< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (75. sayfa)
-
-
Gt 5 proda var gt3 proda da var , yani pro modellerinde var kısaca :
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gt5 mavinin lansman görüntüsü deki kadranı hiç bir yerde bulamadım nasıl indiririz bilen varmı gt4 e
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşletim sistemine güncelleme gelirse o zaman çıkar bence
Son güncellemeyi yaptım ama yok. Benim kordon da canlı mavi çok hoş durur bu kadran.
Kastım ana güncelleme idi hocam. Gelirse onunla beraber temalar gelir diye düşünüyorum.
Gt 5'i gt5 pro'dan daha iyi olarak çıkarmış kayışı bağlarken hata mı yaptı ne. Gt3 pro en iyi ölçüm yapan Huawei saat çıkmış. Bir kola gt3 pro diğerine gt5 ve gögüs bandı kullanarak video çekecek yok mu. Başka kaynaklarda bu sonuçlara varırsa resmen skandal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ilk aldığımda fırtına uyarısı çok iyi çalışıyordu.sonra güncellemelerle falan sustu artık çalışmıyor. çalıştırabilen var mı
-
evet, basınç değişimini kaç yapıyorsunuz ayarda, bana da gelmiyor hiç uyarı
Bu çok ilginç bir gelişme. Denediniz mi?
-
Daha eve gidemedim saatim evde deneyeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
denedim farklı olarak vip kurslar var :) yine paralı kilo vverme programı eklenmiş daha fazla vip lik var.
-
4hpa/3sa bir kaç defa saati de sıfırladım sadece ilk aldığımda gelmişti ve 10 dakika sonra cidden fırtına patlamıştı.
-
-
katılıyorum
Merhaba. Aynısını aldım. Ancak spor sırasında kalp atış hızını göstermekte saçmalıyor bazen. GT 4 stabildi. Umarım yazılımsaldır.
-
Hayırlı olsun çok güzel duruyor bu saati aldıktan sonra diğerleri hikaye elden çıkarın gitsin..
Henüz spor deneyimim olmadı. Yorum yapamam lakin, yazılımsaldır diye düşünüyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi hissediyorum yalan yok. Bahsi geçen diğer saatler, olmamışlık hissi veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X