Şimdi Ara

Huawei Türkiye garantili mate 20 lite. 2075₺ amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şu an piyasadaki Huawei Türkiye garantili arasında en uygunu. Kart kampanyası ile 2000 e mal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyice sacmaladiniz anlamiyorsunuz bari yorum yapmayın laf olsun diye sozde yeni cihazlarida android olamayacakti ama mate 30 serisi bile android ile geliyor sadece google uygulamalari yuklu gelmeyecek onu da elden kurulum yapabileceksiniz sonradan, eski cihazlari bile guncelleme alicak huawei nin cogu cihazı android 10 guncelleme programinda zamani gelince alacak google bile acikladi sen neye gore bunlari soyluyorsun
  • Gold'u 2050₺

• Belki taksit olmaz ama vakifbank ticaret 750/50 ile 2000 e gelir

• Güzel telefon 6 aydır kullanıyorum. Mutlaka mat bir kılıf alın arka cam çok kayıyor ve iz tutuyor. Spigenin kılıfı kenarları kapatıyor çok verimli değil. Ucuz birşey yeter.

• Geçen hafta hepsiburada 1999'a verdi.
  • böyle bir sorunu varmış ;

Huawei Mate 20 Lite ekran ışığı azalıp artması problemi
  • www.hepsiburada.com
    Huawei Mate 20 Lite 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-20-lite-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000E4LFC

hb de siyah 1999 + 50tl çek + 75axess chip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozzy69

https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-20-lite-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000E4LFC

hb de siyah 1999 + 50tl çek + 75axess chip
    Verdiğiniz linkte 2150 TL fiyatı var

• Huawei Türkiye garantili mate 20 lite. 2075₺ amazon
    Huawei Türkiye garantili mate 20 lite. 2075₺ amazon .

• Bunlar da hep lite lara indirim yapıyor. Mate 20 çok güzel cihaz, keşge sağlam bi indirim olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 ve mate 20 lite yan yana koydum ve s7 ekranı bana daha kaliteli canlı geldi mate 20 lite ekranın renkleri bana cansız geldi beğenmedim bir de ınstagram hikayelerinde donma yapıyordu ikiside aynı fiyattı s7yi aldım
  • Ölü yatırım olur almayın
    Koşa süreli android güvenlik güncellemesini alacak sonrası yok
    Yeni sürüm android alamayacak elinizde patlar almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

s7 ve mate 20 lite yan yana koydum ve s7 ekranı bana daha kaliteli canlı geldi mate 20 lite ekranın renkleri bana cansız geldi beğenmedim bir de ınstagram hikayelerinde donma yapıyordu ikiside aynı fiyattı s7yi aldım
    Bir arkadaşta vardı bu ekran ne böyle kötü dedim pil tasarruf modu dedi normal moda geçirdi renkler keskinlik 2-3 katına çıktı. Belki incelediğin cihazda tasarruf modu açıktı. Bir daha denk gelirsen tekrar karşılaştır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Ölü yatırım olur almayın
    Koşa süreli android güvenlik güncellemesini alacak sonrası yok
    Yeni sürüm android alamayacak elinizde patlar almayın
    Bu yüzden 2,700 TL civarına satılan telefon 2,000 TL bandına düştü, ona rağmen alınmıyor. Bu saatten sonra bu markanın ürünleri benim gözümde yok hükmünde.
  • 5 ay önce iphone 7 den geçtim mate 20 lite'a kesinlikle parasına göre çok iyi bir cihaz.

Alacak arkadaşlar fiyatına göre değerlendirme yapsınlar kasma donma kesinlikle yok kamerası da gayet yeterli.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Bir yıl içinde bir çok uygulama çalışmaz duruma gelecek hem android güncellemesi nedeniyle hemde Amerika uygulamaları olması nedeniyle çalışmayacak bildiğin Nokia 5800 gibi olacak huawei cihazları ölü yatırım sıcak fırsat değil derdin mi yok al huawei derdin olsun

• Daha ucuza redmi note 7 128 gb varken bunu almak ahmaklık.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    iyice sacmaladiniz anlamiyorsunuz bari yorum yapmayın laf olsun diye sozde yeni cihazlarida android olamayacakti ama mate 30 serisi bile android ile geliyor sadece google uygulamalari yuklu gelmeyecek onu da elden kurulum yapabileceksiniz sonradan, eski cihazlari bile guncelleme alicak huawei nin cogu cihazı android 10 guncelleme programinda zamani gelince alacak google bile acikladi sen neye gore bunlari soyluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

s7 ve mate 20 lite yan yana koydum ve s7 ekranı bana daha kaliteli canlı geldi mate 20 lite ekranın renkleri bana cansız geldi beğenmedim bir de ınstagram hikayelerinde donma yapıyordu ikiside aynı fiyattı s7yi aldım
    S7 edge aşırı kaliteli cihaz. Sıfırı 2000 civarına bulunursa piyasadaki en iyi f/p telefonu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.