaması avantajdır kasadan çTırdı sesi almazsın. Git ikisinide elinde incele honor 7 yi alır çıkarsın. Ben bu cihazı HTC A9 ve Samsung A5 2016 arasındam tercih ettim.

• burakkahya95 B kullanıcısına yanıt
    Honor iyidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Saolun hocam.. Dedigim gibi onceligim kamera ve ekran iki sene bikmadan kullanabileyim.. G4 gordum canli canli ama honor 7 inceleyemedm o yuzden burda kullanim tecrubelerini etud etmeye calisiom.. G4 ten iyi ise kamera ekran nie g4 alayim.. Parmak izi benim icin buyuk bir sey ifade etmio.. Honor 7 de nfc varmi birde kamerada ois mevcutmu acaba ?

sen sorunca baktım hocam. OIS yokmuş ben var sanıyordum. Huawei G8'de var bunda yok. Ne kötü.
    Ayrıca NFC de yok malesef.

Honor 7'de Sony IMX230 sensör var G4'te ise Sony IMX234. Farklarını bilmiyorum
    Senin için G4 daha iyi bir tercih olacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 11 Nisan 2016; 16:45:07 >

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    Tarifeye ek taksitle 15 tl lik farkla alınacaksa g4 daha iyi olur 1300 tl verilecekse honor alınır o zaman tam fiyat performans ürünü oluyor . Lg g4 ün fiyatı 2000 tl ye yaklaşık bi fiyat ithalatçı garanti olanlarından bahsetmiyorum . Vatanbilgisayar gibi sitelerde. Yine bi fiyat farkı oluyor. 1300 lira ile
    Kamera performansı lg nin daha iyi 1.8 diyafram var.

• t-match T kullanıcısına yanıt
    ben yardımcı olayım kardeşim
  • kardeşim ben jelatini bulamadım köşeden mi çıkarıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.