Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android 6 nasıl yükledin telefonu kullanmada bir sorun oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom romuyla kullanan arkadaşlar; telefonu aldığınızdan beri hiç ota ùzerinden güncelleme aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: t-match

Evet Honor un klavyesi ve web browseri daha iyiydi belki 6.0.1 de gelir.

Umarim gelir hocam bu chrome sinir etti ve google klavye yetersiz

• Uzaktan kumanda olayını tam olarak nasıl aktif ediyoruz, bulamadım bir türlü.

• pilin gün geçtikçe performansı artıyor. ben normalde eve akşam 8 gibi gittiğimde %20 civarlarında gidiyorken şimdi %40 civarlarında gidiyorum günlük kullanımım hep aynı sayılır. Pil bariz kendini toparladı.
  • Araçlar klasöründe akıllı kontrol var oraya girip televizyon vb. Cihazın markasını seçip deniyorsun olmazda eğer benim en çok sevdiğim özelliği olan öğretme özelliği var. Öğretme özelliği ile tv nin vb. cihazın kumandasını alıp bütün tuşlarını öğretiyorsun telefonun kızılötesi üst tarafta kulaklığın solunda en sonda siyah bi nokta var oraya doğru kumandayı tutup kapatta basıp telefondaki sanal kumandadan kapata basınca tuşu öğretip kaydediyor

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum kullandıkça performansı artıyor pilin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muko1676

Araçlar klasöründe akıllı kontrol var oraya girip televizyon vb. Cihazın markasını seçip deniyorsun olmazda eğer benim en çok sevdiğim özelliği olan öğretme özelliği var. Öğretme özelliği ile tv nin vb. cihazın kumandasını alıp bütün tuşlarını öğretiyorsun telefonun kızılötesi üst tarafta kulaklığın solunda en sonda siyah bi nokta var oraya doğru kumandayı tutup kapatta basıp telefondaki sanal kumandadan kapata basınca tuşu öğretip kaydediyor

Bende yok araçlar klasöründe akıllı kontrol diye birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 7 Nisan 2016; 17:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Araçlar klasöründe akıllı kontrol var oraya girip televizyon vb. Cihazın markasını seçip deniyorsun olmazda eğer benim en çok sevdiğim özelliği olan öğretme özelliği var. Öğretme özelliği ile tv nin vb. cihazın kumandasını alıp bütün tuşlarını öğretiyorsun telefonun kızılötesi üst tarafta kulaklığın solunda en sonda siyah bi nokta var oraya doğru kumandayı tutup kapatta basıp telefondaki sanal kumandadan kapata basınca tuşu öğretip kaydediyor

Araçlar--Akıllı kontrolör--Giriş-İzin ver--Uzaktan kumanda ekle--TV
    Huawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-match -- 7 Nisan 2016; 17:28:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t-match

quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Araçlar--Akıllı kontrolör--Giriş-İzin ver--Uzaktan kumanda ekle--TV
    Huawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONU

Yok valla
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONU

• Araçlar klasörü 2 sayfa arasında geçiş yap gene yoksa uygulama aramadan adını yaz direk

• quote:

Araçlar klasörü 2 sayfa arasında geçiş yap gene yoksa uygulama aramadan adını yaz direk

Yok valla anlamadım gitti uygulamalarda da yok. Marsmellow yüklerken sildimi acaba.

• Arkadaşlar bugün baya bi fotoğraf çektim. Çekerken pek bakmadım ama çektikten bir kaç saat sonra bakayım dedim fotoğraflar çekilmemiş gibi karelenmeler vs var.Daha önce yaşayan oldu mu bu sorunu? Android yazılımıyla alakalı sanırım bu sıkıntı. Fotoğrafı ekledim,gördüğünüz şekilde gri çekmiş. 100 den fazla fotoğraf çektim,15-20 adeti bu şekilde. Bu arada 20mp 4:3 çözünürlüğü kullanıyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONU

• Marsmellow sıkıntılı 5.1.1 lolipopa dönmek lazım. Huawei sitesinden indirip yüklesek mevcut uygulamalarımiz vs. silinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 7 Nisan 2016; 22:39:06 >
  • uygulamalar silinir ancak telefonda YEDEK alma özelliği var tüm verilerini uygulamalarını vs hafıza kartına yedek alırsan daha sonra hepsini otomatik yükleyebilirsin
  • Büyük bir ihtimalle öyle olmuş gibi görünüyor

• Marshmellow da şarj çok çabuk bitiyor, stok tarayıcı yok, kamera berbat ve bazı uygulamalar uçmuş durumda. Yükseltme yapacak arkadaşlar bunları göze alarak yükseltsinler.

• stok tarayıcı haricinde dediklerinizden hiçbiri bende olmadı. Pil gayet iyi. Kamerada en ufak sıkıntım olmadı. Çok stabil takılma donma vs yok ben çok memnunum. sizin telefonda bir sıkıntı var bence.bir daha yükleseniz veya sıfırlasanız düzelebilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

arkadaşlar telefonda 4 tane 2.2 ghz çekirdek yok muydu?
    cpu spy uygulamasıyla bakınca 1.5 ghz görünüyor maks frekans hızı? sizde nasıl?

Quad-core 2.2 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.5 GHz Cortex-A53
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk_y

stok tarayıcı haricinde dediklerinizden hiçbiri bende olmadı. Pil gayet iyi. Kamerada en ufak sıkıntım olmadı. Çok stabil takılma donma vs yok ben çok memnunum. sizin telefonda bir sıkıntı var bence.bir daha yükleseniz veya sıfırlasanız düzelebilir belki.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.