Şimdi Ara

Huawei U8650 (Turkcell T20) mi? Huawei U8800 (Ideos X5) mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
26.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Şu anda bu mesajı x5 den yazıyorum sakın t20 alma gerçekten akıllı bir telefon ideos 2sinide huawei üretiyor ama ona birde turkcell kazığı geliyor you tube de video izlerken geri sarınca donuyor çıkıyor (kendi tarayıcısında) ama androidde herşeyin çözümü var bir arkadaşım iphone 3gs almıştı bunu eline aldığında ben neden bunu almadım dedi başka bir arkadaşımda bundan alıyor bu cihazı nokia satsa fiyat 1200 tl olurdu emin ol birde alırken tim den alma hepsi buradadan ve ya kvk satış sitesinden al timden alırsan turkcell rom yüklü gelir fiyatlar aynı zaten, turkcell rom gereksiz uygulamalarla doldurulmuşdur. birde 2 gb dahili hafızası var güzel bir artı ben birde 8 gb hafıza kartı alacağım ek olarak

tim dekı x5 ler turkcell romlu degıl
    yanlıs bılgı verıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Şu anda bu mesajı x5 den yazıyorum sakın t20 alma gerçekten akıllı bir telefon ideos 2sinide huawei üretiyor ama ona birde turkcell kazığı geliyor you tube de video izlerken geri sarınca donuyor çıkıyor (kendi tarayıcısında) ama androidde herşeyin çözümü var bir arkadaşım iphone 3gs almıştı bunu eline aldığında ben neden bunu almadım dedi başka bir arkadaşımda bundan alıyor bu cihazı nokia satsa fiyat 1200 tl olurdu emin ol birde alırken tim den alma hepsi buradadan ve ya kvk satış sitesinden al timden alırsan turkcell rom yüklü gelir fiyatlar aynı zaten, turkcell rom gereksiz uygulamalarla doldurulmuşdur. birde 2 gb dahili hafızası var güzel bir artı ben birde 8 gb hafıza kartı alacağım ek olarak

tim dekı x5 ler turkcell romlu degıl
    yanlıs bılgı verıyorsunuz

bence arkadaşı yanlış anladın sen şu paragrafı unutmuş t20 alırsan rom lu gelir alırsan kvk vs yerlerden al demek istemiş bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enes992

arkadaşlar bnde samsungun s5233 modelı var 1 senedır kullanmaktayım şimdilerde ise gözüme t20 takıldı fiyatı bana uygun x5 e param yetmez.sizce t20 nasıl ve s5233 ü satmaya değermi yani memnum kalırmıyım diye tereddütlerim var.Sizin gözlemleriniz neler bide telefon bugün turkcelin sitesinde 436 tl olarak görülüyor.Ayrıca t20 yi alırsam ilk defa android almış olucam bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

S5233'ten sonra herhangi bir android cihaz mükemmel gelecek sana.T20'ye paran yetiyorsa onu al, fazla bir eksikliğini hissetmezsin.İleride daha üst seviye cihazlara geçersin.
  • herkeze selamlar T20 radyo konusunu merak edenlere (U8650-1 V100R001C86B823SP05(Spain Yoigo)) romunu kurduğunuz taktirde entegre radyo chip olduğu için rodyonuz karşınıza çıkıyormuş bir sitede okumuştum. yani t20 radyo var turkcell tarafından kapatılmış sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes992

arkadaşlar bnde samsungun s5233 modelı var 1 senedır kullanmaktayım şimdilerde ise gözüme t20 takıldı fiyatı bana uygun x5 e param yetmez.sizce t20 nasıl ve s5233 ü satmaya değermi yani memnum kalırmıyım diye tereddütlerim var.Sizin gözlemleriniz neler bide telefon bugün turkcelin sitesinde 436 tl olarak görülüyor.Ayrıca t20 yi alırsam ilk defa android almış olucam bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

s5233 ile android işletim sistemli bir smartphone arasında dağlar kadar fark var. en basitinden hızı hemen fark edersin. android uçak gibi gelir sana. oyun ve uygulamalar da google markette bol miktarda mevcut. x5'e param yetmez demisin o zaman t20 tavsiye ederim. daha ucuzu olsun dersen lg optimus me tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

İdeos X5 ile kıyaslarsak, T20'nin işletim sisteminin 2.3 olması bir artı değil çünkü bu işletim sistemleri bi güncellemeye bakar..

