Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
112
Favori
110.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayırlı olsun öncelikle çok güzel bir saat ios ile hangi özellikleri çalışmıyor detaylı bilgi verirmisiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

bende wpw sendromu var düzensiz aritmilere sebep oluyor dolayısıyla gt4 çin health'de bahsettiğiniz uyarıları sık sık alıyorum. apple watch da kullandım onda sadece yüksek nabız uyarısı veriyordu. huawei deki nabız dalgası aritmisi ekgden çok daha faydalı bir özellik bence gün boyu takip ediyor ve düzensiz aritmileri türüne göre raporluyor. watchda bunun için sürekli parmağınızı koyup 30 saniye bekleyip manuel ekg çekmeniz gerekiyordu ve aritmi ayrımı yapmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptopanda -- 28 Eylül 2024; 1:59:34 >
  • kriptopanda kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun . HUAWEI saatlerde bazen değişik hesap sapmalari oluyor . Dün gece nabiz 95 gösterdi , nabzima baktım düşük , beta bloker kullanıyorum düşük miktarda . Nabiz ölçümünü manuel yaptım 65 çıktı . Herhalde bilekte tam denk gelmediği zaman farklı sonuç çıkartıyor gibi geldi . Çin versiyonun da eksta sistol seçeneği vardı . Arada uyarı veriyordu ama aslında yoktu olduğu zaman biliyorum nasıl belirti verdiğini ben de onu kaldırıp tekrar Türkiye Huawei Health i geri yükledim . Ondan merak ettim dalgalanma olunca uyarı veriyor mu diye . Veriyormuş :) tekrar çok geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Spo2 ölçümleri de isabetli. Gt4

Gerçekten sıkıntım olduğu dönemde kaydetmişti bunu. Sürekli ölçüm açık bende hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 28 Eylül 2024; 20:26:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saat kayışlarını özellikle spor yaparken sıkıca takın kalp verileri saçmalamasın diye dostlar. Gevşek kalınca garipleşmesi normal.

• bora_kalender B kullanıcısına yanıt

Şimdi kendi saatimin yazılım sürümünü kontrol ettim, zaten bu versiyon kuruluymuş üzerinde. Siz yeni mi almıştınız saati?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    aynı yazılım numarası üzerine bu güncelleme geldi, değişiklik kaydına bakınca da anlaşılıyor zaten

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Siz söyleyince tekrar kontrol ettim ve yazılım sürümünün yanındaki parantez içi detayının farklı olduğunu gördüm, bunun yerine yazılım sürümü arttırılsa daha anlaşılır olurmuş.

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    parantez içindeki SP5 ibaresi harmony OS 5 in ayak seslerimi acaba😁

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

merhaba hocam klavyeden sesle yazım yaptırabiliyor muyuz ?

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

iphone kullananlar için söylüyorum ; apple şarjını çözse çok değil 5 gün yetse diğer saatler satılmaz bence :)

• huaweide esxkisini getir yenisini götür gibi bişi yokmu

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Kısmen katılıyorum. Fakat huawei gibi tarz saat yapan kimse yok. Apple 10 yıldır aynı tasarımla devam ediyor. Bu tasarım da sıktı artık yanı.. Saat herşeyden önce bir aksesuardır, göze hitap etmeli..

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

ben 1.5 yıl aw4 kullandım kendi zamanında ondan sonra amazfit şmdi de huawei gt4 kullanıyorum . apple kullanmak çok farklıydı o akıcılık o ekran kalitesi o incelik.. ekranın her noktasını kullanabilme, sosyal medyada cevaplar vermek... bence antreman v.s olarak da daha başarılı mesela en büyük eksiklik.. antreman sırasında aktif ve pasif kalori de hesaplıyor bunu neden yapamıyor huawei anlamış değilim.

• uyku olayında yanlış gösteriyor.

reset atıp denesem mi?

uyanık olduğum zamanı uyuyor diye alglıyor.

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Bende apple watch 3 den 9 a kadar kullandım her sene yeniledim.. 10 da aynı tasarım gelince almak istemedim. Sonra huawei watch 5 pro gördüm çok beğendim, kurcaladım biraz çok hoşuma gitti.. Huawei tecrübem de var gt 2 ve gt 3 kullandım. Pişman olup apple dönmüştüm geri. Lakin, gt5p her anlamda tatmin ve mutlu etti.. Apple watch duruyor hala satarım yakında, çocuk saati gibi duruyor gt5p nin yanında

• Merhabalar, gt4 almak istiyorum. İphone ile uyumluluğu nasıl? Bildirimlerde gelmemezlik veya gecikme yaşanıyor mu? Veya bağlantı kopması falan

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.