Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.909
Cevap
112
Favori
110.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben fiyat yuzunen almaktan vazgeçmiştim %90. Bu videoyu izledikten sonra kesin almamaya karar verdim. Tek pazarladiklari şey yenitrue sense. O da zaten dedikleri kadar iyi değilmiş. Su an kullandigim Fit2 bile daha iyiymis. GT4 alacam heralde yari fiyatına neredeyse. Huawei sanki saat degilde kıyafet satıyor. Ayni ya da daha yüksek fiyat sıfır yenilik.

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt

Yanlis.

Celia dedikleri şey akilli asistan adi. Apple'daki Siri gibi.

• Bütün firmalar bu son zamanlarda aynı şeyi yapıyor, çok minör yenilikler ama nedense %30 daha yüksek fiyatlar. Hersene saat yada ne bileyim Hersene telefon çıkartmak zorunda da değiller aslında. Boşuna kaynak tüketimi hepimiz yani tüm insanlık için. Bir sürü çöp yazık valla ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT5 almak isteyip hayal kırıklığı yaşayan, çok para vermek istemeyip köşeli tasarım isteyen bence fit 3 almalı, o da on numara saat bence.

Şuan gt4'e harmonyos 5 gelsin, ekran klavyesi gelsin, başka bir eksiği kalmaz.

• GT3 ve daha önceki serilerden GT5 e rahatlıkla geçilir, klavye bile başlı başına yeter geçmeye bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cemark C kullanıcısına yanıt

Ne çok biliyorsunuz yav. Benim kullandığım cihazı bana öğretiyorsunuz yeminle kanser forum. Bir de Yanlış. yazmış. Tamam dostum. Celia huaweinin sembolik bir ismi yapay zeka chat botuna da celia diyor klavyeye falan da celia adını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 20 Eylül 2024; 10:7:46 >
  • Çevrimdışı harita özelliği çok iyi olmuş.Huawei gt4 de harmony os 5.0 ile umarım getirir.

• birşeyi anlamadım arkadaşlar, harmony next=harmony 5.0 mı, yoksa next daha sonramı çıkacak

• huawei saatlere youtube yüklenebiliyor mu. youtube videosu açıp kulaklıkla sporda dinlemek mümkün mü.

• Mesajlara klavye ile yanıt desteği eklenmiş kesin olarak. Umarım önceki nesillere de bu özellik eklenir.

• ax kullanıcısına yanıt
    maalesef, ama mp3 yükleyip bluetooth kulaklıkla dinleyebilirsiniz

Tech Knockyoutube
    Samsung Galaxy Watch 7 Vs Huawei Watch GT 4
    https://www.youtube.com/watch?v=aYrE6fAM3uA&feature=youtu.be

burada ram 2 gb rom 32 gb diyor ama

• Apple Watch da bile 1gm ram var. Galaxy watch 6 da 2gb ram 16gb hafıza var. GT4 de imkani yok o kadar yüksek ram olmasının. Dahili hafıza da 4GB, kullaniblir bolumu 2GB civarı olması gerek.

aynı site GT5 içinde 2 gb ram, 32 gb rom demiş

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Benim okuduğum ve izlediğim incelemelerde daha düşük olduğu belirtildi hep. 2gb ram olsa bence adam gibi app falan olurdu.

GT4 kullanan biri bir kontrol etse aslında iyi olur. Ram bence çok düşük çıkacak da en azından 4GB degil 32GB rom varsa çok sevinirim. Daha fazla müzik atma imkanım olur aldigimda.

• Arkadaşlar merhaba
    Halihazırda iPhone ve GT3 se kullanıcısıyım
    Saati sporda kullanıyor ve aktif olarak verileri takip ediyorum
    Yeni bir saat alma arifesindeyim Apple watchın şarj olayı maalesef sıkıntı

Fakat benim gt3se de sürekli health uygulamasına girip elle bağlantı kontrolü yapıp sonra uygulamanın güncellemesini bekleyerek veri görebiliyorum.Bunu yapmazsam örneğin akşamüstü telefonda 10.000 adım görürken uygulama Sıfır gözüküyor ve dolayısı ile Apple fitness uygulamasıda kaynak olarak saat seçtiğim için düşük kalıyor.

Yeni çıkan gt5 veya Pro modelini alsamda bu problemler devam edecekmi? Eğer öyle ise Apple Watch tercih etmek durumunda kalacağım.
    Teşekkürler

Pro Comparisonyoutube
    Huawei Watch GT 5 Pro vs Huawei Watch GT 5 vs Huawei Watch GT 4 || Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=6fIHRU7wbTc&feature=youtu.be

burada da aynı veriler açıklanmış

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Ben bu tarz video incelemelerini pek sevmiyorum. İki uc tane resim üstüne yazı ile 3-5 bir şey koyup inceleme/karsilastrima videosu diye youtube ya yüklüyorlar. Genellik dandik hintli kanallar yapıyor. Birkaç tanesine denk geldim ve bir suru yanlış bilgi vardi. Neyse umarım benim izlediğim okuduklarım yanlistir ama mantıken bu saatlerde 1-2 gb ram yoktur. Keske olsa da adam gibi akilli saat niyetine kullanılabilse.

https://root-nation.com/en/gadgets-en/wearables-en/en-huawei-watch-gt-4-41-mm-review/?amp

Burdaki incelemede 2 GB deniyor hafiza icin

• Arkadaşlar gt 5 pro almayı düşünüyorum merak ettiğim bir şey var, normalde samsung saatlere gboard klavyeyi yükleyip orada konuşarak sesli yazım yaptırabiliyorduk. Bu gt5 pro ya gboard klavye yüklenir mi ?

• GT 5 pro siparişi verdim. Bakalım nasılmış metal kordon?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.