Spor ölçümleri Huawei bandların bile gerisinde evet hocam. Şarj sorunu vardı eski modellerde 6 klasik 46 hakkında henüz bilgi bulamadım fakat yoğun kullanımda 1 günü geciriyorsa yine de ona geçmeyi düşünüyorum. |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Siyah olan geldi bugün ama ios kullanıyorum nasıl uygulama yükleyebilirim bilen var mı -
-
Nasıl uygulama yüklüyoruz ios üzerinden bilginiz var mı
-
Sadece android cihazlarla uygulama yuklenebilir.
-
-
İosa bu özellik gelebilir mi ciddi ciddi iade etmeyi düşünüyorum güzel saat ama eksik kalıyor
-
-
cok buyuk ihtimalle gelmeyecek. gt3'de de yoktu gt4 ve watch 4 serisinde de yok. Ama bence geri vermek icin bir sebep degil. Android cihazi olan birinin telefonundan istediginiz application lari yukleyin sonra da ios cihaziniz ile kullanmaya devam edin.
Huawei gibi iyi pili olan ve ios ile uyumlu kaliteli akilli saat sadece Garmin de var ama fiyatlari 3/4 kat daha fazla.
-
Saati dün teslim aldım. kahverengi model ve koyu mavi kayış seçtim. Şıklık bakımından mükemmel.
Ekran koruyucu önerisi olan var mı?
-
2 gün önce gece sipariş verdim bugün sabah teslim edildi.
46 mm siyah -
Hocam çağrı merkezine sordum onlarda böyle söyledi. Sonradan se 2 kullanıldığını 350 TL indirimle alma promosyonu eklemişler birde. Aslında bir kulaklığa ihtiyacım vardı, keşke önceden olsa bu şekilde sipariş geçerdim.
-
Huawei sağlık uygulaması üzerinden bakabilirsiniz ios da bu bolum açık mı bilmiyorum. Harita uygulaması gibi bazı uygulamaların saate çalışması için telefona da bir uygulama indirmek istiyor, bunun için appgalery olması lazım ve sanırım appgalery ios da yok.
-
İki yıldır gt2 pro kullanıyorum, gt4 yeşil rengi aldım. Saat çok şık arkadaşlar. Benim amacım analog saate yakın bir dizayn ile saat kullanmak olduğu için ne kadar akıllı veya değil ilgilenmiyorum. Şarj süresi uzun olsun, aksesuar olarak şık, elegant ve çocuk gibi durmasın ise niyet gayet memnun eder.
-
Saatin yakından görselini atabilir misiniz? Metalin bittiği yerdeki yeşil çerçeve ekranın içinde mi, yoksa orasi da metal ve yeşil boyalı mı? Videolardan anlayamadım. Gt3 Pro alacaktım safir cam, titanyum kasa ve ekg den vazgeçip bunu alacağım gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 27 Eylül 2023; 17:10:38 > -
Bende yesil kullanıyorum. Tarzı sekli cok begeniyorum. İleride sıkılmaya baslarsam siyah kordona gecicem. İos kullanicisi olarak hersey fazlasiyla beni memnun etti.Spor sonrasi dynamic tracking harita uzerinden video kaydetmesi animasyonlu cok guZel. -
Birkaç mesaj üstte ben resim atmıştım metalin bittiği yerde cam başlıyor o yeşilli beyazlı kısım camın altında duruyor muhtemelen plastik bir halkadır. Ondan sonrada ekran başlıyor.
-
Teşekkürler. Metal olmasa bile düz siyah olmasından daha iyidir. Diğer renklerdeki karartı rahatsız etmişti
-
Böyle bi yöntem olabiliceni düşünemedim bi deniyim olursa harika teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X