Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonda aksesuar olarak ne kullanmaliyiz koruyucu kilif gibi hangisi daha pratik etkili acaba ?????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: alamre

quote:

Orijinalden alıntı: catik

SANIRIM STOKLARI BITIRDIK dark grey de silver da 4 5 gun sonraya gönderilir diyor süper hızlı kalkmıs

DH ekibi ava çıktı

Bu görünen yüzü, birde yarın cihaz gelince yorumlara göre dalacak buzdağının öbür tarafı var

300 Tl ye wifi+andoroid yeter bence :) Baktın olmuyor gönder gitsin

Edit : andoroid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamre -- 31 Temmuz 2013; 0:33:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

SANIRIM STOKLARI BITIRDIK dark grey de silver da 4 5 gun sonraya gönderilir diyor süper hızlı kalkmıs

DH ekibi ava çıktı

Bu görünen yüzü, birde yarın cihaz gelince yorumlara göre dalacak buzdağının öbür tarafı var

Simdi arkadaslar bu telefondan s3s4 performansi bekleyen arkadaslar var gibime geliyor surekli bir elestiri bir eksiklik ortaya cikarma samsungun cogu orta sinif telefonunu biliyorum rezalet durumdalar donma,rehberin gec acilmasi hep sikinti zaten ulkemizde bir urunu fazla kisi kullanmadimi hep adi gozuyle bakilir ama az kaldi 1-2 gun icinde hersey ortaya cikacak ozetlersem burasi yikilacak iyi kotu yorumlarla :)

• Huawei u8850 SAR degeri 1,610 W/kg nasil sizce ???

• Arkadaslar 600 gm discovery f p muthos bir telefon

Ama bu telefon 300 ki cogumuz word puanla 250 ye aldik bence tek bir eksi yorum haketmiyor su an piyasada 200 tl civari bos nokia lar mevcut

Sen 3.7 ekran 5mp akilli tel alcan bi de camur atcan allah carpar valla

• quote:

Arkadaslar 600 gm discovery f p muthos bir telefon

Ama bu telefon 300 ki cogumuz word puanla 250 ye aldik bence tek bir eksi yorum haketmiyor su an piyasada 200 tl civari bos nokia lar mevcut

Sen 3.7 ekran 5mp akilli tel alcan bi de camur atcan allah carpar valla

aynen katiliyorum muhalefet her yerde oldugu gibi burdada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

quote:

quote:

quote:

DH ekibi ava çıktı

Simdi arkadaslar bu telefondan s3s4 performansi bekleyen arkadaslar var gibime geliyor surekli bir elestiri bir eksiklik ortaya cikarma samsungun cogu orta sinif telefonunu biliyorum rezalet durumdalar donma,rehberin gec acilmasi hep sikinti zaten ulkemizde bir urunu fazla kisi kullanmadimi hep adi gozuyle bakilir ama az kaldi 1-2 gun icinde hersey ortaya cikacak ozetlersem burasi yikilacak iyi kotu yorumlarla :)

İçimden gelenler , elinize sağlık

• Ortak alıcak arkadaş arıyorum bide kampanya ne zaman biter ki
  • alamak istiyen varsa kargoyu karşılamak kaydıyla 250 tl den verebirim.
    bugün sipariş verdim. ne zaman gelecek bakalım.
  • quote:

hepsiburada hediye ceki nasil aliniyor

bu kampayaya hediye çeki geçerli değil.
    ilana tekrar gözden geçirin bence
  • arkadaşlar bende 1 tane dark grey sipariş ettim. elime geçer geçmez yorum yapıcam inşallah bekledigimden iyi çıkar:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

Ortak alıcak arkadaş arıyorum bide kampanya ne zaman biter ki

word kampanyası 31 temmuz 20013 son.
    hepsi buradada 4 gün sanra son
  • Bu telefonu bugün hepsiburada.com'da dolaşırken gördüm ve almaya karar verdim hatta sipariş verdim yakında geleceğini umuyorum.
    Sırf bu telefon için DH'ye üye oldum.
    İlk başta belirtmek isterim ki telefonun KDV DAHİL PİYASA FİYATI 800 LİRA CİVARINDADIR.
    Telefonun tüm resimlerine, videolarına baktım ve hoşuma gitti. Artı yönü çok ama eksi yönleri de var mesela ;
    -Android 2.3.5 olması
    -5.0 Mega denmesine rağmen kamerasının 3.2 civarında olması
    -Radyo sorunu
    -Müzik çalarda az ses çıkması
    Eksi yönleri.

