Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
112
Favori
110.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oda tam sınırlarda yani utra tam özellik 5 gün gitse yinede çok iyiydi. fiyat olayı ayrı . tabi

• oda işe yaramadı.

bunu verip 5mi alsam?

• GT4'den GT 5 PRO'ya geçtim.

Sensörlerinden hiç memnun değilim. GT 4 daha stabildi.

Yazılımsal değilse (umarım öyledir) GT 5 'e geçmeyin şimdilik.

• Merhabalar

Samsung Galaxy S23 ile birlikte Samsung Watch 5 kullanıyorum. Şarj süresi ortalama 2 gün civarında ve artık şarj olayı sıkmaya başladı. Samsung saatin en iyi özelliği maximum kredi kartıyla nfc ile temassız ödeme yapılıyor olması.

Şimdi sizden öğrenmek istediğim, huawei watch gt 4 de nfc ile maximum kredi kartı veya bşka kartlarla ödeme yapılabiliyor mu.

• aesca kullanıcısına yanıt
    Evet gt4 sensörler gayet stabil çalışıyor. Eğer gt5 ve pro da durum dediğiniz gibi ise ciddi bir süre bekleyip izlemek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aesca kullanıcısına yanıt

o zaman bekleyelim hocam.

servise yollamayı pek sevmem. genelde sorun yok diyip verirler çünkü bu tip durumlarda. (sensör)

• Belki de benim saat sorunludur. Alanlar olmuştu. Yazarlarsa durumu anlarız.

• Arkadaşlar Huawei Watch Gt 5 Pro aldım cihazdan şimdilik memnunum fakat dalgınlıkla bir acemilik yaptım ve cihazın E Sim özelliğinin olmadığını farkettim ayrıca iPhone ile her ne kadar uyumlu desede kısıtlamalar mevcut bunlardan en önemlisi uygulama yükleyememek ve müzik yükleyemiyorsunuz hatta iPhonelar için klavyle ile yanıt özelliği güncelleme ile gelecek denilsede bekliyor hala bunlar benim için eksi bulduğum durumlar şuanda iPhone kullanan birisi olarak sizce 14 Günlük iade hakkımı kullanmaya değermi?
    yerine hiç karar veremediğim Apple Watch 9 ile doldurmayı düşünüyorum ama muhtemelen hiç almayadabilirim lütfen akıl verirseniz sevinirim çünkü zaman akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanby -- 4 Ekim 2024; 19:16:5 >
  • Sensörlerinde tutarsız olduğu konuşuluyor bence iade edin geç olmadan. İphone kapalı bir eko sistem dışarıdan cihazların tam uyum sağlaması imkansız.

• Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt

uyku ölçümünün isabetli olması için saatin bileğe sıkıca takılmış olması gerekiyor

eğer gevşek kullanıyorsanız bir de tam saracak şekilde takıp öyle deneyin

• Furkanby F kullanıcısına yanıt
    Hocam Huawei Watch 5 Pro diye bir model çıkmadı henüz. Sizinkisi gt serisi. Gt serilerinde esim olmuyor, düz “watch” serilerinde E-sim oluyor. Haliyle E sim olunca klavye ile mesaja cevap verilebiliyor. Huawei saatleri kullanıcılar uygulamadan ziyade şarjı için tercih ediyor. Apple watch ı hergün şarj edicekseniz tercih edebilirsiniz. Günlerce kolumda dursun bildirimleri göriyim derseniz huawei saatler görüntü olarakda daha çok tercih ediliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rabesantrata kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi hocam.
    Gt5 serisine de klavye geldi. Saat telefona bağlı iken saatteki klavye ile mesajlara cevap yazılabiliyor ama ios işletim sisteminde çalışmıyormuş. Androidin gözünü seveyim. Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 2 Ekim 2024; 19:7:17 >
  • Neden yanlış bilgi olsun. Arkadaş apple watch ile arasında kaldım diyor. Sen androidden bahsediyosun. Yanlış bilgi değil telefon apple olunca hazır mesajlarla bile cevap veremiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rabesantrata kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi şu. E-sim yada watch 5 serisine gerek yok artık gt5 de de klavye mevcut ve mesajlar cevaplanıyor. Sadece ios da sorun var onun içinde çalışma yapıyormuş Apple. Yakında onda da çalışacak klavye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 2 Ekim 2024; 22:59:27 >
  • nfc ile ödeme konusunda bir gelişme oldumu?. bu özellik aktif olursa 1 haftalık şarj süresiyle beraber efsane bir konuma gelmiş olacak.

