Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 gündür kullanıyorum telefonu son ses dahil seste bir sıkıntı yok, kasma, kilitlenme olmadı, sadece 1 kere 60-70 kişiye toplu bayram mesajı atarken zorlandı... bayram bitene kadar deneyip memnun kalırsam bir tane daha almayı düşünüyorum.
  • mesajlarda türkçe karakter nasıl giriliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

mesajlarda türkçe karakter nasıl giriliyor...

Mesela i yerine ı yazmak istiyorsan i'ye basılı tutuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

quote:

mesajlarda türkçe karakter nasıl giriliyor...

Mesela i yerine ı yazmak istiyorsan i'ye basılı tutuyorsun.

Tamam sağol..
  • bende almıştım visiondan sesde cızıltı var diye geri gönderdim sağolsunlar iadesini aldılar. başka bir siteden g 301 i 300 tlye satın aldım . onda ses sorunu yok gayet güzel ve yüksek ses var . gps güzel çalışıyor ben pek sorun la karşılaşmadım . visionda ön kısımda huawei yazısı yoktu bunda var kesinlikle huawei g 301 öneririm vision dan daha ii.
  • ben de huawei g301 almak isterdim ama hb de 1000 liraya 100 tl çek + 100 tl maxi puan kampanyasıyla aldım, bana 100 liraya geldi...
  • bunun ram'ine nereden bakılıyor. çalışan hizmetlerin altında kullanılan 199 boş 96 yazıyor... 512 olması gerekmiyor mu? dahili ekran kartı olan pcler gibi bu da ekran kartına mı harçıyor bir kısmını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 23 Ekim 2013; 18:02:06 >
  • dün itibarı ile cihazı bende aldım,gördüğüm kadarı ile iyi,gerçi kullanmadım görselliği iyi,fakat sd kartı görmüyor,bunun için bir ayarı mı var,sd card bağlantısı sorunlumu,yol gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeSKazaLy

dün itibarı ile cihazı bende aldım,gördüğüm kadarı ile iyi,gerçi kullanmadım görselliği iyi,fakat sd kartı görmüyor,bunun için bir ayarı mı var,sd card bağlantısı sorunlumu,yol gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bir ayarı yok menü>ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yönette sd kart sekmesi var. ona basınca en altta kaç gb olduğu görülüyor
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    cihaz sd cartı görmüyor,mesela fotoğraf çekeceğim sd card takın yazıyor,oysaki 4 gb hafıza kartı mevcut üzerinde.
  • Telefon kapalıyken kartı çıkarıp geri takın, açınca yine görmüyorsa kartta veya cihazda sorun vardır.
  • bu arada alttaki dokunmatik tuşlar telefon elimdeyken çok güzel çalışıyor ama masaya koyunca veya kılıf takınca sağlıklı çalışmıyor, bu nedendir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurerden

HUAWEİ U8850 VİSİON ALİNİR Ancak Kampanya yapan Malum Siteden alınmaz.

Özellik ve fiyat olarak çok iyi. Bu telefon alınır. Ben de yorumlara bakarak dün akşam üzeri sipariş verdim. Telefon bugün 12:00 gibi geldi. Süper hızlı hizmeti. Telefonu şarj edip açtım. Telefonun üst kısmında şerit şeklinde çizgi vardı. Ayrıca ilk açılmada telefonu kurcalamak için tuş kilidini açayım dedim Tuş Kilidi Açma düğmesine bastım, "Tuş Kilidini aç" ikonunu kaydırınca ekran kararıyor. Açmak için tekrar aynı işlemleri yapmak istedim aynı şeyler oldu.

Hemen bu akşam saat 15:45 gibi de telefonu iade ettim.

Daha önce de bu siteden telefon almıştım. Telefonda sıkıntı çıkmıştı. Para iadesi için yanlış hatırlamıyorsam 3 ay (daha fazla da olabilir) uğraşmış ve tövbe etmiştim.

Forumdaki yorumlarda alan arkadaşlarda pek sorun çıkanı görmedim. Siparş verdim yine sıkıntılı süreç başladı. Bu sefer kesin karar verdim malum siteden bir daha elektronik almayacağım. ALLAH yanıltıp da aldırmasın.

Hay allah razı olsun. Yanılıp da yine alacaktım o malum siteden. Bana router yerine akvaryum süsü göndermişlerdi; telefon parasına mı yoksa bozulan sinirlere mi yanayım. 50-60 lirayı iade alıcaz diye bir sürü telefon parası! Artı para da istemiyordum ürünümü istedim onu da gönderememişlerdi!!!

Teknosa'ya, piyasaya falan bakayım en iyisi. Bunlarda 298 Teknosa'dan 338'e alırım belki ama hem ürünü alırım hem de sorun olursa mağazaya veririm garanti sürecini adam gibi takip ederler.

• quote:

bu arada alttaki dokunmatik tuşlar telefon elimdeyken çok güzel çalışıyor ama masaya koyunca veya kılıf takınca sağlıklı çalışmıyor, bu nedendir sizce?

Amacı ne bilmiyorum ama bu telefonun bir özelliğiymiş. Düz zeminde iken alttaki tuşlar çalışmıyor.
  • android 4.4 kitkat çıkmış, bizi ilgilendiren kısmı 512 mb ramli cihazlara da uyumluymuş.... huawei güncelleme yayınlar mı? zannetmiyorum. Garantiyi umursamayanlar yükleyebilir....
    bende de aynı sorun var,cüzdan tipli kılıf aldım,kesinlikle kılıfda kullanamıyom,alt tuşlar nedense kılıfda ve masada çalışmıyor.
  • bende hem plastik arka kapak hem de cüzdan tipi kılıf var, normalde çalışmıyor ama telefonu baş ve işaret parmağınla alt ve üst çerçeveden tutunca kılıf takılıykende çalışıyor.

Plastik arka kapak takılıyken sorun yok....

İki kılıfı karşılaştırınca telefonun arka sağ ve sol üst köşelerinde 2 şer tane delik var.... plastik kapakta o delikler içinde delik açmışlar, cüzdan kılıfta o delikler kapalı... Bunlarla ilgisi var mı bilemiyorum, başka fark yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 3 Kasım 2013; 23:28:11 >
    hocam teşekkürler,dediğiniz gibi çalışıyor.
  • maksi09 kullanıcısına yanıt
    furkankara97 ve maxi09 işlem sırasını yazıyorum...

ayarlar- uygulamalar- uygulamaları yönet - tümü- launcher - varsayılanı temizle

daha sonra ana ekran olarak varsayılan hangisini seçmek isterseniz onu tıklarsınız.... işlemin terside doğrudur... eğer 3d den normale geçmek isterseniz, bu durumda

ayarlar- uygulamalar- uygulamaları yönet - tümü- shell 3d - varsayılanı temizle

güle güle kullanın... çünkü bende öyle kullanıyorum :)))))
  • bugün telefona baktığımda şebekenin olmadığını gördüm, şebeke tarattım listede Avea vardı ve seçince simkartınız izin vermiyor dedi... Telefonu aç kapa yaptım, simkartı söktüm taktım vb ama sorun devam etti. Yaklaşık 2-3 saat sürdü bu durum. Hatta imei kaydına bile baktım acaba ondan mı kapandı diye... En son Dr.web ile bir yatarama yaptırayım dedim, tarama tuşuna basar basmaz geldi şebeke... Tesadüf müdür bilmem ama başınıza gelirse deneyin...
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.