< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (77. sayfa)
-
-
Umarım. Ama GT5'in ekmeğini yemeden yayınlayacaklarını sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iphone kullanan zengin kesim için fark etmez 1 gün gitmesi bile yeter Apple oldumu gerisini boş ver..
Dostlar bir kaç sualim var.
1- Zil sesini değiştirmedim. Değişmiyor mu?
2- Hava durumu konumu başka şehir gösteriyor. Bir türlü aktif konum gelmiyor.
15PM ile kullanıyorum. Bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fırtına uyarısı nasıl ayarlanıyor?
barometre-ayarlar -fırtına uyarısı
-
Jet hızında cevap için teşekkürler.
Fırtına ayarını kaç yapmalıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İos ile Android e göre daha stabil diyebilirim.
Merhaba arkadaşlar, orjinal yeşil/kahverengi kordonu olup satmak isteyen arkadaşlar var mı?
Gt4 orjinal yeşil kordon satabilirim sıfıra yakın kondisyonda aylardır kullanılmıyor.
Selamlar. Gt2 kullanıcısı olarak (hiçbir deformasyon kullanım kötülüğü yaşamadan) gt4 e veya üst serilerine geçmeyi planlıyorum. Fiyatlar nedir ne değildir bilmiyorum fakat sormak istediğim birkaç soru olacaktı.
- gelen wp bildirimlerini kısa metinlerle cevaplama var mı? Eşimin fit 2 sinde var galiba cok hoş.
- akan saniye olayı hala gelmedi mi?
Teşekkürler, iyi forumlar.
-
kısa cevaplar verilebiliyor, hatta klavye desteği de güncelleme ile gelebilir, diğer sorunuz olmuyor
Amazonda taksitli gt5 pro baktım. Bunda da akan saniye yok mudur? Bir de kordonda yeni stile geçilmiş gibi. Eski kordonlar olacak mı merak ettim.
-
GT4 kordonu GT5 e oluyor ama GT5 inki GT4 e olmadı, düğme fonksiyonu gelmiş ve bir çıkıntı var
5 gun gitse ben gozun kapalı geçerim Apple Watch'a.
Arkadasimin Apple Watching 1 saatligine kullandım. Gercek güzel bir saat. Ekran boyutu ve yazılım olarak Huawei'nin coook itesinde ama şarjı gitmediği surece ben bu saati kullanamayacağım. E o zaman ne anladım ben bu isten.
Apple inatci bir firma. 10 jenerasyondur Apple Watch in pil sorununu çözmedi ya da pili uzun gidecek bir versiyonunu cikarmadi, çıkarmaz da. iPhone tasarimlarinadn ve her sene ekledikleri minik özelliklerden belli. Adamlar biliyor çünkü Apple Fan'larina her sekilde satacaklarını.
-
Dostum 3-4 gün tam gitse bile ben dönerim, çoğu kullanıcı döner .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android kullanicilari şimdilik hazır mesajlar ile cevaplayabiliyor. Bir sonraki güncelleme ile klavye ile cevaplama da gelmesi lazım. Ben Fit 2 kullanıyorum. Hazır cevap verme ozelliig bazen gercekten çok ise yarıyor. GT4 siparişi de verdim. GT4'un benim icin en büyük eksiği ekrana tıklayarak ekranı uyandırma özelliği olmaması. Onun disinda güzel saat.
-
Aslinda Ultra serisi 3 gun gidiyor ama heralde butun ozellikleri kapatirsan gidiyordur. Onun disinda hem cirkin ve cok buyuk bir saat hem de cooook pahali. Apple kafa yapisi degismedigi surece bemce apple saat almaya degmez. Hade her gun sarj etmeye sabrin var diyelim ok, eee 1 senede o saatte 300 den sarj songusu olacak. Sonra o sarj 18 saat bile dayanmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 1 Ekim 2024; 11:26:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X