Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinandh

Aynısı bende de oldu. Eğer bağlanmaya çalıştığın ağ şifresiz ise böyle bir hata vermez. Ama şifreli bir ağa bağlanıyorsan ilk başta şifresini girmelisin.Telefon şu an şarjda tam olarak nasıl hatırlamıyorum ama sanırım taranıyor yazan yerin altındaki menülerden birindeydi araştır kablosuz ağ isimlerini göreceksin bağlanmaya çalıştığın ağı tıkla unut de ve ardından tekrar bağlan tabi şifreyi girerek

dediğin gibi yaptığım ama girmiyor. Defalarca denedim.

Sorunun çözümü modemdeki faklı şifremeler üzerinde değişiklik yapmak sanıyorum ama daha denemedim.
  • 45mns45 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Bir çözüm bulursam mutlaka yazarım inşallah olur android telefonlarda net önemli bir şey olmazsa olmaz :)
  • Telefon elime bugün ulaştı. Kaç saat şarjda durması gerekiyor.Dolar dolmaz çıkarsam sonraki zamanlarda problem yaratır mı m ? Malum batarya entegre olarak geliyor en ufak bozulma durumunda servise göndermek zorundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: 45mns45

Arkadaşlar kablosuz internete girme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefondan kaynaklı bir sorun varsa 7 günlük iade hakkımı kaybetmeden iade etmeyi düşünüyorum. Kablosuz internete girerken izlediği adımlar ve karşılaştığım sorunlar aşağıda yazdığım gibi. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

Ayarlar'a giriyorum,
    Kablosuz özelliği ve mobil ağlar'a giriyorum, kablosuzu, veri etkin, veri dolaşımını etkin hale getriyorum.
    Kablosuz ayarları'na giriyorum,
    Kablosuz ağlar kısmında kablosuz ağıma basıp şifreyi yazıyorum ve Bağlan diyorum. Kablosuz ağımın altında "bağlanıyor..." diyor ama sonra "Anımsandı, WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı" diyor ve İnternet'e bağlanmıyor.

Aynı sayfada biraz daha yukarısında Kablosuz'un altında ''Taranıyor...'' yazıyor ve biraz sonra ''Bağlantı kesildi'' diyor. Nasıl giderebilirim bu sorunu?

veri etkin ve veri dolaşımı seçenekleri şebeke üzerinden internete çıkış içindir. onları aktif edersen ve paketin yoksa sürprizle karşılaşabilirsin.

modeminin şifreleme modunu değiştirmen işe yarayabilir. wep bir de wpa olarak seçenekler var, onlar arasında bir değişiklik yap bakalım sorun devam edecek mi.

Superonline' nin kablosuz modemini kullanıyorum. Modemin şifreleme modunun nasıl değiştiğini bulamadım. Yardım edebilirseniz sevinirim. Hala internete giremiyorum. Bu işlemi bir yapabilirsem tamam dır bence,

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

Üründen genel olarak çok memnunum 250liraya bedava gibi birşey tek kafama takilan şey dokunmatik tuşlarin altinda camin alt çerçevesinin govdeyle birlestigi yerde hafif işik sizmasi var o bolgeye bastirinca oturuyor gibi ancak bir süre sonra yone ayni durum soz konusu telefonu satin alan diger arkadaşlardada ayni durum söz konusumu?

benım 3 cıhazda kvk
    3ununde ekran degısmmeıs orjınal fakat

3undede ısık sızması var

Hocam üçündede huawei yazıyor ama ışık sızması mı var

aynen hocam bırtanesını verdım ama dıger ıkısı hala elımde resımlerı asagıda buyrun

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kablosuz internete girme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefondan kaynaklı bir sorun varsa 7 günlük iade hakkımı kaybetmeden iade etmeyi düşünüyorum. Kablosuz internete girerken izlediği adımlar ve karşılaştığım sorunlar aşağıda yazdığım gibi. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

Ayarlar'a giriyorum,
    Kablosuz özelliği ve mobil ağlar'a giriyorum, kablosuzu, veri etkin, veri dolaşımını etkin hale getriyorum.
    Kablosuz ağlar kısmında kablosuz ağıma basıp şifreyi yazıyorum ve Bağlan diyorum. Kablosuz ağımın altında "bağlanıyor..." diyor ama sonra "Anımsandı, WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı" diyor ve İnternet'e bağlanmıyor.

Aynı sayfada biraz daha yukarısında Kablosuz'un altında ''Taranıyor...'' yazıyor ve biraz sonra ''Bağlantı kesildi'' diyor. Nasıl giderebilirim bu sorunu?

veri etkin ve veri dolaşımı seçenekleri şebeke üzerinden internete çıkış içindir. onları aktif edersen ve paketin yoksa sürprizle karşılaşabilirsin.

modeminin şifreleme modunu değiştirmen işe yarayabilir. wep bir de wpa olarak seçenekler var, onlar arasında bir değişiklik yap bakalım sorun devam edecek mi.

