Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana ekranda; ekrana dokunup aşağı sürükleyerek uygulama arama kısmına akıllı kontrölör yazıp yüklü uygulamayı bulabilirsiniz. Uygulama yok ise silinmiş demektir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran süresine nerden bakılıyor acaba ? gelişmiş ayarlarda pil detaylarına baktım ama ekran süresiyle ilgili bigi bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk_y

ekran süresine nerden bakılıyor acaba ? gelişmiş ayarlarda pil detaylarına baktım ama ekran süresiyle ilgili bigi bulamadım?

Gelişmiş ayarlar-Pil yöneticisi-Tüketim seviyesi-Donanım-Ekran
  • Telefonu kullandıkça sevdim cihaz gerçekten her bakımdan çok hızlı parasının karşılığını veriyor.

• Sabah 06:30 dan bu saate kadarki durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: makbulut

Ana ekranda; ekrana dokunup aşağı sürükleyerek uygulama arama kısmına akıllı kontrölör yazıp yüklü uygulamayı bulabilirsiniz. Uygulama yok ise silinmiş demektir.

Aynen silinmiş, nereden bulur nasıl yükleriz.

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Android 6 Nasıl ve nereden bulup yüklediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cadin

Android 6 Nasıl ve nereden bulup yüklediniz

1.sayfayı okuyun
  • Herkese merhaba.Bugün elimden geldiği kadariyla inceleme videosu cekmeye calistim suan yükleniyor.Bitince buraya atacağım.
    Lg g4 ile kamerasini karsilastirmayi düşünüyorum ancak fotoğrafları nereye atabilirim kalitesi bozulmadan.Toplu şekilde alabileceğim bir yer önerebilir misiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel telefon olmuş kullandıkça beğeniyorum valla. parasını sonuna kadar hak ediyor. aldığımdan beri maşallah hiç hata ile karşılaşmadım.
    yazılımı da süper donanımı da..
  • İnceleme ve kutu açma videosu yüklendi arkadaşlar.Elimden geldiğince arayüz, kamera(özellikle) ve tarayıcı performansı hakkında bilgi vermeye çalıştım.
    Google Fotoğraflara Lg g4 ile karşılaştırmalı fotoğraf tam boyutlu örneklerini yükledim.İsterseniz farklara bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=qerV7rdsoxc

• m@spir M kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

İnceleme ve kutu açma videosu yüklendi arkadaşlar.Elimden geldiğince arayüz, kamera(özellikle) ve tarayıcı performansı hakkında bilgi vermeye çalıştım.
    Google Fotoğraflara Lg g4 ile karşılaştırmalı fotoğraf tam boyutlu örneklerini yükledim.İsterseniz farklara bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=qerV7rdsoxc

güzel çalışma olmuş kutlarım sanırım video çalışmaları var

bir de marshmallow nasıl yapılır ilk aşamadan yani zipten çıktığın da hangi evreler var ; SD kart, dload oluşumu vs.. aşamalardan geçer onu rica edelim tabii vakit varsa

• Arkadaşlar türktelekom orjinal rom unu nerden bulabiliriz?
  • Merak eden arkadaşlar için bol miktarda tema ve wallpaper vs içeren link aşağıda

TEMA-DUVAR KAĞIDI VS
  • gece 4.5g ve wifi kapalı ekran kapanınca uygulamaların kapamnası seçili olmasına rağmen çok batarya harcıyor. google tüm gereksiz uygulamalarını devre dışı bıraktım. umarım güncellemyle bu sorun çözülür %20 batarya gitmiş sabaha kadar boşta çok acı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rearth

gece 4.5g ve wifi kapalı ekran kapanınca uygulamaların kapamnası seçili olmasına rağmen çok batarya harcıyor. google tüm gereksiz uygulamalarını devre dışı bıraktım. umarım güncellemyle bu sorun çözülür %20 batarya gitmiş sabaha kadar boşta çok acı bir durum.

Bende sadece %2 gidiyor.

• rearth kullanıcısına yanıt
    hocam sizin cihazda sorun olabilir yada yüklediğiniz uygulamalardan birisi buna sebep olabilir. Benimde sabaha kadar %1-%2 civarı gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicli

Güzel telefon gibi duruyor ama note 3 ile eşdeğer gibi olduğunu düşünürsek 1300 anca eder 1800 den satamaz TT bunu.

Note 5 yazacaktınız sanırım, G7 bile note 3 ten daha üstün bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.