Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Cihazın evet çift anteni var bu etki ediyor

''grafik birimi t628mp4 yerine mp6 olsaydi ve Adreno330dan'' = Cihaz stabil olma özelligi ysynma ve pil tüketimi hissedilir oranda fark ederdi diye düsündüm su an ısınma yok ve pil ömrü gayet iyi düzeyde yanılıyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 5 Nisan 2016; 23:40:32 >
  • hımm haklısın ne olur olmaz akşam yatarken prinç içine koyarım. saolun
  • rearth kullanıcısına yanıt
    akşamı bekleme hemen şimdi oksitlenmesine fırsat verme üstadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 5 Nisan 2016; 23:38:59 >
  • Ben sıkı bir htc kullanıcısıyım, fakat ali expressten aldığım son telefon htc one m8 sıkıntılı çıktı. "Bant frekans aralığı" gibi bi şey diyolar, bizim ülkeye uymuyomuş. O yüzden mobil internet ve sim nanay, imesinide btk'sını da alayını kaydettirmeme rağmen yemedi, üstüne 1 ay doğu bankın en iyi servisinde kaldı hiç bi şeyi yok dediler 8-9 aydır media player gibi kullanıyodum, çift telefonla dolaşıyodum, bugün kafamı bozdum ve bi TT honor 7'de ben aldım. Bu zamana kadar F/P adına bu denli beni düşündüren başka telefon olmamıştı, bir iki gün araştırdım ve hiç düşünmedim gittim aldım. Yarın da gidip htc'yi derdini anlatıp ederi kadarına öldüm fiyatına paslicaz artık hayırlısı... :)
  • evde prinç kalmamış bugun çok şanslıyım ya hakkaten
    umarım ilerde oksitlenme felan olmaz.
    ya kom?udan iste sizin oralarda kom?uluk yok mu? kimin y?ygy yanyyorsa çal kapyyy yada çyk bakkal market ne bulursan yazyk az para de?il telefon

ayakkaby kutularynda küçük po?etler var nem için onlara bak evde mutlaka yeni ayakkaby vardyr
    ya komşudan iste sizin oralarda komşuluk yok mu? kimin ışıgı yanıyorsa çal kapıyı yada çık bakkal market ne bulursan yazık az para değil telefon

ayakkabı kutularında küçük poşetler var nem için onlara bak evde mutlaka yeni ayakkabı vardır
  • mslow kullanıcısına yanıt
    Selam,ben aşağıdaki satıcıdan aldım. Aynı gün gönderdi. Göndermeden önce aradı. Yanında kırılmaz cam hediyesi ile gönderiyoruz takabilirsiniz umarım dedi. Gayet memnun kaldım ve her 2 renk seçeneği de elinde mevcut.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/turk-telekom-honor-7-huawei-turkiye-distributor-garantilidir-P105219691
  • Avrupa romundan Android 6 yükleyince garanti dışı kalıyor mu?
    Birde bataryası lolipop göre nasıl ben şuanda haliyle 5 saat ekran süresi alabildim en fazla. Ayrıca bu Google servisleri çok enerji çekiyor hepsini kapattım bakalım batarya performansı nasıl etkileyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazın ekranında kendinden koruma var mı yok mu :) Baktığım zaman üstteki sensörlerin orada film var gibi ama anlamadım. Bu arada arkadaki filmi dün çıkardım ilk kez,alttaki linkteki kılıfı sipariş ettim ama gelene kadar dursun diyordum,üstünde gelen film iyice toz oldu çıkardım bende ama arkası baya kaygan cihazın,düşürme korkusu yaşıyorum. :(

1 hafta olacak hemen hemen alalı,genel olarak gayet memnunum cihazdan. Şarj konusuna çok takılmıyorum. Hızlı şarj özelliği gayet iyi ama sevdim :) Kablosuz şarj yok sanırım cihazda,çok araştırmadım. Oyunlarda real racing 3 oynuyorum arada performans gayet iyi ama sim city de takılmalar mevcut. Annemde E7 var,onda takılmıyor mesela,grafik işlemcisiyle alakalı bu durum tabi. Birde 32gb lık hafıza kartı kullanıyorum,acaba hafıza kartımda mı bi sorun var. Cihazın kendi hafızası bana yeterli gelmiyor :) 64 veya 128 gb lık hafıza kartı almayı düşünüyorum ilerde. Bir diğer denk geldiğim konu cihazın zil sesi kısıkken yani titreşimde değilde alt seviyede iken telefon konuşması sonrası kendi kendine en yükseğe çıkıyor anlamadım. Yazılımla alakalı sanırım.

http://www.aliexpress.com/item/Ultr-Thin-Clear-Transparent-TPU-Gel-Soft-Cover-Case-For-Huawei-Honor-3C-3X-4A-4C/32552972134.html

http://www.aliexpress.com/item/3-pcs-lot-0-4MM-screen-protector-film-for-Huawei-ascend-P8-Lite-P7-P6-mate/32625057824.html

• telefon gayet güzel şarj konusunda da kullanıcısını üzmez.. yoğun kullanımda günü rahat çıkarıyor... android 6 resmi şekilde aldığında daha iyi olacaktır..
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    ben almayın derim.. g7 için almıştım hiç kullanmadım..
  • 6.0 a güncelledikten sonra telefon modeli PLK olarak gözüküyor.PLK-L01 olması gerekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-match -- 6 Nisan 2016; 17:30:38 >
  • Bende honor 7 kullanıyorum nfc bulamıyorum bir de reset attım bazı çağrı müzikleri silindi tekrar geri yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim cevap yazarsanız sevinirim

• İyi akşamlar arkadaşlar babama bu telefondan almayı düşünüyoruz da ekran süresi ne kadar alıyorsunuz acaba

• Arkadaslar iki gundur telefonu 6.0 ile kullanıyorum. Kisaca deneyimlerim sarji lollipop a gore daha fazla gidiyor. Gecisler daha pürüzsüz ve akici, uygulama acilma hizinda da iyilesme var. Noksanlarina gelicekbolursam stock web tarayici gitti sadece chrome var bence kendi tarayıcısı daha guzel. Ayrica huawei klavyede yok bu iki uygulamayi nersen nasil indiririm arkadaslar

• Evet Honor un klavyesi ve web browseri daha iyiydi belki 6.0.1 de gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

ben almayın derim.. g7 için almıştım hiç kullanmadım..

Ne tavsiye edersin hocam peki şeffaf silikon mu alayım?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.