Şimdi Ara

Huawei Vision U8850 Çözülemeyen Usb Tanıma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben huawei vision u8850 modeli telefonumahttp://forum.donanimhaber.com/m_80004882/tm.htm sayfasındaki konuyu inceleyerek rus romunu başarılı bir şekilde yükledim fakat daha sonra romu beğenmedim ve Huawei'nin kendi sitesinden orjinal romu indirip kurdum.1 aya yakın bu romu kullandıktan sonra bilgisayar birden telefonu tanımamaya başladı. İnternette bu konuyla ilgili tüm yazıları okudum herşeyi denedim bilgisayara format bile attım daha sonra driverlar ve Hi suite yazılımını bilgisayara yükledim fakat hala telefonum bilgisayar tarafından tanınmıyor , usb den bağladığımda hiçbir şekilde tepki vermiyor fakat sarj oluyor. Telefonu kapatıp ses kısma+power tuşlarına basdığımda önceden recovery menüsü açılıyordu fakat şimdi aynı tuşlarla bu menüye girmek istediğimde ünlem işareti çıkıyor ama home tuşuna bastığım zaman menüye giriyor.Önceden jelly bean.zip dosyasını (http://forum.donanimhaber.com/m_80004882/tm.htm adresindeki jellybean dosyası) install from sd card bölümünden yükleyebilirken şimdi o işlemi de yapamıyorum.
    Ayrıca yinehttp://forum.donanimhaber.com/m_80004882/tm.htm adresinde bilgisayardan telefonun recovery menüsüne girmek için SDK MANAGER diye bir program önerilmişti ,bu programı telefon rus romunu kurarken kilitlendiği zaman kullanmıştım ,yüklü olduğu dizinde "cmd" komutunu yazdığınızda açılan komut sayfasına "adb devices" yazdığımda telefonu görüyordu ve "adb reboot recovery" yazdığımda telefon otomatik olarak recovery menüsüne giriyordu. Şimdi bu işlemi denediğimde ise bazen telefonu bir port numarası üzerinden görüyor fakat recovery moduna geçmiyor.
    Yardımlarınız bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagacious -- 25 Ocak 2014; 1:54:31 >

• Orjinal rom yüklediğiniz için CWM telefonda olmadığından sdcard dan custom rom atamıyorsunuz. Usb tanıma problemine gelince aynı sorun bende de vardı garantiye vermiştim ama telefonu garanti dışı bırakmışlar neden bıraktıklarını henüz bilmiyorum telefonu bir kere sökmüştüm o yüzdense yapacak bir şeyim yok ama rootdan ise uğraşacam biraz yarın anlarım nedenmiş.
  • Bir haftadır bu konuyla ilgili araştırmadığım internet sitesi kalmadı artık son çare garantiye göndereceğim fakat rom yüklediğim için garanti dışı kalabilir diye düşünüyorum.
  • Evet dostum bu gün gittim kvk trabzona beklediğim gibi rom yüklü olduğu için garanti dışı bırakmışlar telefonu, bundan önce yine vermiştim telefonda rom yüklüydü ama işlem yapmışlardı en azından orjinal kvk romu yüklemişlerdi, ben baya uğraştım, adam custom rom olduğu için rom yüklenemiyor gibi saçmaladı bende dedim geçen sefer custom rom vardı orjinale çevirmiştiniz, işin özeti usb portu bozuk olduğu için rom yükleyemedi ve telefonu garanti dışı bırakmak istedi, baya uğraştım donanımsal arızalarla custom romun yazılımın ne alakası var felan usb portu bozuk olmasa romu kendim bile atarım dedim, portu yapayım at o zaman dedi (yaparsa garanti dışı kalacak ve para alacaktı kabul etmedim) sonra ben custom romun garantiyi bozmaması lazım neye dayanarak garanti dışı bırakıyorsunuz bana elle tutulur bir şey sunamadı şirket politikası felan dedi istersen merkeze gönderelim ama oradada aynısı olacak dedi bende gönder abi dedim ordada aynısı olursa tüketici hakem heyetine başvurucam dedim, sonuçta onaların şirket politikası beni ilgilendirmez garanti şartlarında roma dahil bir bilgilendirme yok, sonuçta windows 8 bilgisayara windows 7 kurmak nasıl garanti harici bırakmıyorsa burda da durum böyle olmalı.
    Ama seninde usb sürücün bozuk olduğu için garanti dışı bırakmak isteyecekler romu sunup, kabul etme kardeşim hakkın savun bak Cayanogen mod vardı custom rom adamları google bile tanıdı onay verdi. Bundan bir iki sene sonra bunlar tartışılmayacak bile bence.

• bakalım götürcem dediğin gibi yapcam umuarım sorun çıkmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.