T20; android 2.3 - 600mhz işlemci hızı - 256mb ram - 320x480 ekran boyutu
    X5; android 2.2 - 800mhz işlemci hızı - 512mb ram - 480x800 ekran boyutu

sadece ekranın büyüklüğü için bile 150lira fiyat farkına değer ancak T20 de o kadar kötü bir telefon değil gibi duruyor, bütçesi kısıtlı olanlar düşünebilir..

Şu tabloya bakarsak tabiiki ideos x5 iyidir.
  • http://forum.donanimhaber.com.tr/m_49916326/mpage_218/f_/key_//tm.htm#53149778

X5, biraz daha üstüne verip farkı yaşamalısın. ;)

buarada tüm kullanıcılara önerilerim;

- iphone'dan (3 g) uzak durun, o paraya o işletim sistemi ve telefona yazık, bluetooth yok, harici bellek yok, video çekim yok, video oynatma da özünde yok, entegre pil, bir de üstüne itunes gibi bi ucube yan program, işletim sisteminden bahsetmeye gerek bile yok.

- diğer markalı teller için de aynı şeyi söylüyorum, verdiğiniz fiyat farkına yazık. (Samsung, Sony vs vs)

- herkesi uyarıyorum çünkü gerçekten bu telefon müsveddeleri için verilen paraları gördükçe içim yanıyor.

- filmlerde, dizilerde oyuncuların elinde, film sahnelerinde gördü diye iphone alan insanlara acıyorum. o kadar zengin bir ulus değiliz biz. ha diyeceksin huawei alıyorsun o da Çin malı değil mi? doğrudur Çin malıdır ama hiç olmazsa 1000 TL değil. zararın neresinden biçsek kar, değil mi ama? )

niye 800 mhz Android performansını 567 TL'ye yaşamak varken, 2.5 milyara iphone 4 alıp itunes jailbreak vs ler ile kendimi kasayım ki?

• tabiki İdeos X5, hatta 2.3.5 ROM bulup telefona yüklersen daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: olympiatr

http://forum.donanimhaber.com.tr/m_49916326/mpage_218/f_/key_//tm.htm#53149778

X5, biraz daha üstüne verip farkı yaşamalısın. ;)

buarada tüm kullanıcılara önerilerim;

- iphone'dan (3 g) uzak durun, o paraya o işletim sistemi ve telefona yazık, bluetooth yok, harici bellek yok, video çekim yok, video oynatma da özünde yok, entegre pil, bir de üstüne itunes gibi bi ucube yan program, işletim sisteminden bahsetmeye gerek bile yok.

- diğer markalı teller için de aynı şeyi söylüyorum, verdiğiniz fiyat farkına yazık. (Samsung, Sony vs vs)

- herkesi uyarıyorum çünkü gerçekten bu telefon müsveddeleri için verilen paraları gördükçe içim yanıyor.

- filmlerde, dizilerde oyuncuların elinde, film sahnelerinde gördü diye iphone alan insanlara acıyorum. o kadar zengin bir ulus değiliz biz. ha diyeceksin huawei alıyorsun o da Çin malı değil mi? doğrudur Çin malıdır ama hiç olmazsa 1000 TL değil. zararın neresinden biçsek kar, değil mi ama? )

niye 800 mhz Android performansını 567 TL'ye yaşamak varken, 2.5 milyara iphone 4 alıp itunes jailbreak vs ler ile kendimi kasayım ki?

dediklerinin hepsine katilamiyorum ama sunda haklisin iphone soyguncu iphone alanlarin coguda hava icin aliyor telefonun t sinden anlamiyorlar moda gibi tutturmuslar iphone diye tabi hepsi boyle demiyorum cogu boyle ulkemizde hele bayanlar sirf birbirlerinle yaristirmak icin aliyorlar soyleyince kedi uzanamadigi cigere mundar der diyorlar bunu diyen salak da benimmaasimin yarisi kadar para aliyor cok para vermek iyisini almak degil s2 al madem para dokesin var insanlari anlamiyorum tabi iphone boktan bir tel demiyorum hakkiylakullananlar var ama hava icinalanlara kiziyorum