Artı yönlere gelecek olursak ;
    Entegre bataryasının olması ( Entegre bataryalar daha bir sağlam oluyor bence)
    Dokunmatik hassaslığı
    Güneşte görüş kolaylaştırıcı ekran ( Ekran parlamıyor fazla bunu nette okumuştum)
    1 GHz işlemci ( Süper)
    512 ram ( Samsungun 900 liralık telefonları bile 290 ram kullanıyor )

299 liraya böyle bir telefon bulmak imkansız gibi gözüküyor.Bulunmaz Hint kumaşı desem yeridir. İnce eliyip sık dokumaya gerek yok bu paraya alınacak en iyi cihaz bu.
    Bir şey daha hepsiburada stoklarda sınırlı diye bir şey belirtmemiş.Bazıları şu kadar kaldı felan demiş o yüzden söyledim

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş ben Silver Grey sipariş ettim 5 gün sonra verilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinandh

Bu telefonu bugün hepsiburada.com'da dolaşırken gördüm ve almaya karar verdim hatta sipariş verdim yakında geleceğini umuyorum.
    Sırf bu telefon için DH'ye üye oldum.
    İlk başta belirtmek isterim ki telefonun KDV DAHİL PİYASA FİYATI 800 LİRA CİVARINDADIR.
    Telefonun tüm resimlerine, videolarına baktım ve hoşuma gitti. Artı yönü çok ama eksi yönleri de var mesela ;
    -Android 2.3.5 olması
    -5.0 Mega denmesine rağmen kamerasının 3.2 civarında olması
    -Radyo sorunu
    -Müzik çalarda az ses çıkması
    Eksi yönleri.

Artı yönlere gelecek olursak ;
    Entegre bataryasının olması ( Entegre bataryalar daha bir sağlam oluyor bence)
    Dokunmatik hassaslığı
    Güneşte görüş kolaylaştırıcı ekran ( Ekran parlamıyor fazla bunu nette okumuştum)
    1 GHz işlemci ( Süper)
    512 ram ( Samsungun 900 liralık telefonları bile 290 ram kullanıyor )

299 liraya böyle bir telefon bulmak imkansız gibi gözüküyor.Bulunmaz Hint kumaşı desem yeridir. İnce eliyip sık dokumaya gerek yok bu paraya alınacak en iyi cihaz bu.
    Bir şey daha hepsiburada stoklarda sınırlı diye bir şey belirtmemiş.Bazıları şu kadar kaldı felan demiş o yüzden söyledim

Oncelikle telefonun piyasasi 800 lira degil o ilk ciktigindaydi. Su anda heryerde 450 lira civarina satiliyor. Ederide o kadar.

Huawei de bazi kronik sorunlar var umarim bu telefonda yoktur.

Samsung un hangi 900 liralik telefonunde 290mb ram var ki? Ben bugun bunla galaxy young s6310 arasinda kaldim young tercih ettim. 460 lira 4.1.2 jelly bean, 1.2gb uygulama yukleme alani, 1ghz cortex a5 islemci ve 768 mb ram var. Birtek ekran cozunurlugu ve boyutu dusuk.

Demem o ki olmasi gereken fiyatin 100 lira altina satiliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

hepsiburada hediye ceki nasil aliniyor

bu kampayaya hediye çeki geçerli değil.
    ilana tekrar gözden geçirin bence

normalde nasil aliniyor

• "koşulsuz iade hakkı" vardı. kaldırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

"koşulsuz iade hakkı" vardı. kaldırmışlar

yakarlar buralari sonrada hepsiburadayi

• satıcı yarın çıkıpta "pardon fiyatı yanlış yazmışım" diyip tüm siparişleri iptal ederse şaşırmam. sonuçta ortalama 500-600 tl civarında satılan bir ürün bu fiyata olunca insan ister istemez kıllanıyor.
    http://www.gold.com.tr/huawei-vision-charcoal-u8850-siyah-cep-telefonu_u
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/search-Filter.html?d=&keyword=Huawei%20U8850%20Vision&p=1&tmt=2&gclid=CJais5qn2LgCFcdZ3godrTcAGA

daha 2 hafta öncemi neydi, bir hdd satışıda yanlış fiyat bahanesiyle satıştan kaldırılmıştı. inşallah alırsınız buraya da yorum atarsınız, belki bizde alırız.

• alıpta satmak isteyen olursa izmirden elden nakit olarak 250tl verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.