Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm Türkiye alsın telefon güzel ben 2 tane aldım hem eşime hem kendime tüm özelliklerinden memnunum

zayıf yanları bunlar diyorlar:
    pili çok çok uzun gitmiyor MUŞ
    ama bence yeterli
    gps diğer telefonlara göre çok süper değil MİŞ
    ama benim için süper yeterince hızlı
    gidipte apple samsunga para yedirmeyin benim kanaatim. zaten ülke olarak zayıfız gidipte 1000tl 800tl maaşınızla 1250-1750 tl ye telefon almayın.

bu tel samsung ace den iyimi sorusu? İYİ. arkadaşda ace var denedim benimki beni daha çok hoşuma gidiyor. alın derim. huawei sağlam bir firma
    teli elinize alınca da anlıycaksınız.
    çin zaten yakında dünyayı yönetecek merak etmeyin.
  • o3ah O kullanıcısına yanıt
    Böyle saçmalıklar yapmayın sonra yaşınızı anlıycaklar.
  • Arkadaşlar tel üzerinde bulunan kvk uygulama larının lisans keyi nedir bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu aldığım 8. gün. alttaki dokunmatik tuşlarından geri tuşu bozulmak üzere gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o3ah -- 18 Eylül 2013; 3:16:41 >
  • HUAWEİ U8850 VİSİON ALİNİR Ancak Kampanya yapan Malum Siteden alınmaz.

Özellik ve fiyat olarak çok iyi. Bu telefon alınır. Ben de yorumlara bakarak dün akşam üzeri sipariş verdim. Telefon bugün 12:00 gibi geldi. Süper hızlı hizmeti. Telefonu şarj edip açtım. Telefonun üst kısmında şerit şeklinde çizgi vardı. Ayrıca ilk açılmada telefonu kurcalamak için tuş kilidini açayım dedim Tuş Kilidi Açma düğmesine bastım, "Tuş Kilidini aç" ikonunu kaydırınca ekran kararıyor. Açmak için tekrar aynı işlemleri yapmak istedim aynı şeyler oldu.

Hemen bu akşam saat 15:45 gibi de telefonu iade ettim.

Daha önce de bu siteden telefon almıştım. Telefonda sıkıntı çıkmıştı. Para iadesi için yanlış hatırlamıyorsam 3 ay (daha fazla da olabilir) uğraşmış ve tövbe etmiştim.

Forumdaki yorumlarda alan arkadaşlarda pek sorun çıkanı görmedim. Siparş verdim yine sıkıntılı süreç başladı. Bu sefer kesin karar verdim malum siteden bir daha elektronik almayacağım. ALLAH yanıltıp da aldırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurerden -- 20 Eylül 2013; 16:20:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yurerden

HUAWEİ U8850 VİSİON ALİNİR Ancak Kampanya yapan Malum Siteden alınmaz.

Özellik ve fiyat olarak çok iyi. Bu telefon alınır. Ben de yorumlara bakarak dün akşam üzeri sipariş verdim. Telefon bugün 12:00 gibi geldi. Süper hızlı hizmeti. Telefonu şarj edip açtım. Telefonun üst kısmında şerit şeklinde çizgi vardı. Ayrıca ilk açılmada telefonu kurcalamak için tuş kilidini açayım dedim Tuş Kilidi Açma düğmesine bastım, "Tuş Kilidini aç" ikonunu kaydırınca ekran kararıyor. Açmak için tekrar aynı işlemleri yapmak istedim aynı şeyler oldu.

Hemen bu akşam saat 15:45 gibi de telefonu iade ettim.

Daha önce de bu siteden telefon almıştım. Telefonda sıkıntı çıkmıştı. Para iadesi için yanlış hatırlamıyorsam 3 ay (daha fazla da olabilir) uğraşmış ve tövbe etmiştim.

Forumdaki yorumlarda alan arkadaşlarda pek sorun çıkanı görmedim. Siparş verdim yine sıkıntılı süreç başladı. Bu sefer kesin karar verdim malum siteden bir daha elektronik almayacağım. ALLAH yanıltıp da aldırmasın.

Dikkat ettiysen ben de o siteden illAllah ettim

• İnternete girişi falan nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3ah

tüm Türkiye alsın telefon güzel ben 2 tane aldım hem eşime hem kendime tüm özelliklerinden memnunum

ama bence yeterli
    gidipte apple samsunga para yedirmeyin benim kanaatim. zaten ülke olarak zayıfız gidipte 1000tl 800tl maaşınızla 1250-1750 tl ye telefon almayın.

bu tel samsung ace den iyimi sorusu? İYİ. arkadaşda ace var denedim benimki beni daha çok hoşuma gidiyor. alın derim. huawei sağlam bir firma

Bende kız arkadaşıma almayı düşünüyorum. İlk android telefonu olacak internet paketi falan herşeyi var memnun kalır mı ? Gerek malzeme kalitesi olarak gerekse telefonun fonksiyon ve seriliği olarak ?