• Huawei IDEOS X5
  • gio ile karşılaştırılırsa
  • herkesin bayramini kutlarim oncelikle. telefonbekledigimdemcok iyi.gps icinicinde gelen programdan mi yoksa gps te sorun mu var kullanamadim batarya idareeder derecede. diger ozellikleri gayet iyi cozunurlugu yuksek.benim bir sorum var 512 ram yaziyor. gorev yonetisine girdigimde 250 civari cikiyor ram. benim tel mi sorun var yoksa ram in hepsini gostermiyor mu. tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Turkcell'in kontratsız teklifine göre U8650 (Turkcell T20) 419 TL'ye satılıyor. U8800 (Ideos X5)'in fiyatı ise 569 TL.

İşlemcilerine baktığımızda Ideos X5 daha iyi görünüyor; ama farklı sitelerde yapılan performans testlerinde Turkcell T20'nin de pek aşağı kalır bir yanı yok gibi. Yani işlemcileri, flash desteği, ekran çözünürlükleri ve bataryaları arasındaki küçük farklar için 150 TL fazladan verip Ideos X5 almaya değer mi?

Karşılaştırmaya Turkcell T20 tarafından baktığımızda ise dahili radyo, üzerinde gelen Android 2.3.3 işletim sistemi, DLNA ve NFC (Yakın Alan İletişim) ve çeşitli Turkcell uygulamaları ile Turkcell T20 ön plana çıkıyor.

Yoksa bunlara alternatif olarak Samsung Galaxy Gio'yu mu düşünmeliyim?

Bu telefonlar arasında günlerdir gidip geliyorum ve işin içinden çıkamıyorum. Sizce hangisi tercih edilmelidir? Değerli yorumlarınız için şimdiden herkese teşekkürler.

galaxy gio daha iyi bir alternatif olur

• alıpta memnun olmayan var mı? bu telefon alınır mı?
  • T20'yi çok yakından inceleme fırsatım bir kaç gün önce oldu... Sadece şunu diyebilirim: Sırf çözünürlüğü için X5
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

T20'yi çok yakından inceleme fırsatım bir kaç gün önce oldu... Sadece şunu diyebilirim: Sırf çözünürlüğü için X5

Bulsak alıcazda bulamıyrum. Sormadığım TİM kalmadı :(
  • t20 min şarz süresi nedir ne kadar gidiyor?
  • Yaw sayın arkadaşlar, adamı hasta etmeyin.

Ideos X5 gibi bir telefon nimetini bulmuşsunuz, direktman dalın. Niye mi ?

1. Rakiplerine göre fiyatı en az %50 ucuz.
    2. Benzer fiyatlı telefonlar kabul edilemez özellik kısıtlamasına sahipler.
    3. Cpu hızı 1.8 ghz kadar overclock oluyor.
    4. en az 4 çeşit custom rom markası var. Şu anda android 2.3.7 kullanıyorum.
    5. andreno 205 chip kullanıyor.
    Bu chip'i araştırın hangi telefonlar kullanıyor öğrenin. Sonra koşarak almaya gidin. Ayakkabınızı giymeyi unutmayın

Eksikleri

1. Ön kamerası yok
    2. Radyosu yok

Diğer Htc ve samsung telefonlarla yan yana koyduğumda (Fotoğrafçı gibi renk işinden anlıyorsanız eğer)
    Diğer telefonların renk düzenlerinin bozuk olduğunu açıkça gördüm. (sarı ağırlıklı, mavi ağırlıklı gibi)

iPhone dan uzak durun. Niye mi ? Alın öğrenin
    Bir ip ucu veriyim mesela pilini değiştirmeyi deneyin.
    iPhone'nun hakkını yememek lazım gps chip'i olarak bildiğim kadarı ile SirfStar kullanıyor. Gps özelliğini beğendim.

• x5 tabikii
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.