Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nacar08

bugün telefona baktığımda şebekenin olmadığını gördüm, şebeke tarattım listede Avea vardı ve seçince simkartınız izin vermiyor dedi... Telefonu aç kapa yaptım, simkartı söktüm taktım vb ama sorun devam etti. Yaklaşık 2-3 saat sürdü bu durum. Hatta imei kaydına bile baktım acaba ondan mı kapandı diye... En son Dr.web ile bir yatarama yaptırayım dedim, tarama tuşuna basar basmaz geldi şebeke... Tesadüf müdür bilmem ama başınıza gelirse deneyin...

bugün şöyle bir genel sorun vardı aveada belki ondandır;
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84132628

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat iyi fakat ram 512 iş yapmaz telefon ram 1 den aşağıda android sürümü 4.1.1 den aşağı telefon iş görmez
  • Olabilir... Ama Avea da sorun olsa şebeke aramada da adının çıkmaması lazım değil mi? Manuel aramada adı çıktı ama okeyleyince sim kart bağlanmaya izin vermiyor diyordu...
  • 300 liraya var mı dediğin gibi telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 20 Kasım 2013; 19:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

300 liraya var mı dediğin gibi telefon...

ben var demedım almaya değmez dedım ben olsam telefonumu kullanmaya devam eder biraz daha beklerım para bırıktırırım 500 liraya general alırım
  • Arkadaşlar dün ürün elimden düştü ekran camı komple tuz buz oldu.Bunu istanbul da yapan bildiğiniz yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kural1984

Arkadaşlar dün ürün elimden düştü ekran camı komple tuz buz oldu.Bunu istanbul da yapan bildiğiniz yer var mı?

bir arkadaş kvk dan ücretsiz değiştirdiğini yazmıştı. forumda araştırmanı tavsiye ederim.

muhtemelen g301 konusundaydı.
  • arkadaşlar bende u8850 aldım kilit açma tuiu sadece güç tuşundanmı oluyor yoksa başka tuşta ataya biliyormuyuz . eğer tek tuşsa iş vahim .birde gps sokakta bile hiç çekmedi bi ayarı varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolbaris11

arkadaşlar bende u8850 aldım kilit açma tuiu sadece güç tuşundanmı oluyor yoksa başka tuşta ataya biliyormuyuz . eğer tek tuşsa iş vahim .birde gps sokakta bile hiç çekmedi bi ayarı varmıdır.

Başarsoft igo yükle, Çok güzel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 18 Aralık 2013; 18:30:34 >
  • arkadaşlar merhaba. kardeşime bundan aldık bir tane. 3 d ekranını başlangıçta geçtik. kullanma kılavuzunda ayarlar/ uygulama yöneticinden seçin ve bulun diye yazıyor. şuan kurcalıyoruz ama maalesef bulamadık.

bu ay iki tane huawei aldık. p6 dan sonra biraz yavaş gelse de fena cihaz değil. bi de şu 3d ye geçebilsek daha iyi olacak.
  • Yeni aldıysanız hemen iade edip bunu almanızı öneririm şahsen ben böyle yaptım iyiki yapmışım diyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Yeni aldıysanız hemen iade edip bunu almanızı öneririm şahsen ben böyle yaptım iyiki yapmışım diyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/

gitti gidiyor.com dan aldık. parasını onayladık. sanıyorum daha yapacak bir şey yok. keşke baştan görüşseymişiz. vision da fena telefon değil ama insan 20-30 tl daha verip daha iyisini alsaydım diyor.

• ev tuşuna uzun basın launcher seç der... 3d olanı seçin..
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.