Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da öyle geliyor yaa. Bıktım artık LG den. Yüz verdik astarını istiyor tamam 2 sene bizi mükemmel idare etti ama bir çok sorunu göz ardı ettim. Ekrana bastırınca dalgalanma oluyor , kasa gıcırdıyor, sd kart takılmıyor, kamera gece berbat çekiyor vs.

Bu honor 7 ye baya ısındım bazıları fiyatını sevmesede bence ederi var. Aklımda tek soru var ekranı hangi cihazla karşılaştırılabilir ? Parlaklığı, renk tonlarını görmem lazım...
  • Cihaz canavar gibi 3000 liraya satılan samsung ve iphone lardan çok daha performanslı bir telefon Honor 7, bu fiyattanda bir daha zor bulunur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı yanlış anladın üstad Linux kullanıcıları kod, komut terminal olayına aşina ama windows kullanıcılarının büyük bir kesimi olaya yabancı imasıydı format bile atamayan kesim buna bulaşmasın uyarısı vermekti :)
  • arkadaşlar ben ana konuyu islerimin yoğunluğundan dolayı devretmek istiyorum almak isteyen bu işlerde az buçuk bilgili olan arkadaşlar yönetime bildirsin lütfen

• Üstad yazılımı değiştirerek diyelim çift hat yaptk ancak imei TEK ... ilerde kesinlikle her iki hattı ayı operatörden kullanırsan imei kilitlenir??
  • 6.0 Avrupa güncellenmesini yapınca cihaz garanti dışı kalıyor mu?

• Üstad yazılımı değiştirerek diyelim çift hat yaptk ancak imei TEK ... ilerde kesinlikle her iki hattı ayı operatörden kullanırsan imei kilitlenir
  • daha önce Honor 6 kullanmış biri olarak Çift HAT kullanacaklara tavsiyem HATLAR FARKLI OPERATÖRLERE AİT OLSUN..Mesela vadofone-turkcell gibi yoksa her iki hatda aynı operatçre ait olursa imei çakışması yüzünden imei kilitlenir...Klonlandiğinda adınıza kayıtlı bile olsa btk sizden sadece 1 numara ile kullanmanız şartı ile açıyor..yani telefon çöp oluyor...
  • avk29 A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hoca, iki hak aynı kullanmam gereği yok zaten ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakres736 -- 4 Nisan 2016; 23:13:55 >
  • yok be kardeşim o kadarınıda yaparlar heralde
  • aldım bugün türk telekomdan. ellerinde 1 tane kalmış onda da renk sormayı unuttum. istediğim renk gümüş olmasına rağmen koyu gri alıp gelmişim :)
    yapcak bişi yok böyle kullanacaz artık
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. bende koyu gri aldım daha şık görünüyor..

• dimsum kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, size de hayırlı olsun. beyaz daha şık görünüyordu bana kalırsa ama artık buna alışacağım :)
  • konu çok sessiz. bu telefonun bu özelliklerle bu fiyatta çok ses getirmesi lazımdı aslında. nerede bu millet
  • Merhaba arkadaşlar bende almaya karar verdim. İlk almaya gittiğim Türk Telekom da kalmamış ikinci gittiğim yerde siyah olan vardı ama kutusunun açık olduğunu gördüm o yüzden almak istemedim son girdiğim Telekom bayiinde ise fiyatının 1799 olduğunu söyledi satıcı. Şok oldum olurmu öyle şey dedim diğer bayilerde 1299 lira dedim bana 1 nisan itibariyle bu fiyata çıktı dedi sen bilirsin gibi laflar etti. Hayal kırıklığına uğradım bu akşam eğer yarına 1299 liraya başka bir bayiden alırsam ilgili Türk Telekom bayisini şikayet edeceğim.

• cumartesi aldım telefonu az önce banyodaki kovanın içine düşürdüm. tel çalışıyor ama 4g gitti 3g oldu oda bi gidip geliyor bilgisayar bağlamaya çalıştım şarj oluyor simgesi çıktı ama bilgisayara bağlanmadı servis yolumu gözüktü yoksa kuruyunca geçer mi :(
  • rearth kullanıcısına yanıt
    HEMEN BİR KAVANOZ PİRİNÇ İÇİNE KOY NEMİ EN İYİ PİRİNÇ ÇEKER ;

http://www.ntv.com.tr/turkiye/suya-dusen-akilli-telefona-ilk-yapilacak-sey,qKl8q0mEOUKQD2TH_LV_yw