Uygulama desteği olarak android 4 ve üzeri sürümlerden bir eksi yanı var mı ?

Bazı arkadaşlar facebook yüklenmiyor falan denmiş ? sosyal medya uygulamarını yükleyebilir mi ? ( facebook, İnstagram, twitter, foursquar, whatsapp vs. )

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Orijinalden alıntı: o3ah

tüm Türkiye alsın telefon güzel ben 2 tane aldım hem eşime hem kendime tüm özelliklerinden memnunum

ama bence yeterli

Bende kız arkadaşıma almayı düşünüyorum. İlk android telefonu olacak internet paketi falan herşeyi var memnun kalır mı ? Gerek malzeme kalitesi olarak gerekse telefonun fonksiyon ve seriliği olarak ?

Uygulama desteği olarak android 4 ve üzeri sürümlerden bir eksi yanı var mı ?

Bazı arkadaşlar facebook yüklenmiyor falan denmiş ? sosyal medya uygulamarını yükleyebilir mi ? ( facebook, İnstagram, twitter, foursquar, whatsapp vs. )

herseyi yapar telefon super

• o3ah O kullanıcısına yanıt
    ekran kalitesi net mi kimse adam gibi inceleme yapmamış o yüzden emin olamıyorum.
  • Bende biraz önce sipariş verdim. Daha önce ne android nede akıllı telefon kullanmadım.

İlk açılışta yapmam gereken bir şey var mı ? (Telefonun özelliklerini kontrol vb. için)

Bir de ilk şarj süresi ne kadar olmalı ?
  • macrinius kullanıcısına yanıt
    kullanma kılavuzunda herşey yazıyor
  • arkadaşlar tuş kilidi biraz göçük gibi banamı anormal geldi herkesinki aynımı yani biraz daha dışa çıkık olması lazım rahat basabilmek için bence
  • Arkadaşlar ahize sesi son seviyedeyken ses cızırtılı geliyor.

Çözümü için ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır kullanıyorum,sürekli kilitleniyor en acil durumda takılıp kalıyor.Bu sıralar KVK ya götürecem.Root sorunu var.paranız var ise Nokia Lumia 520 i alın derin
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Bende biraz önce sipariş verdim. Daha önce ne android nede akıllı telefon kullanmadım.

İlk açılışta yapmam gereken bir şey var mı ? (Telefonun özelliklerini kontrol vb. için)

Telefonu alan arkdaşlar ilk yapmanız gereken iş,Uygulamalar-->kablosuz ve ağ ayarları-->mobil ağlar menusünden "VERİ ETKİN" ve " VERİ DOLAŞIMI"nı pasif yapın yoksa sim den nete bağlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hig35

quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Bende biraz önce sipariş verdim. Daha önce ne android nede akıllı telefon kullanmadım.

Telefonu alan arkdaşlar ilk yapmanız gereken iş,Uygulamalar-->kablosuz ve ağ ayarları-->mobil ağlar menusünden "VERİ ETKİN" ve " VERİ DOLAŞIMI"nı pasif yapın yoksa sim den nete bağlanır

Telefonu açtığımda bunu yapmadım biraz kontörüm gitti. Telefona çabuk alıştım. Kullanımını öğrendim ama bir aşağıdaki linkteki konuda yazdığım sorunum var. Çok canımı sıktı.

http://forum.donanimhaber.com/m_82044984/tm.htm

• macrinius kullanıcısına yanıt
    Bu modelde ahize sesi kronik sorunlu biraz araştırdıysanız öğrenmiştirsiniz.Farklı root larda olmadığı söyleyenler var ama root layıncada kvk garantisi ile sorun oluyor en sağlıklısı servis e vermek ben sadece kvk 2 yıl garantisi var diye aldım yoksa önerdiğim telefonu alacaktım
  • dr_gorunmez
    mrh sizin hepsiburadadan aldıgınız tlf da ekranda HUAWEİ yazısı var mı kimisi yok vs demiş sanırım
    ve
    herhangi bir sıkıntı var mı hepsibuaradan gelen tlf da

o3ah, tarafından okundu.
    vallah gurban ben 2 tel aldim. birisinin navigasyonu sapıttı birinin ekranında 1milimetre çapında ölü piksel var. ama hepsiburadadan kaynaklandığını sanmıyorum sorunun. kvk da zaten ne emaile ne de tele cevap vermiyor. sanıyorum bu teller ellerinde kalmış. ama genel olarak memnunum. galaxy yi iphone u aratmıyor.
  • duvar kağıdını 3 4 sayfada gösteriyor ana sayfayı teke indiremiyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.