• Telefon yanınızda değil mi? Saatle ödeme ne ara kullanılıyor gösteriş dışında. Yani ne bileyim saat ile ödediğinizde çok tatmin oluyorsanız yani mutlu edici birşey ise bilemem tabii. Hiç ihtiyacım olmadı telefon hep yanımda...

Kişisel algılamayın hep merak ettiğimden size sormak kısmetmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Öyle değil hocam. Herkesin ihtiyacı farklı. Samsung'da telefon yanında olmadan da nfc ile ödeme yapılıyor. Özellikle spor koşu vs yapıp kocaman telefonu yanına almak istemeyenler için büyük lüks saatten ödeme yapıp saatten müzik dinlemek. Zaten artık lte modeli olmayan saatleri almak da mantıksız. Ben lte modelleri ucuzlayip yaygın hale gelene kadar gt4 de bekleyeceğim.

• Valla ülkemde fitness yaparken alışveriş i de aradan çıkartıyormuş diyebileceğim tipte birilerini tanımadım henüz. Ne olursa olsun telefon herkesin yanında bilhassa sosyal medya için. Bana kimse kabul ettirmez bunu. ben koşu yaparken sadece saat alırım yanıma diyenin 100 de 1 olacağını düşünüyorum o kadar.

Gereksiz bir ihtiyaç ortaya çıkartıyorlar ama inanın bana gereksiz gerçekten.

Saat sadece tamamlayıcı olarak kullanılan, uzun şarj süresi ile telefonun cildinizden takip edemeyeceği yada ne bileyim derin sularda ölçüm yapamayacağı tarzda işleri çok az enerji ile halleden vs bir cihaz olmalı. Telefonu yanında olmayan birey aslında bu aralar tam birey gibi hissetmiyor kendini bana kalırsa.

O nedenle çok da açığa çıkartılan ekstra ihtiyaçlara kanmadan sadece gereken işlevi uzun dayanımla halleden saatler bence işini yapan aletler.

Şarjı bitti bitecek korkusuyla kullanılan saatlerde kesinlikle taviz vermeyin. En az tam performans 2 günlük hafta sonu tatilini geçirsin saat dediğin meleke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben samsung watch 6 varken spora hiç telefon götürmedim. Giderken de dönerkende marketten suyumu saat ile ödeyerek alıyordum büyük rahatlık şortun cebinde kocaman 200 gramlık bir cihaz olmaması koşarken.

• Sirf bir odeme yapmak icin ille de LTE olan modeli almak çok saçma bence. Hem çok daha pahalılar hem de şarkları çok daha az gidiyor. Onun yerine GT modeli alıp yanınıza biraz nakit tutmak daha mantıklı degil mi?

Ben spora giderken de bisikletle cikarken de telefon almıyorum. Saatime müzik attım, bluetooth kulaklık ile de müzik dinleyebiliyorum. Bisikletle ciktigimda da yanima 200 tl alıyorum bir ihtiyacım olursa diye.

Bu arada bir haber okumuştum. Ileride Cin disinda da GT watch lara kredi kartı yükleme seçeneği gelecekmiş. Huawei ağır calisiyor bu update islerinde ama umarım bu özellik de gelir de en büyük eksikliklerinden biri ortadan kalkar.

Son olarak konu ile alakasız olacak ama Huawei OSNEXT icin çok fazla aplikasyon üretiyor. Umarım bu aplikasyonlar saatlere de gelir. Adamların amacı Apple Store'a da rakip olmak, özellikle Cin'de. Bakalım nasıl olacak. Huawei araba sektöründe çok zarar ediyormuş. Umarım mobil sektörde de sicmazlar.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.