''Pirinç çok yararlı olabiliyor. İçinizden “ne alaka?” diyebilirsiniz. Ancak telefon suya girdiğinde ne yapacağınızı şaşırdığınız için pirince 4 elle sarılabiliyorsunuz. Pirinç dolu bir kabın içine telefonunuzu gömün. Telefonu 1 gün (hatta çok acil ihtiyacınız yoksa ve garanti olması açısından daha fazla olabilir) bu pirinç kabının içinde bekletin. Daha sonra cihazı açmaya çalışın. Eğer suyla temasını kısa sürede kesmişseniz, muhtemelen bu yöntem sizi kurtaracaktır (Tecrübeyle sabit). Ancak telefonunuz açılmıyorsa çok yüksek ihtimalle sonu gelmeyecek olan bir servis serüvenine hazır hale gelmiştir. Yine de servise götürmeden önce varsa etrafınızda başka bir batarya ile deneyin. Çare etmediyse, servise “merhaba” demenin zamanı gelmiştir.''

''Telefonunuzun bir kez suya düştükten sonra tamir edilemez şekilde bozulmuş olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Yine de anlatacağımız önerileri denemekten zarar gelmez. Şimdi telefonumuzun içini nasıl kurutacağımıza bakalım.

Pirinç kullanımı bu tarz durumlar için ilk başvurulacak yöntemdir. Su emme konusunda her şeyi geride bırakan pirinci, telefonunuzu büyük bir kaseye koyduktan sonra etrafını kaplayacak şekilde kaseye dökün. En az 24 saat hiç dokunmadan bekletin. Süre sonunda telefonunuzu açmayı deneyin, açılmazsa bir 24 saat daha beklemeyi deneyin. Yine olmazsa da artık yeni bir telefon arayışına başlayabilirsiniz.

Evinizde küçük ve ılık bir dolap varsa, telefonunuzu o dolapta 2-3 gün kadar bırakmak, istenmeyen nemi almaya yardımcı olabilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken, dolabın ılık olması. Sıcak olan her şeyden kaçının.

Ek olarak, kıyafet aldığımız zaman küçük bir pakette “açmayınız” yazısıyla birlikte gelen silika jeli de pirinç yerine deneyebilirsiniz.

Şimdi de telefonunuz suya düştüğünde yapılması tavsiye edilecek ama kesinlikle yapılmaması gereken şeylere gelelim.

– Öncelikle sinirlenip telefonunuza zarar vermeye çalışmayın, umudumuzu kaybetmedik.

– Asla telefonu kalorifer üzerinde bırakmayın.

– Asla telefonu saç kurutma makinesiyle ısıtmayın.

''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 5 Nisan 2016; 23:18:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baileys2002

Merhaba arkadaşlar, bu telefonun meraklısı ve forumunuzun takipçisi olarak sar değerinin endişe edici boyutta olup olmadığını söyleyebilecek biri var mıdır acaba ?

Honor 7 Sar: 1.13 W/kg (head) 0.52 W/kg (body)

Samsung A5 (2016) Sar: 0.29 W/kg (head) 0.47 W/kg (body)

Sony Z3 Sar: 0.62 W/kg (head) 0.65 W/kg (body)

LG G4 Sar:0.62 W/kg (head)

HTC M8 Sar:0.42 W/kg (head) 0.22 W/kg (body)

Huaweilerde cift gsm anteni var. Sar degeri o sebeple yuksek olabilir.
    Bana gore bu cihaz vibe p1den falan iyi fiyat olarak.
    Keske grafik birimi t628mp4 yerine mp6 olsaydi note3teki gibi. Grafik puani antutuda 9k civari. 13K civari olurdu ve agir grafikli uygulama/oyunlarda akici olurdu.
    Islemci olarak muadili snapdragon 800 ve mt6595
    Grafik olarak muadili ise powervr6200. Adreno330dan bir tik asagi malesef.

• telefon çalışıyor az önce pc de bağlandı şimdi tek sorun 4g yok kapattım telefonu biraz bekleyecem bakalım tekrar açınca düzelecek mi, düzelmezse servise verecez yapacak bişe yok. du sene telden yana şansım hiç yaver gitmiyor ya :(
  • rearth kullanıcısına yanıt
    Üstadım çok geçmiş olsun siz garanti olsun diye PİRİNÇ içine gömün kaln nemi çeksin

konuyu netten araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.