Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
112
Favori
110.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saatler arama konuşmasında çızırtılı çıkmaya başladı ses.. havuzda yüzüyorum hafaa yada 15 günde 1 defa göndersem apple gibi bunlarda tamir olayı yokmudur ? yoksa açıp tamir olayı varmıdır ?

saati teknosadan aldım değişim olacaksa yine aynı saatle mi ? yoksa ücret iadesimi yaparlar arkadaşlar ?

• Merhaba, özel mesaj gönderemiyorum. Özel mesajdan Fiyat ve şehir bilgisi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrzknn -- 12 Ekim 2024; 22:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnrzknn C kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj ile bilgi verdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Allah sabır versin...
    Bende 1.5 aylık gt4 ü satayım dedim kordonu nu ve şarjını kullanmadığım saate ne komik teklifler geldi şaşarsınız sonunda vazgeçtim kullanmaya devam..

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

Fiyat cok iyi. Ben gecenlerde aldim ayni molde ikinci el. 5000 tl verdim. Onu almasam direk sizinkini alirdim.

• cemark C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben 1.5 aylık saati 4750 tl ye satamadım..

• @cemark @SERKAN BEY

Çabuk satılsın diye uygun koymuştum zaten satıldı hemen, hatta kordonlar da bende kaldı.

Serkan Bey dediğiniz gibi fiyatı uygun koymama rağmen yine de pazarlık beklentisi oldu çoğunlukta, ilginç. Ben ekosistem için değiştirmeye niyetlendim, açıkçası biraz da meraktan heves ettim malum teknoloji hastalığı :D Şarj işine katlanamazsam da GT5 Pro'ya dönerim dedim. Cihazdan memnundum siz de memnunsanız kullanın gitsin...

• Arkadaşlar cihazı ekstra kordonları olmadan sattığım için kordonlarım satılık

Vagave Hakiki deri (bir iki sefer hariç hiç kullanılmadı, sıfırdan farksız)

Tam takım elbise kordonu

https://vagave.com/collections/huawei-watch-fullup-kordon-serisi/products/huawei-watch-deri-kordon-siyah-fullup

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Huawei Orijinal Siyah Kauçuk Kayış 22L (resimde cihaz üzerinde takılı) kullanılmış ama hatasız çiziksiz temiz, herhangi bir yıpranma yok

buy (huawei.com)

İkisi birlikte ya da ayrı ayrı satabilirim. Kargo ücreti ödememek adına sanırım Ankara içi elden daha mantıklı iki taraf için de. ÖM atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 16 Ekim 2024; 23:34:25 >

• Yeni büyük bir güncelleme ile aritmi, gps ve yağ yakma takibi geliyormuş, GT5 serisi özellikleri deniyor

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyoruz

• Klavyeden cevap verme ne zaman gelecek acaba. Benim en cok bekledigim ozellik alsinda ekrana dokunarak uyandirma. Fit2'de bile varken GT serisinde bu kadar basit ozellik niye yok anlamiyorum.

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Aritmi özelliğini Hong Kong hesabıyla aktif edebilirsiniz.

• Merhaba arkadaslar,

Gt4 aldim, ancak samsung a34 telefon ile sadece aramalar konusunda sıkıntı yasiyorum.bluetooth kopuyor arqma esnasinda. Ses gelmiyor gitmiyor. Baglanti ayarlari sifirlama, yeniden baglanti, fabrika ayarlari vs vs bircok yontem denedim basari olamadim. Konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

• ebilginer E kullanıcısına yanıt
    Ben S24 Plus ile kullanıyorum bir sıkıntı yok,saati telefona tekrar tanıtın..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

tekrar tekrar tanıtıyorum. düzeliyor. telefonden uzaklaşıp bağlantı kopup yeniden kendisi bağlanınca arama problemi yaşıyorum. her seferinde yeniden tanıtınca düzeliyor

Bağlı cihazların tümünün bağlantısını koparın, sonra sadece telefonu bağlayın. Bir de öyle deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

Samsungla gorustum. Tum baglantilari vs sifirladik. Tekrar tekrar. Olmuyor malesef...

Saati sıfırladınız mı ?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.