Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım yardımlarınız için teşekkür ederim. @emre_5553
  • lütfen yardımcı olur musunuz 300 liralık fiyatları ile vision ve g301 in yanısıra 350 liralık fiyatı ile nokia asha 501 arasında kararsız kaldım. Hangisi alınabilir. Görüntülü görüşme, şarj süresi ile asha 501 de cazip geliyor ama kararsız kaldık.
  • Arkadaşlar bence şu Hepsiburada dan almayın hiçbirşey ben sipariş ettim daha kargo elime gelmeden ne kadar berbat bir site olduğunu anladım. Ürün kampanyalı evet ama şimdiki kafam olsa gider 15-20 tl fazla verir düzgün biyerden alırdım. Tek kelimeyle berbatlar.

ürün 24 saatte gelecekmiş. 30 saat oldu yurtiçi kargoyu aradım bana dendi ki kargonuz yeni verilmiş daha gelmez.zaten isim soyadıma hiçbirşey göremediler. zorla anladım ki kargo daha verilmemiş ben fellik fellik nerede acaba diye ararken.

hepsiburadayı ararsın bişey sormak için o berbat hepsiburada nokta kom lafını tekrarlayıp duran iğrenç müzik yemin ediyorum kesintisiz belki 15 dk çaldı herseferinde. müşteri temsilcisi falan çıkmadı telefona bütün gün aradık.
    bakalım ürün gelicek neyle karşılaşıcaz Allah bilir. İnşallah bari ürün bozuk falan çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalinho

lütfen yardımcı olur musunuz 300 liralık fiyatları ile vision ve g301 in yanısıra 350 liralık fiyatı ile nokia asha 501 arasında kararsız kaldım. Hangisi alınabilir. Görüntülü görüşme, şarj süresi ile asha 501 de cazip geliyor ama kararsız kaldık.

ashayı secmeyın diger ikiside olabilir

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-Vision-vs-Nokia-Asha-501
  • Nokia Asha 501 bildiğiniz modern 3310 .Kavgada filan kullanmak için ideal .12 mm kalınlık olur mu telefonda
  • Telefona usb den attıgımız bi şarkıyı zil sesi larka nasıl ayarlıyoruz ?
  • HEPSİ BURADA DAN ALIRKEN BİR DAHA DÜŞÜNÜN DERİM

• HEPSİBURADA DAN ALIN DA GÖRÜN GÜNÜNÜZÜ

• MERHABA

Huawei U8850 Vision

TELEFON HATTIMDA İNTERNET PAKETİM VAR. BU TELEFONU KABLOSUZ MODEM GİBİ KULLANIP BİLGİSAYARIMDAN İNTERNETE BAĞLANABİLİR MİYİM?
  • evet bağlayabilirsiniz.
    Ayaralar----Kablosuz ve ağ ayarları--------Doğrudan bağlantı ve taşınabilir-------Usb bağlantısını aktif et

Usb ile bilgisayarına takınca ağ paylaşım merkezi bağdaştırıcı ayarlarında görünüyorsa girebilirsin.
  • telefon güzel sağlam gibi duruyor ancak daha yeni elime geçti. bir sorun çıkarsa yazacağım.

ayrıca hepsiburada berbat bir internet sitesi bir daha hiçbirşey almam ordan. alan arkadaşlarımı da uyaracağım.
    milleti kandırıyorlar 24 saat kargo yazmışlar ürünün yanına yanıltıyorlar.
    kargoyu bir gün sonra çıkartıyorlar yurtiçi kargonun sorgulama ekranında bir gün önceki tarihi yazıyorlar. çok çakallar. suçu yurtiçiye atmak için herşeyi düşünmüşler ve ayrıca müşteri desteği berbat ötesi. destek diye birşey yok. call center da kimse açmıyo teli zaten sadece maillere 2 gün sonra cevap alıyorsunuz. aman Allah işinizi düşürmesin bunlara.
  • hasanmak H kullanıcısına yanıt
    bu kablolu baglantı sanırım. kablosuz da baglanır mı?
  • BU TELİ NASIL WİFİ MODEM OLARAK KULLANIP BİLGİSAYARDAN İNT E BAĞLANABİLİRİZ?
  • ben wifi baglantısı yapamıyorum bu telefonla wrong ip adress eror diyor nasıl çözücem
  • wi-fi modem gibi ancak bluetooth bağlantı yoluyla kablosuz kullanabilirsiniz.
  • Ekran kapandığında wifi bağlantısı kapanıyor bunu nasıl önleriz?Birde beraber gelen google plus gtalk gibi uygulamalar var bunlar telefondan kaldırılmıyor,bir yol varmıdır?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canonphotographer -- 12 Eylül 2013; 5:19:57 >
  • arkadaşlar bu telefonun bu fiyat için alınabilecek veya alınamayacak özellikleri nelerdir.yani uzun süre bir problem yaratacak bir sorunu çıkıyormu.wifi bağlantısı sorun oluyormu?
  • Telefon teknik özelliklerinde ram 512 mb gözüküyor ama çalışan uygulamalar kısmına baktığımda 300mb gibi bir ram kapasitesi var.Tam olarak nedir bu durumun açıklaması?
  • telefon çok süper ben 2. yi sipariş ettim
  • bugün sipariş verdik bakalım arkadaşa güzelse ben de alıcam
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.