< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Eylül 2023; 21:31:12 > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
41mm olan kargoya verilmiş, 46mm olan bekliyor bende de. -
Kargo teslim birimine ulaştı olarak gözüküyor. Şubeye uğrayıp almayı deneyeceğim. Pazartesi beklemeden elime geçerse harika olur.
-
-
Hayırlı olsun kutu acılış ve detaylı inceleme videosu bekliyoruz -
Ben de siparis verip vermemekte kararsizim. Indirimler ile 7500-500-300=6700 e denk geliyor yesil ve kahverengi kordonlu olani. Hediyeler ve garanti benim icin onemli degil. Kayislar zaten aliexpress te 100 tl ye alinabiliyor. Huawei garantisi de icler acisi oldugu icin ha 1 sene ha 3 sene garanti olmus fark etmiyor. Her turlu onarim icin para istiyorlar. O yuzden diyorum ki acaba on siparisler bittikten sonra bu hediyeler olmadan daha uygun fiyata alinabilir mi?
-
Yeşil olanı vatanbilgisayardan aldım. Kayış hediye ve 500 lük hediye çeki verdiler. Sabredemedim 😁 -
İos kullanicilari icin en bilgilendirici video izlediklerim arasında buydu. Birebir anlattigi gibi su an cihazi kullaniyorum.
Chigz Tech ReviewsyoutubeHuawei WATCH GT 4 (Stainless Steel) - Brutally Honest Review - iOS Compatibility - Should you Buy?https://www.youtube.com/watch?si=Z4ViX3Dfvb0uKo-g&v=l5nSs89nl-8&feature=youtu.be
-
-
Gönderilenler hep yeşil mi?
-
Yeşil eline gelenler yorum yapabilir mi nasıl? Yeşil almayı düşünüyorum diğerlerinin metal çerçeve bittiği yerde ekran içindeki siyah çerçeve başlıyor ve bence kötü duruyor yeşilde direkt metalin bittiği yerde ekran başlıyor bu sebeple tercih sebebim. Ama canlı görmediğim için çerçeve üstündeki yeşil tonu nasıldır? -
Hepsinde o çerçeve içi sabit gördüğüm kadarı ile. Yeşildeki sayılar öyle bir algı oluşturuyor(alanlar yazabilir mi?)
Saat için ekran camı korumaları var mı? Alsak iyi olacak.
-
Aa öyleyse iyi yanıltıcı olmuş gerçekten. Siyah alıp geçerim o zaman. Videolarda metal gibi görmüştüm
-
bu modelde kan şekeri ölçebilecek diye bir haber vardı. durum nedir ?
-
-
Eğer alırsanız hediye kordonlarınıza talibim 😀
-
-
Bende hem gt3 Pro var hemde Apple Watch , takım elbise ile gt3 Pro çok daha güzel duruyor ama insan belli bir süre sonra cihaz bir ise yarasın hayatımı kolaylastirsin diyor , maalesef Huawei saatler bu konuda cok yetersiz 2 aydır çekmecede duruyor gt3 pro , android kullansam Samsung da almazdım muhtemelen çünkü spor ölçümlerim çok kötü sensör konusunda hala 4 senelik sensörleri kullanıyor incelemelerde sensör konusunda huawei den çok geride.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 25 Eylül 2023; 12:23:43 > -
Siyah olanı eline geçen var mı? o kadar kişi erkenden ulaşmış, sipariş takibine bakıyorum depo birimine ulaştı diyor. kargolanmadi maalesef. heyecanla bekliyorum valla. -
Siyah olan bugün kargoya verildi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X