Rus kvk romu yüklemiştim markette bazı uygulamalar hata veriyordu build.prop editledim yanlış yaptım sanırım telefonu yeniden başlattım telefon açılış ekranında reset atıp duruyor download moda alamadım sut l3de görmüyor telefonu ama bilgisayar görüyor acil düzeltmem lazım telefonu nasıl yaparım? Ses açma+power Ses kısma+power denedim fayda etmiyor sürekli yeniden başlayıp duruyor bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Hocam ses açma ve power tusuna 1dk basili tutun cihaz kapanir kapandiktan sonra ses kisma ve power tusuna basili tutun ve telefonu recovery modda sutl3 ile orjinal firmwareyi flaslayin bir de hocam vision için dokunmatik recovery olan bir yazilim var 2.3.7 4pda.ru da sakin o yazilimi yukleyipte uzerine custom rom kurmayin cihaziniz hard brick olur benim basima geldi teli servise verdim allahtan ücretsiz anakart degistiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: nvidia90
Hocam ses açma ve power tusuna 1dk basili tutun cihaz kapanir kapandiktan sonra ses kisma ve power tusuna basili tutun ve telefonu recovery modda sutl3 ile orjinal firmwareyi flaslayin bir de hocam vision için dokunmatik recovery olan bir yazilim var 2.3.7 4pda.ru da sakin o yazilimi yukleyipte uzerine custom rom kurmayin cihaziniz hard brick olur benim basima geldi teli servise verdim allahtan ücretsiz anakart degistiler
Tamam hocam teşekkür ederim uyarınız için deneyeyim tekrar.
Telefon hala bozuk download moda alabiliyorum romu tekrar flashladım hatta sonra başka stok rom flashladım yine boot ekranında kalıyor sürekli yeniden başlıyor telefonsuz kaldım bilen eden yok mu?
ben de hızlıal dan yeni aldım vision 8850, ürün açılmıyor sürekli açılma ekranı çıkıp kapanıyor, telefonu kapatamadım bile, ayrıca şarj aletine dikkat edin ses çıkartıyor, ben iade edicem mesaj attım bakalım nolucak.
quote:
Orijinalden alıntı: lloydd
ben de hızlıal dan yeni aldım vision 8850, ürün açılmıyor sürekli açılma ekranı çıkıp kapanıyor, telefonu kapatamadım bile, ayrıca şarj aletine dikkat edin ses çıkartıyor, ben iade edicem mesaj attım bakalım nolucak.
Ben de sıkıntı yoktu ama build.prop editliyince oldu düzeltemedim bir türlü
telefona jelybean kurdum fakat telefonum biraz önce kendi kendine bir ekrana döndü en altta android yazıyor ve arkada pullu dalgalanan bir resim var. telefonu açıp kapatamıyorum hiçbir işlem yapamıyorum. normal bi telefon olsa bataryayı çıkarıp yeniden başlatırdım ama bunda batarya gömülü. gücü nasıl kesebilirim acaba???
telefona jelybean kurdum fakat telefonum biraz önce kendi kendine bir ekrana döndü en altta android yazıyor ve arkada pullu dalgalanan bir resim var. telefonu açıp kapatamıyorum hiçbir işlem yapamıyorum. normal bi telefon olsa bataryayı çıkarıp yeniden başlatırdım ama bunda batarya gömülü. gücü nasıl kesebilirim acaba???
Hocam bende de aynı sıkıntı oluyordu cwme girerken falan ben bekledim şarjının bitmesini kapanınca şarja taktım 10 dk şarj olduktan sonra şarjdayken cwme girdim
quote:
Orijinalden alıntı: snkrl
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan1985
Hocam bende de aynı sıkıntı oluyordu cwme girerken falan ben bekledim şarjının bitmesini kapanınca şarja taktım 10 dk şarj olduktan sonra şarjdayken cwme girdim
ses açma ve güç tuşuna basılı tutunca kap
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: snkrl
quote:
ses açma ve güç tuşuna basılı tutunca kap
Hocam ben sorunumu çözdüm size de yardımcı olmaya çalışayım. O ekrandayken ses açma+power tuşuna basılı tut görüntü gidip siyah ekran gelince de elini çek tekrardan aynı işlemi yap 10 saniye bekle telefon öyle kapanıyor. Sonra ses kısma+power tuşuna basılı tut olacaktır. Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme