Şimdi Ara

huawei u8850 vision reset sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogluma hediye olarak almıstım telefonu meraktan karıstırırken sekil sifresi koymus ve bir daha da bulamadı. Su an telefonu kullanamıyoruz. Volume up ve power dugmesine bastıgımda (uzun-kısa) farketmiyor cihaz normal acılıyor. Yani reset moduna gecmiyor derdimize derman olacak olanların dualarımıza ve sevincimize de ortak olacaklarını ilan eder yardımlarınızı bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, isterseniz bir arkadaşımızın paylaşmış olduğu custom romu deneyin:http://forum.donanimhaber.com/m_78829319/f_//tm.htm#78829319 telefonda yüklü gelen kvk'nın romundan hiçbir farkı yok, sadece dili ingilizce, onu da "moralocale 2" uygulamasıyla türkçeye dönüştürebiliyorsunuz.
  • Bugun bir bilene gosterecegim. Olmaz ise sanırım tek yol bu olacak. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, kolay gelsin.
  • sorunun çözümünü buldum. aşağıda sizlere daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. DİKKAT BU İŞLEMLERİ YAPARKEN TLF İÇİNDE SİM KARTINIZ VE HAFIZA KARTINIZ BULUNMASIN, VERİLERİNİZİN GİTME İHTİMALİ VAR!

telefon kapalı iken ses kısma (-) tuşu ile açma (power) aynı anda 5 sn süre ile basın. telefon şu modda açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 24 Eylül 2013; 21:45:03 >

• daha sonra telefonun alt tarafında bulunan dokunmatik ev tuşuna basın. bu sefer önünüze bu menü gelecek. ses açma veya kısma tuşlarına basarak "vipe data/factory reset" seçeneğine geliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 24 Eylül 2013; 21:46:22 >
  • bu aşamada dokunmatik ev tuşunun yanındaki "geri" ok tuşuna bastıkmı aşağıdaki resim gelmesi lazım. yine ses açma ve kapama tuşları ile "yes delete all user data" kısmına geliyoruz. işte şimdi zurnanın zırt dediği yer. bir kez yaptığım ve bir daha yapmak istemediğimden dolayı bundan sonra hangi tuşa basılacağını unuttum(power veya geri tuşu veya bir başkası). artık siz deneme yanılma ile bulursunuz. kusura bakmayın.

yöneticilerden ve siz kullanıcılardan çok özür dilerim. bir mesajın içine sığdırmak için çok uğraştım ama beceremedim. forumun yardım sayfalarında nasıl yapılacağıda yazmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 24 Eylül 2013; 21:51:23 >

• geri tuşu = seçme tuşu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.