Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVEA kullanıp 6.0 a geçen varsa ana ekran remini koyabilirler mi 4.5 G yazısı görünüyor mu?
    Birde 6.0 da sim kart ağ ayarlarından hangisini seçeceğiz.
  • t-match T kullanıcısına yanıt
    4g yazıyor ;)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakres736 -- 4 Nisan 2016; 15:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim deki ayarları kullanacağız, kısayollardan 4g aktif etsen otomatik alıyor zaten ;)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONU

• Merhaba arkadaşlar bir hafta once aldim honor 7 telefon gayet guzel daha oncesinde mate 7 kullaniyordum ekrani buyuk diye degistirmek istedim almak isteyenler bence cok iyi bir secim olur iki gun once android 6 yi yukledim sarji daha iyi gitmeye basladi 6 nin tek eksigi kullandigi ram biraz daha fazla gibi geldi bana onun disinda 4.5G yaziyordu simdi 4G yaziyor yani aradaki yazi farkimi yoksa indirme hizini etkiliyormu tam emin degilim

• supernaturaal S kullanıcısına yanıt
    Türkiye rom un da 4.5g yazar, Avrupa rom u diye 4g yazıyordur..

• earth. E kullanıcısına yanıt
    Üstadım en çok haklı olduğunuz konu en az ikiye katlanmış fiyat

verdiğim link geliştiriciler bazı denemeler yapıyor /muş ve şu an için sadece PLK-AL10 sürümünde mevcut oda 64 gb olanmış.
  • supernaturaal S kullanıcısına yanıt
    anlamak için wiki de bu yazımları okuyunuz : https://tr.wikipedia.org/wiki/4G#LTE-Advanced.284.5G.29

ve vatandaşın biri gayet mantıklı izah etmiş ;

'' Teknik olarak 4.5G diye bir bağlantı teknolojisi yok, sadece ülkemizdeki şartlara uydurulmuş bir isimlendirmeden ibarettir.
    Dünya üzerinde 4G teknolojisi ikiye ayrılır:
    4G
    LTE (Bazen 4G+ veya 4G+LTE olarak da kullanılır)
    Ülkemizde geçtiğimiz hafta ihalesi yapılan teknoloji LTE’dir. Peki bu ikisinin farkı nedir? ''

yazının tamamı içinhttp://www.jayjay21.me/2015/08/31/4-5g-nedir-4g-veya-lteden-farki-nedir/

• anladım hocam eyv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

buyur kardeşim istediğin gibi tercümesini yaptım

link:http://forum.donanimhaber.com/m_115830181//tm.htm#115830181

Teşekkürler.
  • bahsi geçen çeviri de bir kaç linux komut var ; '' sm list-disks '' ve '' adb shell'' Linux bir terminal işletim sisteminde uygulanabilir öngörüsü oluştu uygulayacak arkadaşlar bilinçsiz uygulamasın ayrıca windows için olabiliyor mu bilemedim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 4 Nisan 2016; 16:57:25 >
  • Ooo dunden bu yana konu hareketlenmis paylasima devam

• Tamam hocam bugun yukleyecegim insallah

• teşekkurler hocam dolayli yoldan reklam aldatmacasina dusuruyorlar hepimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

bahsi geçen çeviri de bir kaç linux komut var ; '' sm list-disks '' ve '' adb shell'' Linux bir terminal işletim sisteminde uygulanabilir öngörüsü oluştu uygulayacak arkadaşlar bilinçsiz uygulamasın ayrıca windows için olabiliyor mu bilemedim!!!

Linkteki konuyu incelemek lazım.
    Adb shell
  • kardeşim güldürdün tabikide windowsda da çalışır
  • Arkadaşlar merhaba, LG G2 telefonumun anakartı arızalandı babamın g3'ünü aldım. Babam'da bugün aradı bu telefondan bahsetti veya lg g4 olabilir dedi ama kesinlikle lg istemediğimi sööyledim.

Şimdi sadede gelirsek bu telefonun ekranı nasıldır? Root atıp geri döndürmek mümkün müdür çünkü root atmam gereken uygulama var yani mecburum hem de garanti söz konusu.

Onun dışında artık hız falan umurumda değil 1500-2000 lira verdiğimiz telefonlar bir anda durduk yerde bozuluveriyor. Artık 1000-1200 üzeri telefona para vermem. Bu cihaz gerçekten iyi geldi.

Kullananlar ekran kalitesi yani mümkünse şu telefonu kullandım ondan iyi veya onun gibi demesini istiyorum. Ben inceleyemedim babam note5 in yanındaydı sönük kaldı diyordu belki ekranı kısıktır.

Bir de son olarak günlük kullanımda ekran süresi ne alır. Teşekkürler şimdiden.

• Merhaba arkadaşlar, bu telefonun meraklısı ve forumunuzun takipçisi olarak sar değerinin endişe edici boyutta olup olmadığını söyleyebilecek biri var mıdır acaba ?

Honor 7 Sar: 1.13 W/kg (head) 0.52 W/kg (body)

Samsung A5 (2016) Sar: 0.29 W/kg (head) 0.47 W/kg (body)

Sony Z3 Sar: 0.62 W/kg (head) 0.65 W/kg (body)

LG G4 Sar:0.62 W/kg (head)

HTC M8 Sar:0.42 W/kg (head) 0.22 W/kg (body)
  • claswan kullanıcısına yanıt
    kardeşim honor 7 yi kesinlikle almalısın
  • Şuan önümde 3 ya da 4 seçenek var. Aklıma takılan bir soru daha çıktı. İşlemciyi görünce dedim g2 g3 hatta g4 ten iyi bu telefon. Ama GPU yani ekran kartı diyebileceğimiz birim Mali-T628 MP4 oluyor bu da g2 deki adreno 330 dan düşük kalıyor sanırım ama oyun oynamam ki zaten.

Bana sağlam telefon lazım aslında kronik sorunu olmasın bozulmasın canımı yesin.

Yapabileceklerim;
    1- LG G2'ye bir şekilde 200-25* liraya anakart bulmak. Ancak bu zor görünüyor, ekranı kırık telefon bulup ondan sökmek daha ucuza gelir çünkü anakartlar çok pahalı.
    2- Hali hazırda lg g3 2gb ram'li modeli kullanıyorum, babamda g2 var ama bozuk olduğu için ya yapılması lazım ya da yeni telefon. Ancak yapılırsa G3 mü g2 mi kullanırım bilemem.
    3-Hiç anakart işine girmeden Huawei Honor 7 almak
    4- Başka telefon almak mesela LG G4. Ancak LG den baya baya soğudum.

Kafam çok karışık :(

• claswan kullanıcısına yanıt
    diretme kardeşim boşver al honor 7 i görürsün sonra ne iyi etmişim de almışım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.