Superonline' nin kablosuz modemini kullanıyorum. Modemin şifreleme modunun nasıl değiştiğini bulamadım. Yardım edebilirseniz sevinirim. Hala internete giremiyorum. Bu işlemi bir yapabilirsem tamam dır bence,

hocam onu tam anlatamicam.

modemin wireless bölümünde ya da güvenlik bölümünde olabilir.

başka modemlere bağlanmayı denedin mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlar'a giriyorum,

Telefon 2 farklı telefoncuda internete bağlanabildi. Sorun benim modemden kaynaklanıyor senin de dediğin gibi. Benim modemden bağlanmaya çalışırken WPA yazıyor. Diğer modemlerden bağlandığında ise WPA2 yazıyor. Bu değişiklik te modem üzerinden gerçekleştiriliyormuş ama onuda ben yapamadım.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Üründen genel olarak çok memnunum 250liraya bedava gibi birşey tek kafama takilan şey dokunmatik tuşlarin altinda camin alt çerçevesinin govdeyle birlestigi yerde hafif işik sizmasi var o bolgeye bastirinca oturuyor gibi ancak bir süre sonra yone ayni durum soz konusu telefonu satin alan diger arkadaşlardada ayni durum söz konusumu?

benım 3 cıhazda kvk
    3ununde ekran degısmmeıs orjınal fakat

3undede ısık sızması var

Benim cihazda orjinal hocam kutusu dahil her yeri jelatinliydi en ufak bir tamir-degisim belirtiside yoktu sadece bu durumdan killanmistim bayramdan sonra servise gostermeyi dusunuyordum herkeste oyleyse sorun yok demektir

Az önce kablosuz ağa bağlanamama sorunu nedeni ile telefonculara gittim.

Kendi modemleri ürerinden bağlantı sağladılar. Telefonda sıkıntı olmadığını söylediler.

Ayrıca, benim telefonun ön tarafında da marka ismi yer almıyor. Daha önceki yorumlardan biraz etkilenerek telefonun çakma olabileğini düşündüm. Telefonculara bu bakımdan da bir incelemelerin istedim. Hepside telefonun orjinal olduğunu herhangi bir değişimin yapılmamış olduğunu söylediler.

İnternete bağlanamama konusu ile ilgili olarak daha önce cevap yazan SPeCLoRD' un söylediklerini deneme kararı aldım. Çünkü az önce bir arkadaşımda internete bağlanamama sorunu yaşadığı bunun da modem ayarlarından kaynaklandığını söyledi.

Benim telefonda modem isminin altında WPA PSK yazıyor. Telefoncuların girdiği modem isminin altında ise WPA2 SSK yazyor. Modem ayrları ile oynayarak sorunu çözebileceğimi sanıyorum.

benim modemde wpa2 hic sorunsuz baglaniyorum hatta acer tablet pc den daha iyi cekiyor bu telefon tablette cekim problemi yasadigim yerlerde en ufak bir takilma yasamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herdogan80 kullanıcısına yanıt
    TELEFONUN FLAŞ IŞIĞI AZDI EKRAN AÇMA TUŞU TEPEDEYDİ BUNDAN DOLAYI İADE ETTİM
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlar'a giriyorum,

Telefon 2 farklı telefoncuda internete bağlanabildi. Sorun benim modemden kaynaklanıyor senin de dediğin gibi. Benim modemden bağlanmaya çalışırken WPA yazıyor. Diğer modemlerden bağlandığında ise WPA2 yazıyor. Bu değişiklik te modem üzerinden gerçekleştiriliyormuş ama onuda ben yapamadım.

wpa wpa2 vs farketmeksızın baglanır
    ben modemınıze guvenlık geregı ıle
    macıd tanımlaması yapıldıgını sanıyorum
    tanımlı macıdler harıc hıcbır cıhazın modem ustunden nete baglanmaması ıcın yapılır
    sıfreyı dogru gırıp baglanmayı denesenız dahı
    modeme macıd ınızı tanımladan nete cıkamazsınız

modemınızın ayarlarından her sorununuz cozulecek gıbı

en kotu ıhtımalle modemınızı sıfırlayıp ayarlarınızı kendınıze gore yapabılırsınız

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Hız,donma gibi sorunlar var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

HIZDA SORUN YOKTU DONMADA YOKTU.
  • Arkadaşlar aldığımız iki telefonda da biraz uzun işlem yaptığımızda bayağı ısınıyor. sizdekilerde öylemi?
  • Arkadaşlar şu silinmeyen dandik uygulamarı nasıl sildiniz?Farbika ayarları + bi kaç program denemedim ama sonuç nafile ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Genel olarak tavsiye eder misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

Arkadaşlar şu silinmeyen dandik uygulamarı nasıl sildiniz?Farbika ayarları + bi kaç program denemedim ama sonuç nafile ..

root etmeden roma gomulu uygulamalar kaldırılamaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Genel olarak tavsiye eder misin?

Tavsiye ederim ekrani iyi hizlida. fakat 2.el garantili s3minide tavsiye ederim sahibinden.com a bakabikirsiniz daha iyi birsey almak istiyorsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim
  • Telefonu kapatıyım derken telefon tam kapanıyordu ekran karardı siyah bi karanlık ekran gözüküyor ve telefonun altındaki yerde ışıklar hala sönmedi dondu telefon ne yapmalıyım
  • telefonun bataryası çıksaydı çözülürdü sorun ama çıkmıyor sanırım yardııım
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.